Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Jämtlandsgatan 97, Vån 1 (15014), Vällingby Parkstad / Råcksta, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
36 kvm
Avgift
1 896 SEK / mån
Rum
1 rum

Välkommen hem till denna nyproducerade 1:a (möjlig mini-2:a) med stor insynsskyddad uteplats!

Nu presenteras denna extraordinära och nyproducerade 1:a (möjlig mini-2:a) med stor insynsskyddad uteplats. Bostaden stoltserar med sina 36 kvm och trots sin storlek upplevs bostaden mycket större, tack vare den öppna planlösningen, generösa takhöjden om ca 2,7 m och de ljusa partierna. Det här är ett perfekt boende för dig som vill bo nytt och modernt nära både natur, restauranger, caféer och kommunikationer i populära Vällingby Parkstad. Den väl tilltagna uteplatsen ger dig otroliga möjligheter för umgänge från förmiddag och ända in på kvällskvisten. Här får du plats med en ordentlig lounge-grupp och härliga odlingar för dig med gröna fingrar. Välkommen att stiga på!

Vi öppnar dörren och kliver in i den rymliga och fina entréhallen där vi sätter fötterna på fin ekparkett som fortsätter genom hela bostaden. Häng av dina ytterkläder på hatthyllan och ställ upp skorna i skostället - här finns gott om plats för båda. Ytterligare förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober. Direkt till vänster hittar vi en perfekt placerad klädkammare som rymmer ännu mer av dina kläder och övriga tillhörigheter. På andra sidan, till höger hittar vi bostadens badrum med riktig hotellkänsla med snyggt mörkgrå klinkers på golvet och vita kakelplattor pryder väggarna. Wc, tvättställ med kommod, spegelskåp med inbyggd belysning samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Vidare i bostaden möts vi av ett strålande ljusinflöde i det sociala sällskapsrummet som erbjuder flera olika alternativ för möblemang. Låt fantasin flöda och skapa ditt drömhem! Möblera med den bekväma soffan, tillhörande soffbord intill fönsterparti och utgång till den magnifika och helt ostörda uteplatsen - här finns tid och plats för återhämtning i vardagen. I sällskapsrummet får du med lätthet plats med säng och sängbord - bädda upp med favoritlakanen och njut av morgonen här med första koppen kaffe i soluppgången. Kanske göra en skiljevägg för att skapa en extra mysig stämning? Som sagt, möjligheterna är oändliga!

Till sist har vi det stilsäkra köket som är fint sammansatt med vardagsrummet erbjuder allt man önskar. Vita släta skåpluckor och lådfronter från Vedum och arbetsbänk i laminat. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, ugn, mikro, diskmaskin samt kombinerad kyl/frys från Electrolux. Möblera med matbord för ca 4 personer och bjud in dina vänner och familj på en god och härlig middag tillsammans.

BRF Råckringen har god ekonomi, välskötta fastigheter och stora hyresintäkter. Garage och förråd under husen som enkelt nås med hissen till källarvåning, garageplatserna fördelas enligt kösystem, 770 kr/mån. Hemköp i föreningens lokal på entréplan mot Jämtlandsgatan, kontrakt tecknat på 10 år. Utöver det finns postombud. Vällingby Parkstad är ett lugnt familjevänligt område som erbjuder ett boende i en ny, dynamisk stadsdel med tunnelbanan precis runt knuten. Här finns även närheten till Grimsta naturreservat som erbjuder grönområden, motionsspår, Kaanan-badet, ridcenter och utegym. Det är även enkelt att ta sig vidare till fler butiker, mataffärer, nöjen och service i både Vällingby Centrum och Bromma Blocks.

För frågor om bostaden, föreningen, området eller om ni vill boka visning - kontakta ansvarig fastighetsmäklare!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy