Länk kopierad!

Visningar

sön 30 jan 13:00 - 13:40
Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap. Önskar du en annan visningstid så kontakta mäklaren!
mån 31 jan 18:00 - 18:40
Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap. Önskar du en annan visningstid så kontakta mäklaren!

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 475 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Fridhemsgatan 29 B, Majorna, Göteborg
Typ
Bostadsrätt
KVM
47 kvm
Avgift
3 620 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Ljus och charmig genomgångstvåa i härliga Sandarna!

Ljus och charmig genomgångstvåa i härliga Sandarna! Med goda kommunikationer till både salta bad och innerstadens puls, välkomnas ni till detta trevliga lägenhet i en mycket välskött förening. Ett boende som är ljus tack vare fönster åt två väderstreck och en härlig takhöjd. Bostaden erbjuder ett rymligt vardagsrum med snyggt framtaget brädgolv, soffgrupp och matsalsmöbel om så skulle önskas. Ett sovrum i rofyllt läge. Ett smakfullt renoverat kök med bevarad charm och mycket bra förvaring och ett helkaklat badrum.

Stadsdelens kännetecken är de ljusa fyrvåningshusen med putsad fasad i funktionalistisk stil. Stadsdelen uppfördes på 1930- och 1940-talet som en fortsättning på bebyggelsen i Kungsladugård, vars äldre byggnadsstil gradvis anpassats till funktionalismen. I övergången mellan stadsdelarna vid Sannaplan byggdes friliggande landshövdingehusi rader utan gårdar.
Sandarna är en mysig stadsdel med närhet till innerstaden men även ut till havet. Alldeles i närheten finns också en mataffär med ett bra utbud. Mysiga kvarter med lokala handlare, bagerier och butiker. En kort promenad finns Mariaplan med sitt utbud av välomtalde restauranger, mysiga kaféer och småbutiker. Änggårdsbergen och Slottsskogen ligger ett stenkast bort.

Kommunikationerna är mycket bra. Spårvagnshållplatsen Sannaplan tar dig snabbt in till Göteborgs stadskärna åt ena hållet och Göteborgs skärgård åt andra hållet.

Rumsbeskrivning

HALL
Ljus och välkomnande hall. Från hallen når du samtliga rum. Hall, sovrum och vardagsrum är målat (2016). Stilrent och slitstarkt klinkergolv beklär golvet i grå nyans, vilket bryter av bra mot de vitmålade väggarna. Säkerhetsdörr är insatt.

KÖK
Ett modernt och noggrant planerat kök från 2014 med gott om förvaringsmöjligheter. Ny kyl & frys (2019) från Samsung Chef Collection). Perfekt blandning av funktion och finess med modern köksinredning i stilren design. Trevlig matplats intill fönstret med platsbyggd köksbänk med förvaringsmöjligheter. Helt helt optimalt kök att laga många middagar tillsammans med familj och vänner.

SOVRUM
Det ljusa sovrummet har en harmonisk och rofylld känsla. Även här framtagna trägolvet och ett generöst ljusinsläppet. Vita väggar.

VARDAGSRUM
Detta rum erbjuder stora sällskapsytor med plats för både soffgrupp och tillhörande möbel. Stort och ljust vardagsrum, även det med framtaget brädgolv. Gott om ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet.

BADRUM
Helkaklat badrum med badkar och smarta förvaringsmöjligheter. Badrummet renoverades i föreningens regi ár 2011 i samband med stambytet.

FÖRRÅD
Till lägenheten finns gott om förvaring i form av ett stort vindsförråd och ett källarförråd.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar Årsredovisning

Länkar

Film Adress

Allmän information

Pris

2 475 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

47 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Fridhemsgatan 29 B

Ort

Göteborg

Kommun

Göteborg

Beskrivning av förråd m.m.

Till lägenheten hör ett källarförråd och ett stort vindsförråd.

Lägenhetsnummer

00009

Våningsplan

1 av 3

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

BRF Fridhemsgatan 29

Organisationsnummer

769614-6104

Allmän information

Föreningen har en välskött och stabil ekonomi.
Föreningen förvaltar en lokal som inbringar stadiga inkomster.
Föreningen äger tomten och betalar således inte någon tomträttsavgäld.

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

TV (grundutbud) samt bredband 100Mbit via Tele2 ingår i månadsavgiften.

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme

Byggnadskommentar

Flerbostadshus

Utförda renoveringar

2011 renoverades fönster och dörrar i hela föreningen
2011 gjordes stamrenovering med renovering av badrum
2015 gjordes en fasadrenovering

Kommande renoveringar

Föreningen följer uppsatt underhållsplan.
Föreningen kommer under året att bygga en uteplats.
Inga större renoveringar planerade den närmaste tiden.

Övriga utrymmen i föreningen

-Tvättstuga
-Cykelförvaring
-Innergård

Byggnader

Byggår

1940

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

3 620 SEK/månad. I avgiften ingår Värme, Vatten, Kabel-tv
(Obligatoriskt tillägg för gas tillkommer på månadsavgiften med ca 100kr per månad)

Andelstal

6,0200000

Andelstal insats

6,43258%

Andel av månadsavgift

6,43258%

Överlåtelseavgift

1 190 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

476 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

150 SEK/månad

Försäkringskostnad

150 SEK/månad

Summa driftkostnad

300 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Boendeparkering gäller i området.
En timmes gratis parkering på gatan utanför.

Energideklaration

Kommentar

Giltighetstiden har gått ut.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta