Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Wennerbergsgatan 6B, vån 2, Kungsholmen - Fredhäll, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
24 kvm
Avgift
1 205 SEK / mån
Rum
1 rum

Balkong i väst - Vackra originalgolv och härlig karaktär - Väldisponerad med öppen planlösning

Underbar pärla som har en härlig karaktär som absolut ska upplevas på plats och som känns större än sina 24 kvadratmeter. Här finner du väldisponerade ytor med en generös takhöjd och en öppen planlösning mellan allrum och kök. Du får ett fantastiskt ljusinsläpp från ett stort fönsterparti och härifrån når du även lägenhetens trallbelagda balkong. Balkongen har ett soligt västläge och blir ett extrarum under sommarmånaderna. Invid köket som ger dig bra förvaring i vita över- och underskåp kan du duka upp med matbord för 4-6 middagsgäster och allrummet ger plats för säng och sällskapsdel. I hallen finner du fantastisk förvaring och badrummet har vitkaklade väggar samt blå klinkergolv. Genomgående är lägenheten i mycket gott skick och har vackra bevarade originalgolv med fiskbensparkett i allrum och kök samt med kolmårdsmarmor i hallen.

På Svedbergsplan 5 flyttar du in i en ytterst välskött fastighet och i en förening med mycket god ekonomi. Föreningen äger marken och sänkte avgiften under 2021 med 10%. I föreningen finns även lyxen av övernattningslägenhet med 4 sovplatser samt föreningslokal som medlemmar kan hyra för en mindre summa.

Här bor du precis invid grönska och med Fredhälls välbesökta badklippor runt hörnet och som kommer bli din absoluta favoritplats under sommaren.. Såväl lummiga Fredhällsparken samt Rålambhovsparken ligger en kort promenad bort med utomhustennisbana och härliga promenad- och löparspår. Invid Rålambshovsparken ligger Smedsuddsbadet samt Boulebar och flera härliga restauranger som ligger längs med Norr Mälarstrands vackra promenadstråk. I Fredhäll har en yngre generation flyttat in vilket även märks på de lokaler, caféer och restauranger som öppnat upp i området. Här finns exempelvis Alvas skafferi som erbjuder närproducerade matvaror, café som öppnar upp på sommaren i Fredhällsparken och mångas favoritcafé Paloma eller Fredhälls konditori där du kan köpa nybakade morgonfrallor. Med en kort promenad finns mycket bra kommunikationer med tunnelbana samt buss där du snabbt kan ta dig till Fridhemsplan, Södermalm och City. Du har också nära till Marieberg med stor matvarubutik, systembolag och apotek

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy