Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 895 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Storgatan 32, Centralt norr, Örebro
Typ
Bostadsrätt
KVM
142 kvm
Avgift
5 273 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Väl tilltagen 4 rum och kök med fantastiskt cityläge och dubbla loggior!

Varmt välkomna till Storgatan 32! En spektakulär bostad om 4 rum och kök, som erbjuder ett fantastiskt cityläge i en förening med låg avgift och tillhörande garageplats med elbilsladdare!

Ett mycket tilltalande och iögonfallande boende med påkostade materialval och stilren design som samspelar med hörn läget och det generösa ljusinsläppet från 3 väderstreck. Dubbla inglasade loggior ger 2 extra rum där man tack vare golvvärmen kan spendera dagarna året om. Hjärtat i bostaden är den sociala planlösningen mellan kök och vardagsrum som ger stor rymd och perfekt samlingsplats för vänner och familj. Köket är utrustat med kvalitativa Miele vitvaror, smakfull stenbänkskiva samt en praktisk köksö som kommer väl till användning. I bostaden finns även dubbla badrum, det ena med tvättmaskin/torktumlare & badkar, det andra med dusch.

Perfekt för den stora familjen eller för er önskar stora ytor att disponera fritt . Det går även enkelt att göra bostaden till en 5:a (Se planritning alternativ 2)

Från trapphuset kan du ta hissen ner till varmgaraget med infart från gatuplan där man innehar en garageplats med individuell laddstolpe.
I direktanslutning från garageplatsen finns även ett stort förråd (Detta tillhör lägenheten)

Här bor du mitt i myllrande och populära kvarter. Utanför dörren upplever ni bekvämligheten med att ha Örebros citypuls runt hörnet samt gångavstånd till USÖ, Resecentrum och centralstationen. Även ett ypperligt läge för pendlaren!

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Daniel Kaya för mer information, 073 - 913 32 65.

Allmän information

Pris

4 895 000 SEK (Högstbjudande)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Max antal sovrum

4

Boarea (BOA)

142 kvm

Areauppgift enligt

Säljaren och bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Storgatan 32

Ort

Örebro

Kommun

Örebro

Våningsplan

3 av 6

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Lodet

Byggnader

Byggår

1900

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

5 273 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

inkl. värme och Telia triple play.
Tillkommer prel. avgift för vatten/el.

Andelstal insats

3.6

Andel av månadsavgift

3,60019

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Alla lägenheter har en parkeringsplats inomhus. P-platsen kostar 700kr/mån och ingår inte i månadsavgiften så den tillkommer på samma sätt som avgiften för el och varm/kallvatten. De nya köparna får den plats som tillhör lägenheten. Föreningen har ett antal garage- och parkeringsplatser som hyrs ut mot betalning. Alla p-platser för bil är utrustade med laddbox för elbil.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta