Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Portalgatan 86, Kapellgärdet, Uppsala
Typ
Bostadsrätt
KVM
81 kvm
Avgift
3 900 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Modern 3:a med öppen planlösning, två stora och inglasade balkonger samt köksö!

Nu finns chansen att förvärva denna fina 3:a i populära Kapellgärdet centralt i Uppsala med två balkonger. Här finner du det bästa utav vad nybygge har att erbjuda med luftig planlösning, generösa ytor och modernt boende!

I anslutning till hallen finner du klädkammaren med gott om förvaringsyta samt en stor walk in closet denna går enkelt att möblera för att sätta din egna prägel på. Stort helkaklat badrum med gott om avsättningsmöjligheter samt förvaringsskåp över arbetsbänken. Här finns det en kombinerad tvättmaskin av högkvalitativa utföranden. I det stora och välutrustade köket kan du enkelt underhålla gäster samtidigt som du tillsammans med någon lagar den perfekta middagen och med pricken över i:et så kan ni samlas runt den bekväma köks ö:et. Goda arbetsytor för matlagningsälskaren.

I anslutning till matplatsen finner du vardagsrummet med bra ljusinsläpp samt plats för både myshörna och en soffgrupp. Stora sovrum med platsbyggda garderober med skjutdörrar.
En ljus bostad med stora fönsterpartier i samtliga rum. Enhetligt parkett golv som leder genom bostaden fram till balkongen i mysigt läge. Den stora balkongen kan du enkelt möblera om i din egna stil för gästerna och den andra från sovrummet kan du själv få inreda för personligt bruk.
Är du en pendlare? Resecentrum når du via en kort promenad, samt stadskärnan med bl.a livs, shopping, restauranger, gym , parker och den underhållning som önskas.

Välkommen!

Rumsbeskrivning

Entré

Innanför dörren välkomnas du med ett ljust intryck. Till vänster finner du klädkammaren, med stora förvaringsmöjligheter. Det kan enkelt möbleras om till vad man känner för. Med sin öppna planlösning har du tillgång till samtliga av bostadens rum. Ljust slitstarkt klinker i golv samt vita väggar.

Kök

Mycket modernt kök med en unik touch. Utrustat med spishäll, inbyggd ugn, köksfläkt, kyl/frys i hel höjd, inbyggd micro och ugn samt diskmaskin. Mycket förvaring i flera smart placerade under- och överskåp samt ett välplacerat köksö. Här får du bra utrymme med goda arbetsytor och även plats för övrig möblering. Mycket fina luckor med en unik touch som vilar på en marmorliknande bänkskiva och över det finns det ett mörkt kakel. Gott om naturligt ljusinsläpp från fönster som finns i vardagsrummet. Ljusa golv samt vita väggar.

Vardagsrum

Fortsätter du rakt fram från hallen finner du detta generösa rum med öppen planlösning mot köket samt utgång till bostadens första balkong. Här finns gott om plats för flera möbleringsalternativ med både stor soffgrupp, fåtölj, byrå och TV-bänk. Varför exempelvis inte bygga ditt eget läshörn vid det stora fönsterpartiet med gott om naturligt ljus och utsikt? Oavsett hur du önskar nyttja ytan finns gott om rum för både underhållning av gäster samt egen tid. Ljust golv med vita väggar.

Balkong 1

Stor balkong i bra läge, med plats för olika sorters möblering efter eget tycke och smak. Inglasad balkong som ger dig möjligheten att nyttja utrymmet i alla årstider.

Sovrum 1

Stort sovrum med plats för en dubbelsäng, samt övrig sovrumsmöblering. Här finns det en platsbyggd garderob med inbyggda skjutdörrar. Stort fönsterparti som välkomnar ljuset in i rummet. Ljust golv och vita väggar.

Sovrum 2

Inbjudande och mysigt sovrum perfekt för ett barn- tonårsrum eller varför inte extra kontor? Här finns plats för säng samt övrig möblering så som skrivbord, fåtölj, bokhylla eller ytterligare förvaringsmöbel enligt önskemål. Rummet är ljust och trevligt tack vare stora fönster. Ljust golv med vita väggar.

Badrum

Helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare, badkar, handfat med kommod och spegelskåp med inbyggd belysning samt WC. Ovan tvättmaskinen finner du en arbetsbänk som är mycket praktisk. Bra med förvaring finns även i högskåpen som är installerade över bänkskivan. På golvet vilar klinker i mörkt utförande samt vita kakelväggar.

Klk

Stor och rymlig klädkammare med gott om plats för all tänkbar förvaring. Går enkelt att göra om till en walk-in-closet om det önskas. Annars kan man behålla den precis som den är.

Balkong 2

Stor balkong i bra läge, med plats för olika sorters möblering efter eget tycke och smak. Inglasad balkong som ger dig möjligheten att nyttja utrymmet i alla årstider.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar Årsredovisning 2019 Energideklaration

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

3

Boarea (BOA)

81 kvm

Gatuadress

Portalgatan 86

Ort

Uppsala

Kommun

Uppsala

Våningsplan

2

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Positiv

Organisationsnummer

769625-8214

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
BRF Positiv bildades 2013 och ligger i stadsdelen Kapellgärdet i Uppsala. Föreningen innefattar Portalgatan 82, 84, 86 och 88 och ingår i samfällighetsföreningen Västra Orgeln. Byggnadsår 2014-2015, där första inflytt var port 88 under våren 2015 och det senast byggda är port 82.

Byggnaderna sträcker sig 4 våningar och består av 44st bostadsrätter. Bostadsrätterna är från 1 till 5 r.o.k. och varierar mellan 47 till 115 kvm.

FÖRENINGENS EKONOMI OCH PLANERADE FÖRÄNDRINGAR
Ingen avgiftshöjning i dagsläget. (Kontrollerat med ordförande Juni - 2020).
Föreningen accepterar delat ägande med minst 10%.

TV OCH BREDBAND
Föreningen är fiberansluten till Comhem AB med basutbudet av fast telefoni, bredband och digital-TV.

FÖRSÄKRING
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i moderna försäkringar.

GÅRDSPLATS
Föreningen har en lummig innergård med både grill och lekplats. I området ligger även en större lekpark och grönområden endast några 100 meter bort.

BYGGNADSÅR
2014-2015

TILLÅTER FÖRENINGEN DELAT ÄGANDE
Ja

ÖVRIGT
Varje bostadsrätt har varsitt tillhörande förråd med gallerdörrar belägna i källaren i respektive trapphus.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Utförda renoveringar

Byggår 2015.
Kommande: Gemensamt el-avtal from hösten-2020.
2020: Säkerhetsgrind vid porten.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 44

GEMENSAMMA UTRYMMEN
barnvagnsförråd och cykelförråd.

Antal lägenheter

44

Byggnader

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 900 SEK/månad

Överlåtelseavgift

1 183 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

473 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning

I föreningen finns ett gemensamt garage i källaren där föreningen har 29 st p-platser (870 kr/mån), 3st MC-platser (290 kr/mån) och ytterligare 5 st parkeringsplatser med el-plint utomhus (375 kr/mån). I dagsläget finns det ingen kö. (uppgift kontrollerad Juni - 2020).
Till samtliga parkeringsplatser gäller separat kösystem. Fjärrkontroller för automatisk öppning av garageport finns i utbyte mot en depositionsavgift på 500 SEK.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy