Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Björksätersvägen 7D, Torestorp, Mullsjö
Typ
Bostadsrätt
KVM
73 kvm
Avgift
4 292 SEK / mån
Rum
3 rum

Ett hem att längta till

Välkommen till en inbjudande och hemtrevlig trerumslägenhet i strålande nyskick. Bostaden har en neutral bas med genomgående vitmålade väggar och parkettgolv. Här erbjuds två sovrum i bra storlek, en stor klädkammare, kvalitétskök från Vedum och ett badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Till bostaden hör också ett förråd på markplan. Utöver detta ingår även en stor, inglasad balkong om 12,5 kvm som nås från köket. Utsikten över sjö och skog är fantastisk!

Här bor ni i ett attraktivt läge nära allt frilufsriket Mullsjö har att erbjuda. Populärt promenadstråk runt Mullsjön nås alldeles nedanför lägenheten. I Mullsjö finns caféer, restauranger, mataffärer, klädbutiker, bibliotek, systembolag, badhus och mycket mer. En kort biltur bort finns kända Mullsjö Alpin som erbjuder utförsåkning vintertid. Den lokala skidklubben MSOK har fina skidspår för längdskidor.

Kommunikationsmöjligheterna är mycket goda. Busshållplats ligger ca 200 m från entrén där ni kan ta buss nr 116 till Jönköping och även Mjuka linjen, gratisbuss inom Mullsjö tätort.
Tågstation är belägen en kort promenad bort och har många turer till Jönköping, Nässjö, Falköping, Göteborg och andra orter.

Byggnaden färdigställdes i juni 2020.
Bostadsrättsföreningen har avtal med Riksbyggen om ekonomisk och teknisk förvaltning.
Ett förråd tillhör bostadsrätten och är beläget på markplan. På gården finns ett fullt utrustat gästrum med pentry, dubbelsäng, dusch och toalett som kan hyras för 250 kr/dygn. Perfekt för övernattande gäster!

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Jenny Stråhle vid frågor om lägenheten, eller om ni önskar boka en tid för privatvisning.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy