Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Mölndalsvägen 87H, Almedal - Centrum, Göteborg
Typ
Bostadsrätt
KVM
55 kvm
Avgift
3 807 SEK / mån
Rum
2 rum

Exklusiv tvåa på populära Mölndalsvägen 87H!

Fem trappor upp i huset (vån 4 i hissen) på Mölndalsvägen 87H hittar vi denna lyxiga genomgångslägenhet om 55 utmärkt utnyttjade kvadratmeter! En insynsskyddad och yteffektiv lägenhet med vackert ljusinsläpp, hög materiell standard och sociala ytor.

Här finner du det lilla extra som att ha ett stort förråd precis intill lägenheten, inbyggda högtalare i badrummet, kombinerad tvättmaskin med torktumlare, Elfa-system i hall och sovrum innanför skjutdörrsgarderober, kök från Marbodal, platsbyggd tv-bänk med belysning, skjutdörr i glas till sovrummet och ett fantastiskt ljusinsläpp.
Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en stor balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder sol hela eftermiddagen och kvällen med gott om plats för soffgrupp.

I avgiften ingår kallvatten & uppvärmning. Ett obligatoriskt tillägg för bredband och tv (Telia Triple Play) på 220:- / mån är inkluderat i månadsavgiften.

Här finner du spårvagnen ett stenkast ifrån trappuppgången där du snabbt tar dig in till Göteborgs innerstad men även lika nära till Mölndals centrum. Gym finns i huset bredvid, Ica Maxi mitt emot fastigheten. Längst ner i fastigheten finner man allt från restauranger till ett härligt bageri men även en frisör och andra butiker som förenklar ens vardag.

Brf Norra Nova är en välskött förening som har ett nyproducerat hus med låga driftskostnader. Parkeringsmöjligheter finns i ett garage som ägs gemensamt av flera bostadsrättsföreningar via en gemensamhetsanläggning.

Välkommen hem.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy