Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 475 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Midgårdsvägen 9A, Centrala Handen, Handen
Typ
Bostadsrätt
KVM
0 kvm
Avgift
21 209 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Centralt belägen lokal med stora skyltfönster i hörnläge

Unikt tillfälle! Nu finns möjlighet att förvärva dryga 200 kvm lokal i centrala Handen, med stora skyltfönster. Ett stenkast från Haninge centrum. Ljus och rymlig lokal med ingång både från framsidan där det finns stora fönsterpartier, samt på husets baksida. 4 st. p-platser hör till lokalen. Stor och ljus butiksyta samt rejält lager med flera separata förrådsutrymmen. Wc och omklädningsrum. Har tidigare varit en matbutik, och nu senast försäljning av köksluckor. Den är nu vakant och snabbt tillträde är möjligt.

Rumsbeskrivning

Ljus och rymlig lokal med ingång både från framsidan där det finns stora fönsterpartier, samt på husets baksida. 6 st. p-platser hör till lokalen. Stor och ljus butiksyta samt rejält lager med flera separata förrådsutrymmen. Wc och omklädningsrum.

Dokument (pdf)

Planlösningar

Allmän information

Pris

1 475 000 SEK (Högstbjudande)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

4

Boareabeskrivning

Lokalarea

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Midgårdsvägen 9A

Ort

Handen

Kommun

Haninge

Lägenhetsnummer BRF

231770001-2043

Våningsplan

BV

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lokal

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Söderby, Riksbyggen

Organisationsnummer

712400-1608

Brf bildades

1959

Juridisk person kan accepteras

Ja

Taxeringstyp

Ej privatbostadsföretag (oäkta)

Övriga utrymmen i föreningen

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Det finns tvättstuga, cykelförråd, källarförråd och syltförråd.

Antal lokaler

2

Antal lägenheter

42

Ekonomi

Månadsavgift

21 209 SEK/månad. I avgiften ingår Värme och vatten ingår i avgiften.
Avgift för p-platser tillkommer med 270 kr.

Avgiftsförändringar

höjning genomförd 2023

Andelstal

11,07

Andelstal insats

9,6688

Överlåtelseavgift

1190 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantförskrivning

är inte pantsatt

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Kö till garageplats.
Parkeringsplats går att hyra för 78 kr/mån.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl