Länk kopierad!

Visningar

tors 11 aug 17:30 - 18:00
Boka gärna visning via SkandiaMäklarnas hemsida - Välkomna!
sön 14 aug 12:00 - 12:30
Boka gärna visning via SkandiaMäklarnas hemsida - Välkomna!

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Vill du värdera din nuvarande bostad?

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 270 000 SEK / Utgångspris
Adress
Polcirkelvägen 11, Vega, Vega
Typ
Bostadsrätt
KVM
51 kvm
Avgift
3 314 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nyligen producerad tvåa. Stor, härlig balkong med fin utsikt!

Här erbjuds en ljus och öppen hörnlägenhet där varje vrå nyttjas. Det här är en lägenhet i toppskick där du inte behöver göra något annat än att flytta in och börja trivas.

Lägenheten består av en inbjudande, funktionell och lättmöblerad hall, vardagsrum, kök, ett badrum och ett sovrum. I det välplanerade, mysiga och lättmöblerade vardagsrummet finns fint ljusinsläpp, fönster åt två håll och plats för soffa och matgrupp. Köket är praktiskt, funktionellt och fräscht med bänkskiva i laminat, släta luckor, öppen planlösning mot vardagsrummet. Badrummet är fräscht och smakfullt med toalett, dusch, duschvägg, kombinerad tvättmaskin/torktumlare, förvaringsskåp och badrumsskåp. Det rogivande och harmoniska sovrummet har väggar i rogivande beige ton och parkettgolv och erbjuder fint ljusinsläpp, praktisk garderob och plats för dubbelsäng.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en stor, takbeklädd och mysig balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder lättmöblerade ytor och en fantastisk utsikt!

Här bor du med närhet till allt man kan önska i Vegastaden. Vega Pendeltågsstation ligger ett stenkast från lägenheten och du har även rudans friluftsområde en promenad bort. Dessutom ligger Stockholm city en halvtimme från bostaden med pendeltåg eller bil. Ett omsorgsfullt nyproducerat bostadsområde där det är lätt att trivas!

Missa inte chansen!

Rumsbeskrivning

Hall

Stor, funktionell och lättmöblerad hall med klädhängare, bra förvaring och gott om plats för jackor och skor.

Badrum

Fräscht och smakfullt badrum med toalett, dusch, duschvägg, kombinerad tvättmaskin/torktumlare, förvaringsskåp och badrumsskåp. Här ligger mörkt klinkergolv som går fint ihop med rummets kaklade väggar.

Vardagsrum

Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt ? ett välplanerat, mysigt och lättmöblerat rum med parkettgolv och ljusa väggar. Här erbjuds fint ljusinsläpp, fönster åt två håll och plats för soffa och matgrupp. Här finns även ett praktiskt förråd som med fördel kan användas som kontor.

Kök

Det praktiska, funktionella och fräscha köket har vita väggar och parkettgolv. Utrustningen består av kombinerad kyl/frys, mikrovågsugn, induktionshäll och ugn. I övrigt erbjuder köket bänkskiva i laminat, släta luckor och öppen planlösning mot vardagsrummet.

Balkong

Med utgång från vardagsrummet finner du en stor, mysig balkong med lättmöblerade ytor och fantastisk utsikt mot skogen.

Sovrum

Från vardagsrummet når du lägenhetens härliga sovrum? ett harmoniskt rum med parkettgolv och väggar i rogivande beige ton. Rummet har fint ljusinsläpp, plats för garderob och plats för dubbelsäng.

Dokument (pdf)

Planlösningar BrfSkogsstjärnanÅRSR2021

Allmän information

Pris

2 270 000 SEK (Utgångspris)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

2

Boarea (BOA)

51 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Polcirkelvägen 11

Ort

Vega

Kommun

Haninge

Lägenhetsnummer BRF

205-05-1305

Våningsplan

4 av 5

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Skogsstjärnan i Vega

Organisationsnummer

769636-1679

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Föreningen äger fastigheten Haninge Kolartorp 1:386 med adresserna Polcirkelvägen 9 och 11 samt Vega Allé 69 ,71 ,75 och 77.

TV OCH BREDBAND
Fastigheten är ansluten till stadsfibernätet.

GÅRDSPLATS
Arkitektritad innergård med flera sittplatser, pergola och underbar grönska.

BYGGNADSÅR
2019-2020

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Övriga utrymmen i föreningen

- Cykelförråd på innergården.
- Barnvagnsförråd på våning 1.


Antal lägenheter: 117

Antal lägenheter

117

Byggnader

Byggår

2020

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 314 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten

Andelstal

0,80820

Överlåtelseavgift

1190 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

476 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

el, försäkring och fiber

550 SEK/månad

Summa driftkostnad

550 SEK/månad

Antal personer i hushållet

2

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Gatuparkering i området. Easypark, 500kr/månad för boende.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta