Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Stopvägen 91, Bromma Brommaplan, Bromma
Typ
Bostadsrätt
KVM
47 kvm
Avgift
3 283 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Mysig 2:A med balkong

Välkommen till denna välplanerade lägenhet om 47 kvm. Hall med gott om avhägningsmöjligheter. Lätt möblerat vardagsrum med underbar ljusinsläpp från fönster och utgång till möblerbar balkong. Rogivande sovrum med gott om plats för garderober. Inbjudande kök med plats för matbord och bra arbetsbänkar. Gott förvaringsmöjligheter finns i skåp ända upp till tak. Helkaklade väggar i duschrum, stambytt 2005. Tvättstugan finns i byggnaden. Källarförråd finns.

Bra bostadsrättsförening med låga belåning per kvadratmeter!

Här bor du i en lummig miljö med bara ett stenkast från Brommaplan som är under spännande förändring. Idag erbjuder Brommaplan all tänkbar service med apotek, matvarubutik, restauranger, vårdcentral och caféer för att nämna något. Bra kommunikationer genom T-banans gröna linje som tar dig till Fridhemsplan på ca 10 min i ena riktningen och Vällingby på samma tid i den andra. Härifrån går flertalet bussar till Ekerö, Solna och Sundbyberg.

Rumsbeskrivning

HALL: Välkomnade hall med goda avhängningsytor. Här finns en inbyggd garderob med överskåp för bra förvaring samt hatthylla med klädstång.

VARDAGSRUM: Rymligt, fint och lättmöblerat vardagsrum med plats för generös möblering. Här finns plats för både soffgrupp och matsalsbord. Stort fönsterparti och utgång till möblerbar balkong. Målade väggar och tapetserad fondvägg. parkettgolv.

SOVRUM: Rogivande sovrum med gott om plats för dubbelsäng och förvaring. Målade väggar och tapetserad fondvägg.

KÖK: Stort kök med fönster som ger härligt ljus och rymd. Gott om skåp för praktisk och bra förvaring. Arbetsbänk i massiv ek och nedfälld diskho. Målad fondvägg. Maskinpark; Kyl/Frys, Gasspis och ugn, Fläkt.

BADRUM- Fräscht badrum med stort insynsskyddat fönster för ljusinsläpp, Stambytt 2005. Här finns dusch, wc, handdukstork, handfat och spegel. Kaklade vita väggar, blå kakelrand och blå linoleumgolv.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar Energideklaration Årsredovisning-2021_BRF_Stopet_6

Allmän information

Pris

Utgångspris

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

47 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Stopvägen 91

Ort

Bromma

Kommun

Stockholm

Beskrivning av övriga upplåtna utrymmen

Källarförråd

Lägenhetsnummer BRF

0074

Våningsplan

1

Upplåten mark

nej

Markägare

Marken är tomträtt

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Stopet 6

Organisationsnummer

769604-6775

Allmän information

Föreningen förvärvade år 2000 tomträtten till fastigheten Stopet 6 med 24 st lägenheter (varav 1 är hyresrätt om 90 kvm) som är fördelade på 2 rok till 5 rok. Total boyta 1 548 kvm. Nuvarande tomträttsavtal löper till 2022-12-31 och tomträttsavgälden är 107 300 kr/år.
Föreningens ekonomi:
Föreningens ekonomi är solid och präglas av en mycket låg skuldsättning om ca 2071 kr/kvm.
Föreningens förvaltare MBF har tagit fram en modell för att säkerställa en sund ekonomi i en bostadsrättsförening. Modellen analyserar föreningens ekonomi utifrån ett uthålligt kassaflöde och det ingår även att hänsyn tas till ett långsiktigt underhållsbehov.

Föreningens planerade och utförda renoveringar
Tak 1998/99
Stambyte 2004/05
Byte av elstigar 2005
Fjärrvärme 2006
Balkongbyggnation 2008
Markanläggning 2008
Bredband fiber 2011
Energideklaration utförd 2009 och 2019

Det finns inget större underhåll inplanerat i närtid.
Fönsterbyte har diskuterats men det är inget som är aktuellt på de närmaste två-tre åren.

Gemensamma utrymmen
Gemensam tvättstuga i källaren.
Cykelrum finns i källaren.
I källaren finns ett pingisbord som kan nyttjas av medlemmarna samt ett gym.

Gårdsplats
Föreningen har en trevlig baksida med grönskande ytor och planteringslådor. På framsidan finns stort trädäck med utemöbler och grillmöjligheter.

Parkering
Föreningen har 5 garageplatser som kostar ca 646 kr/plats och 2 parkeringsplatser som kostar 352 kr/plats. Samtliga garageplatser och parkeringsplatser är upptagna.

Stockholm Stad tar numera ut avgift på gatorna enligt Taxa 5, vilket innebär; 5 kronor per timme klockan 7-19 på vardagar. För mantalskrivna i Bromma kan man ansöka om Boendeparkering, 300 kronor per månad eller 20 kronor per dygn. Vintertid är det städdagar enligt skyltning och då kan man hitta parkering på de närliggande gatorna.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Kabel-tv och internet via öppenfiber.

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme

Byggnader

Byggår

1940

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

3 283 SEK/månad. I avgiften ingår Vatten, Varmvatten

Beskrivning månadsavgift

Möjlighet till tv via ComHem och Bredband via öppet fiber genom IP-only. Beställs och betalas separat av lägenhetsinnehavaren.

Andelstal

3,28644

Andelstal insats

Uppgiften har ej gått att få fram

Andel av månadsavgift

Uppgiften har ej gått att få fram

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

-244 SEK

Beskrivning av Andel av BRF:s nettoskuldsättning

Den indirekta nettoskuldsättningen är ett nyckeltal som beskriver bostadsrättens individuella andel av bostadsrättsföreningens skuld.

Uppgifter är hämtade ur årsredovisningen för räkenskapsåret 2021

Överlåtelseavgift

1200 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

480 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

250 SEK/månad

Försäkringskostnad

158 SEK/månad

Gas

158 SEK/månad

Summa driftkostnad

566 SEK/månad

Antal personer i hushållet

1

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

167 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

169 kWh/m²

Energiklass

F

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy