Länk kopierad!

Visningar

tors 1 dec 18:30 - 19:00
Viktigt att du anmäler dig till visningen. Boka in dig direkt via mäklarsidan eller kontakta ansvarig mäklare per sms/e-post. Välkommen!
sön 4 dec 11:00 - 11:30
Viktigt att du anmäler dig till visningen. Boka in dig direkt via mäklarsidan eller kontakta ansvarig mäklare per sms/e-post. Välkommen!

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Vill du värdera din nuvarande bostad?

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 800 000 SEK / bud
Adress
Bataljonsgatan 29, Södra Ekkällan, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
132 kvm
Avgift
6 561 SEK / mån
Rum
5 rum

Idealisk femma på top floor i Södra Ekkällan!

Låt oss få presentera en fenomenal femma belägen högst upp i huset på våning 5/5 i hus med hiss byggt 2015.

Bostaden är disponerad på 132 kvadrat och erbjuder fönster i två väderstreck. Köket och vardagsrummet är socialt utformat i öppen planlösning och utgör lägenhetens mittpunkt. Köket är ett påkostat Marbodalkök med gott om skåpsförvaring och generösa arbetsytor, dessutom fullutrustat med kyl och frys i fullhöjd, integrerad diskmaskin, induktionshäll och inbyggd mikro/ugn. Det finns ett burspråk som är tillägnat för en större matgrupp. Från vardagsrummet har man utgång till den inglasade balkongen som ligger med ett perfekt västerläge och en ogenerad vy ut över den grönskande innergården. Nuvarande ägare har installerat luftkonditionering i vardagsrummet vilket bidrar till en behaglig inomhustemperatur även de varma sommardagarna. Det finns även måttanpassade gardiner från Rullux i samtliga sovrum och vardagsrummet

Lägenheten har fyra sovrum på rymliga ytor, två klädkammare med god förvaring samt två helkaklade duschrum med toalett, varav det ena är lite större och utrustat med tvättmaskin och torktumlare.

Brf Parkkällan är en stabil bostadsrättsförening med god ekonomi och en engagerad styrelse. Varje lägenhet har ett källarförråd. Föreningen disponerar över både garage- och parkeringsplatser som de boende kan hyra. Dessutom finns möjlighet att kunna nyttja en övernattningslägenhet.

Området är lugnt och trivsamt med flertalet skolor och förskolor i närheten. På bekvämt gångavstånd finns närmsta matbutik, samt träningsanläggningar och restauranger. För den som gillar att vistas i naturen är det bara att slänga på sig löparskorna och ge sig ut i Tinnerö Eklandskap som är en nära granne. Även Tinnerbäcken med sina fina promenadstråk är ett bra ställe att finna rekreation på.

Sammantaget ett representativt och bekymmerslöst boende som lämpar sig för såväl den yngre som den äldre. Eftersom huset är så pass nybyggt behöver ni inte mer än att flytta in era möbler så kan ni börja bo och trivas sedan från första stund.

Allmän information

Pris

4 800 000 SEK (bud)

Antal rum

5 varav 4 Sovrum

Boarea (BOA)

132 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Bataljonsgatan 29

Ort

Linköping

Kommun

Linköping

Lägenhetsnummer BRF

D1401

Våningsplan

5 av 5

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Parkkällan

Organisationsnummer

769626-8833

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Föreningen registrerades i september 2013 och under den hösten börjades byggandet med totalt 51 bostadslägenheter, en föreningslokal och en gästlägenhet. Föreningens hus ligger på adresserna Skvadronsgatan 9 - 11, Bataljonsgatan 27 - 29.
Husets utformning är ett lamellhus i vinkel, fyra trappuppgångar.

Byggnadsprojektet genomfördes av NCC Boende AB

Föreningen har en egen hemisda www.parkkallan.se

FÖRENINGENS EKONOMI OCH PLANERADE FÖRÄNDRINGAR
Avgiften kommer höjas med 6 % under 2023

KONTAKT
Tore Bergkvist
+46708779390

Juridisk person kan accepteras

Nej

TV/internet

Telia Triple Play, obligatoriskt tillägg om 259 kr/månad

Utförda renoveringar

Ingar gjorda renoveringar och inga inplanerade renovering finns.

Övriga utrymmen i föreningen

Gästlägenhet
Cykelförråd
Gemensam innergård med sittplatser
Källarförråd till alla lägenheter
Garage i källaren

Antal lägenheter

51

Byggnader

Byggår

2015

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

6 561 SEK/månad. I avgiften ingår Värme och kallvatten

Beskrivning månadsavgift

Utöver månadsavgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 259 kr/mån för bredband/TV samt för varmvatten 187 kr/mån.

Avgiftsförändringar

Månadsavgiften kommer höjas med 6 % under 2023.

Andelstal

2,6534 %

Överlåtelseavgift

2,5% av prisbasbeloppet SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

1% av prisbasbeloppet SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

450 SEK/månad

Försäkringskostnad

200 SEK/månad

Varmvatten

187 SEK/månad

Summa driftkostnad

837 SEK/månad

Antal personer i hushållet

3

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen har 52 bilplatser, både utomhusparkeringar (325 kr/mån utan motorvärmaruttag och 425 kr/mån med motorvärmaruttag) och garage ( 750 kr/mån). Varje lägenhet är garanterad en plats.
Föreningen har en gästparkering.
Avgiftsbelagd korttidsparkering utmed gatorna i området.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta