Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
900 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Hillmanskroken 4, Brynäs, Gävle
Typ
Bostadsrätt
KVM
39 kvm
Avgift
2 622 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Toppenfin 1:a med öppenplanlösning och balkong!

Välkommen till denna toppenfina lägenhet belägen på andra plan i huset ! Lägenheten är välplanerad och har ett modernt kök med vitvaror i rostfritt och har plats för matbord för två mellan kök och vardagsrum. Stort allrum med plats för flera möbleringsalternativ och utgång till den härliga balkongen som vetter ut mot grönområde. Rymlig hall med plats för förvaring och ett helkaklat fräscht badrum. Till lägenheten hör ett källarförråd och i avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och BR-tillägg.

Här bor du med närhet till söders stora utbud av restauranger och nöjen samt med promenadavstånd till Centralstationen. Högskolan nås även den inom ett bekvämt cykelavstånd. Trivsam förening med en trevlig innergård för föreningens medlemmar att nyttja.
Välkommen hem!

Allmän information

Pris

900 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

1

Boarea

39 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Hillmanskroken 4

Ort

Gävle

Kommun

Gävle

Lägenhetsnummer BRF

81171-01008

Våningsplan

2

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Stenhagen

Organisationsnummer

785000-2358

Allmän information

Brf Stenhagen består av 2 bostadshus varav 57 lägenheter, 1 lokal samt 15 garageplatser. Fastigheten är belägen på Hillmanskroken 4-8.
För mer informations: www.hillmanskroken.se

Föreningen har ett gemensamhetsavtal med Gävle Energi. Det innebär att föreningen står för den fasta kostnaden för elförbrukningen.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Utförda renoveringar

Se årsredovisning för underhållshistorik.

Övriga utrymmen i föreningen

Alla lägenheter har ett stort varsitt källarförråd i markplan.
I hus nr 4-6 på bottenplan finns våra 2 tvättstugor. Särskild bokningstavla gäller för respektive tvättstuga. Elmangel finns i mangelrum och det finns ett separat torkrum med avfuktare och takfläkt.

Antal lägenheter

57

Byggnader

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

2 622 SEK/månad. I avgiften ingår Bredband, TV basutbud, värme, vatten och ett parkeringstillstånd till "drop in" platserna.

Beskrivning månadsavgift

Avgiften är uppdelad enligt följande:
Årsavgift: 2430:-
Bredband: 100:-
El preliminär: 92kr

Preliminär hushålls el- debiteras på varje hyresavi varje månad . En gång per år i slutet av oktober månad- läses varje elmätare av och priset justeras beroende på förbrukad el. Vid Årsskiftet och på januari månads hyresavi förändras el debitering beroende på året innan förbrukad el.

Avgiftsförändringar

I dagsläget finns inga planer på att höja hyran (avstämt med styrelsen 2023-01-21)

Andelstal

1,27811600

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen disponerar 15st garageplatser, till dessa är det separat kö. Föreningen har också 16st parkeringsplatser, i anslutning till hus nr 8. Först till kvarn gäller på dessa platser med fritt P-tillstånd i rutan som förlängs årligen från Aimo Park. Alla lägenhetsinnehavare får varje år ett parkeringstillstånd som gäller för dessa platser. Ingen avgift utgår. Bevakningen av platserna sköts av Aimo Park .

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiklass

D

Besiktningsman

Åke Åström, Åkeenergicoach AB

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl