Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 445 000 SEK / Utgångspris
Adress
Mölndalsvägen 87H, Almedal - Centrum, Göteborg
Typ
Bostadsrätt
KVM
55 kvm
Avgift
3 312 SEK / mån
Rum
2 rum

Exklusiv tvåa på populära Mölndalsvägen 87H!

Fem trappor upp i huset (4 i hissen) på Mölndalsvägen 87H hittar vi denna lyxiga tvårumslägenhet om 55 utmärkt utnyttjade kvadratmeter! En insynsskyddad och yteffektiv lägenhet med vackert ljusinsläpp, hög materiell standard och sociala ytor.

Här finner du det lilla extra som att ha ett stort förråd dörr i dörr, exklusiva mässingdetaljer, inbyggda högtalare i badrummet, kombinerad tvättmaskin med torktumlare, Elfa-system i hall och sovrum, kök från Marbodal, platsbyggd tv-bänk, glasskjutdörr till sovrummet och ett fantastiskt ljusinsläpp.
Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en stor balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder sol hela eftermiddagen och kvällen med gott om plats för soffgrupp.

I avgiften ingår kallvatten & uppvärmning. Ett obligatoriskt tillägg för bredband och tv (Telia Tripple Play) på 220:- / mån är inräknat i månadsavgiften.

Här finner du spårvagnen ett stenkast ifrån trappuppgången där du snabbt tar dig in till Göteborgs innerstad men även lika nära till Mölndals centrum. Gym finns i huset bredvid, Ica Maxi stormarknad mitt emot fastigheten. Längst ner i fastigheten finner man allt från restauranger till ett härligt bageri men även en frisör och andra butiker som förenklar ens vardag.

Brf Norra Nova är en välskött förening belägen i den nybyggda fastigheten. Parkeringsmöjligheter finns i ett garage under huset som tillhör föreningen.

Välkommen till din nya verklighet!

Rumsbeskrivning

Hall

Det första man möts av är den rymliga hallen med goda förvaringsmöjligheter genom en stor skjutdörrsgarderob med speglar ifrån Elfa. Ifrån hallen når ni lägenhetens rymliga badrum medans man rakt fram når vardagsrummet/köket med härligt ljusinsläpp. Golvet är ett fint ljust askparkett som är genomgående i hela bostaden.

Badrum

Det rymliga och exklusiva badrummet har helkaklade väggar i vitt kakel med reliefmönster tillsammans med grå klinkers. I badrummet finner man en kombinerad tvättmaskin från Siemens vilket frigör utrymme ihop med en ovanpåliggande bänkskiva, unik kommod med inbyggda högtalare, handdukstork samt en takdusch med glasväggar. Handtagen till dörren, kommoden och skåpen har svarta handtag.
Det finns dessutom dimbara spotlights i taket.
Fönstret i badrummet ger ett härligt ljusinsläpp utan insyn!

Sovrum

Från köket når du lägenhetens master bedroom ? ett stort, harmoniskt och exklusivt sovrum med ljust golv och vita väggar. Skjutdörren är i glas för att maximera ljusinsläppet. Rummet har inbyggda garderober från Elfa, vacker utsikt och plats för dubbelsäng.

Kök

I köket finner ni ett exklusiv kök från Marbodal med kyl och frys ifrån Siemens. Bänkskivan i grått gör sig oerhört bra ihop med de vackra kakelplattorna i beigelemerad kustgranit, de vita skåpsluckorna och de svarta handtagen. Köksutrustning består av en induktionshäll, inbyggd micro, inbyggd varmluftsugn, fläkt, integrerad diskmaskin samt integrerad kyl & frys. Allt ifrån Siemens och man har även spotlights ovanför bänkskivan. Här får man plats med ett stor matbord för härliga middagar att se fram emot!

Vardagsrum

Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt ? ett öppet, socialt och lättmöblerat rum med ljust golv och gråa väggar. Här erbjuds stora fönster, generösa sällskapsytor, platsbyggd tv-bänk och gott om plats för soffa och matgrupp. Här är det ett bra ljusinsläpp och man når även ut till den stora balkongen där man kan njuta av många härliga kvällar.

Balkong

I vardagsrummet finner du en stor balkong med sol hela eftermiddagen och kvällen och plats för soffgrupp. Här har du fin utsikt mot innergården.

Dokument (pdf)

Planlösningar Brf Norra Nova Årsredovisning 2021 Frågelista Energideklaration Stadgar

Länkar

Film

Allmän information

Pris

3 445 000 SEK (Utgångspris)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

55 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Mölndalsvägen 87H

Ort

Göteborg

Kommun

Göteborg

Lägenhetsnummer BRF

31404

Våningsplan

5 (4 i hissen) av 10

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

BRF Norra Nova

Organisationsnummer

769631-7374

Allmän information

Brf Norra Nova är en äkta bostadsrättsförening som består av ett bostadshus om 10 våningar inklusive källare och garage.
Föreningen består av 91 lägenheter som samtliga upplåts med bostadsrätt. Föreningen har 4 lokaler för uthyrning i gatuplan, preliminärt planerade för restaurang- och övrig serviceverksamhet. Byggnadsprojektet har genomförts som totalentreprenad av JM AB och påbörjades under 2017 och färdigställdes under 2018. Fastighetsbeteckningen är del av Krokslätt 33:9, Göteborgs kommun. Adresserna omfattar Mölndalsvägen 87 C-J.

Föreningen tar vid överlåtelsen ut en överlåtelseavgift som betalas av säljaren och uppgår till ett belopp som motsvarar 2,5 % av gällande prisbasbelopp vid tidpunkten för överlåtelsen.
Föreningen tar vid pantsättning av bostadsrätt ut en pantsättningsavgift som skall betalas av bostadsrättsinnehavaren (låntagaren) och uppgår till ett belopp motsvarande 1 % av gällande prisbasbelopp vid tidpunkten när föreningen underrättas om pantsättningen.

Brf bildades

2016

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Telia Triple play.

Kommande renoveringar

Då fastigheten är nyproducerad finns inga utförda eller planerade renoveringar.

Antal lokaler

4

Antal lägenheter

91

Byggnader

Byggår

2018

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 312 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Kallvatten, IPTV, IP-Telefoni, Internet

Andelstal

1.02558

Andelstal insats

1983000.00

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

120 SEK/månad

Försäkringskostnad

100 SEK/månad

Summa driftkostnad

220 SEK/månad

Antal personer i hushållet

2

Parkering

Typ

Garage

Har separat kö

Ja

Fast kostnad

Ja

Kostnad

1 300 SEK/månad

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

62 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

73 kWh/m²

Energiklass

C

Besiktningsman

Kjell-Åke Henriksson, JM AB

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy