Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 350 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Topasgatan 67, Tynnered, Västra Frölunda
Typ
Bostadsrätt
KVM
91.9 kvm
Avgift
5 017 SEK / mån
Rum
4 rum

Ljus och välplanerad fyra med inglasad balkong!

Varmt välkommen till ljus och fräsch bostad med två badrum och attraktiv planlösning samt inglasad balkong i härligt västerläge.
Stort och elegant kök som är komplett med gott om förvaring, med ugn och mikro i bekväm höjd samt kyl & frys i fullhöjd och naturlig plats för middagssällskap. Bostaden lämpar sig utmärkt för barnfamiljer och här erbjuds ett bekvämt boende i en toppenförening. Lägenheten är belägen på våning 3/4 med tillgång till hiss!

På härliga Topasgatan bor du i ett lugnt område med grönskande innergårdar och mysiga grillplatser i en omtyckt och stabil förening. Optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg som nås på ca en kvart med bil. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger endast ett stenkast bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård.

Rumsbeskrivning

Härlig fyra som erbjuder ett boende med kvalité och bekvämligheter.

Hall
Välkomnande hall med gott om plats för avhängning och förvaring i form garderober.

Kök
Det snygga och stilrena köket löper i fina färgkombinationer. Komplett fullutrustat med ugn och micro i bekväm höjd, häll, integrerad diskmaskin, fläkt, kyl och frys. Matplats skapas naturligt och här finns plats för större sällskap kring middagsbordet. Köket renoverades 2017.

Vardagsrum
Generöst tilltaget vardagsrum med härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Social planlösning och fint ljusinsläpp. Det stora vardagsrummet ger möjlighet till olika möblemang och blir en naturlig samlingsplats.

Litet WC
I anslutning till hallen finns en mindre WC som är utrustat med toalett och kommod med handfat.

Badrum:
Ljust badrum som består av badkar, dusch, kommod med handfat och wc. Här finns också en välutrustad tvättavdelning till hands för underlätta vardagen med tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk med överskåp och hyllor.

Sovrum 1, 2 och 3
Samtliga sovrum är lugnt belägna utan insyn och tack vare dess storlek finns gott om plats för större sängar och avlastningsbord samt förvaring i form av garderob.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar Topasgatan 61 Årsredovisning

Länkar

Film

Allmän information

Pris

2 350 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Boarea (BOA)

91.9 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Topasgatan 67

Ort

Västra Frölunda

Kommun

Göteborg

Lägenhetsnummer BRF

444

Våningsplan

3 av 4

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Topaslängan

Organisationsnummer

769616-2762

Allmän information

Föreningen äger fastigheten Järnbrott 164:10 Göteborgs kommun vilken förvärvades 2007. Fastigheten består av 1 flerbostadshus. Byggnadens totalyta är enligt taxeringsbeskedet 5 512kvm fördelade på 70 lägenheter och 5 276 kvm samt lokal. Av dessa lägenheterna är 59 upplåtna med bostadsrätt och 11 med hyresrätt.

Bostadsrättsföreningen registrerades år 2007-03-21

Fastigheten är fullvärdes försäkrad genom Länsförsäkringar, ansvarsförsäkring för styrelsen ingår.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Bredband via Bahnhof.

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme.
Frånluft.

Byggnader

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

5 017 SEK/månad. I avgiften ingår värme, vatten, tv och bredband

Avgiftsförändringar

Föreningen har beslutat att höja avgifterna med 15% från och med 1 december 2022 p.g.a elkostnader samt räntor som stigit.

Andelstal

2.01421 %

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Parkeringsplats ovanpå eller inuti flerbilsgarage: 275 kr/månaden. Garage med bur som delas med annan bil 400kr/månaden. Kontakta föreningen för att kontrollera tillgängligheten och ev. kötid.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

159 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

132 kWh/m²

Energiklass

E

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta