Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Strandvägen 13A, Nedre Holm, Motala
Typ
Bostadsrätt
KVM
62.5 kvm
Avgift
3 559 SEK / mån
Rum
2 rum

2 rok med inglasad balkong - Utsikt över Motala Ström

Välkomna till Strandvägen 13A precis intill Motala Ström! Här bor ni i lugnt och trivsamt område med närhet till natur och bad samt till centrum som ni når med en kort promenad. Ni har fin utsikt över Motala Ström från både köket, sovrummet och från den härliga balkongen med inglasning.

Detta är en trivsam och rymlig tvårummare om 62,5 kvm som består av hall, helkaklat badrum renoverat ca 2010, stort sovrum med garderober och utgång till balkongen, vardagsrum och kök med matplats intill fönster med fin vy. I lägenheten finns både tvättmaskin och diskmaskin. Det finns ett tillhörande vindsförråd och matkällarförråd. Bostaden är belägen på andra våningen från entréporten.

I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, internet 50/10 via gruppavtal hos Tele2. Bostadsrättsföreningen har ett gemensamt elavtal och debiterar den boende för el enligt förbrukning via ett tillägg på avgiftsavin, f.n. 125 kr/månad.

Föreningen har beslutat att utföra byte av balkonger för samtliga lägenheter vilket är planerat att ske cirka april-november 2023. Den nya balkongen kommer vara inglasad och cirka 7 kvadratmeter stor. Månadsavgiften kommer höjas med 792 kr/månad i samband med balkongupprustningen.

Intill strömmen har föreningen även en fin gemensam uteplats/grillplats som de boende använder gemensamt. Det finns tvättstuga med nya maskiner i hus 13 samt cykelförråd, styrelserum och övernattningsrum i hus 11. Föreningen hyr ut även ut parkeringsplatser.

På Strandvägen 13A bor ni med promenadavstånd till Motala centrum och centralstationen. Busshållplats finns närmast på Strandvägen strax utanför lägenheten.

Välkommen att upptäcka mer på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy