Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 2 095 000 SEK
Se budhistorik

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 095 000 SEK / Utgångspris
Adress
Piongränd 13, Vån 2, Hässelby / Hässelby Strand, Hässelby
Typ
Bostadsrätt
KVM
58.5 kvm
Avgift
3 827 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välkomna hem till denna mycket ljusa och rymliga 2:a om 58,5 kvm med stor härlig balkong!

Här presenterar jag nu denna fina och yteffektiva 2:a om 58.5 kvm i härliga Hässelby Strand. Bostaden präglas av sociala ytor, ljust målade väggar och fin parkett på golvet vilket gör det enkelt att möblera helt efter eget tycke och smak och därigenom skapa ert alldeles egna drömboende. Detta hem är perfekt för såväl singeln som paret med högt ställda krav. Här bor ni i en bostad som är insynsskyddad i ett lugnt område med bästa kommunikationerna runt hörnet - det kan knappats bli bättre. Välkomna hem!

När vi öppnar dörren och kliver in möts vi direkt av det härliga ljuset som flödar in genom stora fönsterpartier i två olika väderstreck. Hallen erbjuder gott om plats för hatt- och skohylla att hänga av era ytterkläder och skor vid. Strategiskt placerad intill hallen hittar vi det helkaklade badrummet med wc, tvättställ, spegel med belysning, vägghängda skåp för förvaring, duschhörna samt tvättmaskin. Vi fortsätter in i bostaden och hamnar i det öppna och sociala vardagsrummet som erbjuder gott om plats för soffgrupp, tillhörande soffbord och media-möbel. Här finns gott om utrymme för fredagsmys i soffan efter en lång arbetsvecka som för lördagens festligheter med fördrinken utomhus på den rymliga balkongen.

Intill vardagsrummet hittar vi det hemtrevliga och ljusa köket som har allt man efterfrågar och är stilrent med vita släta skåpluckor och lådfronter. Här finns ordentliga arbetsytor på arbetsbänk i delvis rostfritt utförande och övriga delar i trä med ovansittande vitt kakel som stänkskydd. Den maskinella utrustningen består av spis, ugn, diskmaskin samt kombinerad kyl/frys. Möblera med matplats för 2-4 personer intill fönsterparti i två väderstreck och njut av en god middag tillsammans med familj och vänner. Från köket, genom vardagsrummet, finner vi bostadens harmoniska och ljusa sovrum - här kommer ni sova gott och vakna utvilade. Möblera med dubbelsäng, tillhörande sängbord och övrig sovrumsmöbel om så önskas. Här finns även platsbyggda garderober för ytterligare förvaringsmöjligheter. Missa inte denna pärla till bostad - Välkomna på visning!

BRF Karpdammen är en stabil och solid förening. På entréplan finns tvättstuga, soprum, källarförråd, cykelrum som nås från utsidan samt en fin lokal i grannfastigheten som man har möjlighet att hyra. Grovsoprum finns i grannfastigheten. Stor hiss finns i fastigheten. I föreningen finns det 31 parkeringsplatser och 4 gästparkering. I området finns flera kostnadsfria 7-dygnsparkeringar och fri parkering längs med gatorna. Detta boende är centralt med buss och tunnelbana där ni når Vällingby City på 5 min och har ett stort utbud av butiker, flera bra mataffärer, SF biograf, gym, simhall, bibliotek, restauranger och caféer.

För frågor om bostaden, föreningen och området kontakta ansvarig fastighetsmäklare!

Rumsbeskrivning

Entréhall

Ljus och välkomnande entréhall med plats för både hatt- och skohylla. Ljust målade väggar och parkett på golvet.

Vardagsrum

Ljust och hemtrevligt vardagsrum med plats för soffgrupp, tillhörande soffbord och media-möbel. Utgång till balkong. Ljust målade väggar och parkett på golvet.

Kök

Trivsamt kök med vita släta skåpluckor och lådfronter. Ordentliga arbetsytor på arbetsbänk i trä. Den maskinella utrustningen består av spis, ugn, diskmaskin samt kombinerad kyl/frys. Duka upp matbord för 2-4 personer intill fönsterparti i två väderstreck. Ljust målade väggar och parkett på golvet.

Sovrum

Ljust och harmoniskt sovrum med plats för dubbelsäng, tillhörande sängbord och övrig sovrumsmöbel. Platsbyggda garderober för ytterligare förvaring. Ljust målade väggar och parkett på golvet.

Badrum

Helkaklat och rymligt badrum med wc, tvättställ, spegel med belysning, väggskåp för förvaring, duschhörna samt tvättmaskin. Klinkers i en ljusgrön färg samt vita kakelplattor på väggarna.

Dokument (pdf)

Planlösningar Brf Karpdammen A?rsredovisning 2020 Brf Karpdammen Stadgar

Länkar

Film

Allmän information

Pris

2 200 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

58.5 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Piongränd 13, Vån 2

Ort

Hässelby

Kommun

Stockholm

Lägenhetsnummer

0233

Våningsplan

2 av 4

Markägare

Marken är tomträtt

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Karpdammen nr 4

Organisationsnummer

769601-8071

Allmän information

BRF Karpdammen nr 4 är en äkta bostadsrättsförening med 37 lägenheter i Stockholm. Föreningen bildades år 1996 och har fått betyget A för år 2019.

Föreningen består av 35 lägenheter fördelade på två flerfamiljshus med adresserna Piongränd 11 och 13. Piongränd 11 är ett seniorboende för dig som är 55+.

PARKERING
Det finns 31 parkeringsplatser med motorvärmaruttag som kan hyras för 300 kr/månad, för närvarande finns lediga platser. För besökare finns gästparkeringar. Det finns även möjlighet att parkera gratis på gatorna i området.

En gemensam gästlägenhet finns i port 11 som kan hyras av medlemmarna för 250 kr/natt. Tvättstugan ligger i port 13. Det finns även ett grovsoprum. Central avläsare för hushållsel, där bostadsrättsföreningen tecknat avtal med elleverantör och fakturerar sedan respektive bostadsrättsinnehavare för dennes elförbrukning.

MBF sköter den ekonomiska förvaltningen.

Brf bildades

1996

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Kommande renoveringar

Fasadrenovering
Fönsterbyte 3-glasfönster och nya balkongdörrar
Takbyte
Fastigheten ska dräneras om
Uppfräschning tvättstuga

Antal lägenheter

37

Byggnader

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 827 SEK/månad

Andelstal

2,23411%

Kommentar

Driftkostnaderna är schablonberäknade.

Överlåtelseavgift

1 190 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

476 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

200 SEK/månad

Försäkringskostnad

125 SEK/månad

Summa driftkostnad

325 SEK/månad

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiklass

F

Beskrivning

Övrigt

Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 2 kvm.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta