Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Kornellvägen 37P, Bettorp, Örebro
Typ
Bostadsrätt
KVM
85 kvm
Avgift
5 016 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Högst upp i huset med gavelläge!

Varmt välkommen upp till våning fyra av fyra i attraktiva Bettorp!
Denna ljusa rymliga lägenhet kommer strax ut på bostadsmarknaden. BoKlok i samarbete med Ikea och Skanska ha skapat smakfulla och välplanerade lägenheter. Här slås du omgående av de ljusa och härliga köket som bjuder in till matlagning och umgänge. Dubbla Balkonger där den ena är belägen i ett solig västerläge med fri utsikt över trädtopparna.

Vidare från den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum finner vi lägenhetens huvudsovrum. Förutom de stora fönstren som ger en rogivande vy finner vi även garderober här. Sovrum två är även de utrustat med garderober. Bostadens fjärde rum har använt som sovrum men går likväl att använda som kontor. Det smakfulla och moderna badrummet inger en känsla av lyx med spotlights i taket, tvättställ, WC , dusch, tvättmaskin och torktumlare. Bekvämligheter som dubbla förråd/klädkammare i anslutning till hall och sovrum. Möjlighet att ta sig via trapphuset med hiss till översta plan.

Omgivningen kring bostaden erbjuder bland annat naturnära och trevliga motionsslingor i naturreservatet Kränglan och Förskolan Regnbågen. På Kornellvägen 37 P bor du på ett skönt avstånd från City med busshållplatsen som granne.
Kontakta ansvarig mäklare Daniel Kaya för mer information på, 073 - 913 32 65.

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Boarea (BOA)

85 kvm

Areauppgift enligt

Säljaren och bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Kornellvägen 37P

Ort

Örebro

Kommun

Örebro

Lägenhetsnummer BRF

A44RG

Våningsplan

4 av 4

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf BoKlok Bettorps Allé

Organisationsnummer

769632-3711

Allmän information

Det finns ett förråd till varje bostad i en gemensam förrådsbyggnad.

Antal lägenheter

40

Byggnader

Byggår

2017

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

5 016 SEK/månad. I avgiften ingår värme, vatten samt sophämtning.

Beskrivning månadsavgift

Tillägg för tv och bredband 230kr/mån

Andelstal insats

3,13400

Andel av månadsavgift

3,13400

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Typ

P-plats

Har separat kö

Ja

Kostnad

300 SEK/månad

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy