Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 295 000 SEK / Utgångspris
Adress
Odlingsgatan 105, Ytterby, Ytterby
Typ
Bostadsrätt
KVM
55 kvm
Avgift
3 258 SEK / mån
Rum
2 rum

Öppen planlösning med uteplats i söder!

Varmt välkomna till denna fina tvårummare med uteplats i soligt söderläge. Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Kök i tidlöst vitt med en gedigen maskinpark. Genomgående parkett i samtliga rum. Sovrummet rymmer med enkelhet dubbelsäng med tillhörande nattduksbord. Helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Gott om förvaring i klädkammaren. Parkering finns att hyra. Förråd hör till bostaden och är just utanför bostaden.

I barnvänliga Tega bor ni med naturen runt hörnet. Riktigt goda pendlingsmöjligheter till Göteborg med pendeln. Är ni sugna på salta bad är det bara att bege sig väster ut mot kusten och Marstrand.

Rumsbeskrivning

Hall

Ljus välkomnande hall där ytterkläderna hängs av smidigt just innanför dörren på hatthyllan (ingår ej). Ytterligare förvaring i klädkammare. På golvet ligger klinker som sedan övergår i parkett.

Badrum

Rejält badrum med ljust kaklade väggar och på golvet ligger mörkt klinker. Välutrustat med tvättmaskin, torktumlare, dusch med vikbara glasdörrar, kommod, spegelskåp, handdukstork och wc.

Vardagsrum

Ligger i öppen och social planlösning mot köket. Här rymmer ni soffa, TV och bokhylla. Ljusa väggar och ek-parkett som är genomgående i hela bostaden. Från vardagsrummet når ni uteplatsen i soligt söderläge.

Kök

Snickerierna går i tidlöst vitt som bryts snyggt av mot den mörka bänkskivan. Maskinpark bestående av fläkt, häll, ugn, diskmaskin samt kombinerad kyl och frys.

Sovrum

Lättmöblerat med plats för dubbesläng och tillhörande nattduksbord. Förvaring i två garderober och det finns även plats för byrå. Fönster i två väderstreck.

Välkommen hem!

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar Årsredovisning 2020 Energideklaration

Länkar

Film

Allmän information

Pris

2 295 000 SEK (Utgångspris)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

55 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Odlingsgatan 105

Ort

Ytterby

Kommun

Kungälv

Beskrivning av förråd m.m.

Förråd hör till bostaden.

Lägenhetsnummer

A2-1001

Våningsplan

1 av 2

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Vena Ängar

Organisationsnummer

769632-0154

Brf bildades

2016

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Telia Trippe Play, ingår i månadsavgiften.

Uppvärmning och ventilation

Uppvärmning sker med bergvärme. Ventilation med FTX-system.

Byggnadskommentar

BRF Vena Ängar består av fyra hus med 20 st. lägenheter inom fastigheten Rödklinten 1, Kungälvs kommun. Lägenheterna som inkluderas i Rödklinten 1 är Odlingsgatan 97-135. Inflytt var 2019.

Övriga utrymmen i föreningen

Komplementbyggnaderna har uppförts på fastigheten i nära anslutning till husen. Dessa komplementbyggnader innefattar miljörum, teknikrum, gemensamt fastighetsförråd samt ouppvärmda lägenhetsförråd.

Byggnader

Byggår

2019

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

3 258 SEK/månad. I avgiften ingår ink. bredband, tv & telefoni.

Andelstal

4.06100 %

Överlåtelseavgift

1233 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

493 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

100 SEK/månad

Försäkringskostnad

110 SEK/månad

Vatten

302 SEK/månad

Summa driftkostnad

512 SEK/månad

Antal personer i hushållet

2

Parkering

Parkeringsbeskrivning

28 st. markparkeringsplatser varav 3 st. är HKP/gästparkeringar. Kostnad 250 kr/månad.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

39 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

74 kWh/m²

Energiklass

C

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy