Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Skyttevägen 24A, Saltsjöbaden/Solsidan, Nacka
Typ
Bostadsrätt
KVM
60 kvm
Avgift
2 661 SEK / mån
Rum
3 rum

Otroligt välplanerad lägenhet som är omgjord till en 3 rok!

Letar du efter en trea men vill även ha stora sociala ytor, balkong, gott om förvaring, fint skick och bra sovrum så är detta lägenheten för dig. Här är du högst upp i huset med otroligt välplanerade kvadratmeter, två sovrum, ett stort med gott om förvaring bakom garderobsväggen, ett mindre sovrum som absolut går att använda som ett kontorsrum om du inte är i behov av två sovrum. Köket är stort med bra arbetsytor, gott om förvaring bakom de vita köksluckorna samt fönster med ett stort ljusinsläpp.

Pricken över i:et är nog vardagsrummet om jag ska peka något ut av rummen. Luftigt rum, vacker färg på väggarna, utgång till den härliga balkongen och stort fönster mot gården. Hela lägenheten ger en behaglig känsla när du är i den och du vill inte riktigt gå där ifrån.
Balkongen ligger med förmiddagssol mot föreningens innergård.
Som sagt otroligt välplanerad lägenhet i mycket fint skick och väntar nu bara på en ny köpare. Enligt föreningens lägenhetsbeteckning är det en 2 rok om 60 kvm.

Skyttevägen ligger i det attraktiva bostadsområdet Solsidan, Saltsjöbaden. Området utmärker sig genom närheten till naturen. Erstaviks naturreservat ligger inom gångavstånd med promenadstråk till Erstaviksbadet och vandringsleder till Hellasgården. Förutom ett aktivt båt- och badliv erbjuder även Saltsjöbaden fina strövområden, golfbana med konst snöanläggning för längdskidor, tennisbanor, slalombacke (ett stenkast bort), simhall, ishall och idrottsplats. Det är promenadavstånd till flera förskolor samt Solsidans centrum med kiosk, frisör, restaurang m.m

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy