Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Piongränd 13, Vån 2, Hässelby / Hässelby Strand, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
58.5 kvm
Avgift
3 827 SEK / mån
Rum
2 rum

Välkomna hem till denna mycket ljusa och rymliga 2:a om 58,5 kvm med stor härlig balkong!

Här presenterar jag nu denna fina och yteffektiva 2:a om 58.5 kvm i härliga Hässelby Strand. Bostaden präglas av sociala ytor, ljust målade väggar och fin parkett på golvet vilket gör det enkelt att möblera helt efter eget tycke och smak och därigenom skapa ert alldeles egna drömboende. Detta hem är perfekt för såväl singeln som paret med högt ställda krav. Här bor ni i en bostad som är insynsskyddad i ett lugnt område med bästa kommunikationerna runt hörnet - det kan knappats bli bättre. Välkomna hem!

När vi öppnar dörren och kliver in möts vi direkt av det härliga ljuset som flödar in genom stora fönsterpartier i två olika väderstreck. Hallen erbjuder gott om plats för hatt- och skohylla att hänga av era ytterkläder och skor vid. Strategiskt placerad intill hallen hittar vi det helkaklade badrummet med wc, tvättställ, spegel med belysning, vägghängda skåp för förvaring, duschhörna samt tvättmaskin. Vi fortsätter in i bostaden och hamnar i det öppna och sociala vardagsrummet som erbjuder gott om plats för soffgrupp, tillhörande soffbord och media-möbel. Här finns gott om utrymme för fredagsmys i soffan efter en lång arbetsvecka som för lördagens festligheter med fördrinken utomhus på den rymliga balkongen.

Intill vardagsrummet hittar vi det hemtrevliga och ljusa köket som har allt man efterfrågar och är stilrent med vita släta skåpluckor och lådfronter. Här finns ordentliga arbetsytor på arbetsbänk i delvis rostfritt utförande och övriga delar i trä med ovansittande vitt kakel som stänkskydd. Den maskinella utrustningen består av spis, ugn, diskmaskin samt kombinerad kyl/frys. Möblera med matplats för 2-4 personer intill fönsterparti i två väderstreck och njut av en god middag tillsammans med familj och vänner. Från köket, genom vardagsrummet, finner vi bostadens harmoniska och ljusa sovrum - här kommer ni sova gott och vakna utvilade. Möblera med dubbelsäng, tillhörande sängbord och övrig sovrumsmöbel om så önskas. Här finns även platsbyggda garderober för ytterligare förvaringsmöjligheter. Missa inte denna pärla till bostad - Välkomna på visning!

BRF Karpdammen är en stabil och solid förening. På entréplan finns tvättstuga, soprum, källarförråd, cykelrum som nås från utsidan samt en fin lokal i grannfastigheten som man har möjlighet att hyra. Grovsoprum finns i grannfastigheten. Stor hiss finns i fastigheten. I föreningen finns det 31 parkeringsplatser och 4 gästparkering. I området finns flera kostnadsfria 7-dygnsparkeringar och fri parkering längs med gatorna. Detta boende är centralt med buss och tunnelbana där ni når Vällingby City på 5 min och har ett stort utbud av butiker, flera bra mataffärer, SF biograf, gym, simhall, bibliotek, restauranger och caféer.

För frågor om bostaden, föreningen och området kontakta ansvarig fastighetsmäklare!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy