Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Torngatan 18, Kapellgärdet, Uppsala
Typ
Bostadsrätt
KVM
75 kvm
Avgift
4 045 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

3:a högst upp i huset med stor inglasad balkong i soligt läge

Varmt välkommen till Torngatan 18 och denna ljusa 3:a högst upp i huset med en fantastisk inglasad balkong i soligt läge och med utsikt över Uppsala och Domkyrkan!
Här bor du i en modern lägenhet som är fullt maskinellt utrustad med disk- och tvättmaskin, torktumlare mm och hissen stannar på samtliga plan inkl. garage.


Bostaden erbjuder kök och vardagsrum i delvis öppen planlösning vilket passar perfekt för såväl familj som för den som älskar att ha gäster över. Via vardagsrummet fortsätter man ut till den stora inglasade balkongen där ni kan samlas i bästa solläge med utsikt över Uppsala och domkyrkan. Under årets varmare månader får du här ytterligare ett "rum" att nyttja som du inte vill lämna. Om du ändå lämnar och kliver in i köket erbjuds generösa arbetsytor, full maskinell utrustning, gott om förvaring samt separat plats för matbord. Vidare invändigt finner du en stor rymlig hall med avhängningsmöjligheter samt platsbyggda garderober från golv till tak. Det erbjuds ett rymligt master bedroom med plats för dubbelsäng och ytterligare möblemang samt en klädkammare. Sovrum två kan med fördel användas som kontor eller barnrum. Helkaklat modernt badrum utrustat med rymlig duschhörna och egen tvättdel. Lägenheten är mycket välvårdad och har genomgående moderna ytskikt, parkett golv och vita väggar. En lägenhet som behöver upplevas på plats! Bostaden är enligt lägenhetsförteckningen registrerad som en 2:a men är ombyggd och fyller idag funktionen som en 3:a.

Brf Tornet 4 är en stabil och välskött förening med god ekonomi. Den inhägnade härliga innergården erbjuder en trygg plats för barnen att leka på med lekplats, boulebana mm. Det är i dagsläget mycket kort kö till garageplats.

Kapellgärdet är ett lugnt och trivsamt område med några minuters promenad in till city. Här bor du bra med närhet till Resecentrum, gym, gallerian Kvarnens varierande utbud av såväl fristående små butiker och restauranger, serviceinrättningar, stor matvaruaffär och bland annat apotek och systembolag. Dessutom tar du dig lätt och snabbt ut till E-4:ans utfarter mot norr och söder samt 55:an västerut.

Missa inte att anmäla ditt intresse för löpande uppdatering rörande bostaden och möjlighet till förhandsvisning.

Välkommen hem.

Rumsbeskrivning

HALL:
Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i platsbyggda garderober med skjutdörrar. Här finns plats för ytterligare möblemang. Vita väggar och parkettgolv.

VARDAGSRUM:
Tack vare stora fönsterpartier och balkongdörr flödar ljuset och ger en härlig rymd åt rummet. Här finns gott om plats för soffgrupp och ytterligare möblemang. Via vardagsrummet når du den stora inglasade balkongen. Vita väggar och parkettgolv.

KÖK:
Ett smart planerat kök där den delvis öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger lägenheten utmärkta sällskapsytor. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys, spishäll, infälld belysning, integrerad diskmaskin, inbyggnadsugn samt inbyggnadsmicro. Gott om förvaring i över och underskåp i vit matt nyans och generösa arbetsytor. Grått kakel ovan bänkskiva i grå laminat/zink. Här ges även utrymme för en stor matgrupp. Vita väggar och parkettgolv

BALKONG:
Fantastisk inglasad balkong i soligt läge med utsikt över Uppsala och domkyrkan. Med sin rymd ger den plats åt både matgrupp samt ytterligare möblemang om så önskas. Balkongen är utrustad med persienner för soliga dagar.

SOVRUM 1:
Rymligt master bedroom med plats för dubbelsäng samt ytterligare möblemang. Fint ljusinsläpp från stort fönster. Här finns gott om förvaring i klädkammare/walk in closet. Vita väggar och parkettgolv.

SOVRUM 2:
Sovrum passande till barnrum, kontor eller gästrum efter önskemål. Här finns ett fönster som vetter mot vardagsrummet i industriell stil. Vita väggar och parkettgolv.

BADRUM:
Stort badrum utrustat med duschhörna, handukstork, handfast kommod, spegel med belysning samt WC. Här finns också tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk och väggfasta badrumsskåp ovan. Vitt kakel på väggarna samt ett ljusgrått klinkergolv.

Dokument (pdf)

Energideklaration Stadgar Årsredovisning 2020 planritning torngatan 4

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

75 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Torngatan 18

Ort

Uppsala

Kommun

Uppsala

Beskrivning av förråd m.m.

Till lägenheten hör ett förråd

Lägenhetsnummer

8151

Våningsplan

6 av 6

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

BRF Tornet 4

Organisationsnummer

769622-7060

Allmän information

Brf Tornet 4 är en relativt ny förening. Den bildades 2012 efter byggnation av JM.
Föreningen äger och förvaltar fastigheten Kvargärdet 62:6 som består av 51 lägenheter från 1rok - 5 rok på adresserna Torngatan 2, 18, 20 och 22.

Brf bildades

2012

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Telia triple play levererar internet 100/100 mbps, TV och Telefoni. kanalpaket Stor. Obligatorisk avgift 361 kr/mån.

Uppvärmning och ventilation

Värme: Fjärrvärme och värmepump-frånluft (el)
Ventilation: Frånluft med återvinning

Byggnadskommentar

Fastighetsbeteckning: Kvarngärdet 62:6
Byggår: 2012

Utförda renoveringar

Uppkoppling av DUC

Kommande renoveringar

Byggår 2012.

Övriga utrymmen i föreningen

Föreningen delar garage och uteplats med Tornet 3&5.Cykelförråd , städrum, barnvagns- och rullstolsförråd finns i källaren. I fastigheten finns också utrymme för källsortering av sopor.
Innergård med lekplats samt boulebana.

Byggnader

Byggår

2013

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

4 045 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

Värme, kallvatten, bredband och Telia kanalpaket stor ca 54 kanaler samt bostadsrättstillägg. Obligatorisk avgift för Bredband/fiber 361kr/mån. Varmvatten debiteras efter faktisk förbrukning.

Avgiftsförändringar

I dagsläget finns inga beslutade avgiftsförändringar ( kontrollerat Januari 2022).
Föreningen accepterar delat ägande 90/10%.

Andelstal

1,81850

Andelstal insats

Uppgiften saknas i föreningens register

Andel av månadsavgift

Uppgiften saknas i föreningens register

Kommentar

Driftskostnader är enligt schablon, detta kan variera beroende på livsstil, avtal och användning.

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

300 SEK/månad

Försäkringskostnad

150 SEK/månad

Försäkringsinformation

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar. Bostadsrättstillägg ingår i månadsavgiften.

Summa driftkostnad

450 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

I föreningen finns det 40st parkeringar i varmgarage, avgift 1000kr/mån.( I dagsläget kort kö, kontrollerat Januari 2022).

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

79 kWh/m²

Energiklass

C

Besiktningsman

Mats Aronsson

Beskrivning

Övrigt

OBS: Bostaden är enligt lägenhesförteckningen registrerad som en 2:a men är ombyggd och fyller idag funktinen som en 3:a.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy