Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Skyttevägen 13F, Solsidan, Nacka
Typ
Bostadsrätt
KVM
157 kvm
Avgift
6 914 SEK / mån
Rum
6 rum

Radhus med town house känsla.

På vackra Solsidan finner ni detta fina renoverade radhuset om 157 kvm. Hallen välkomnar dig på ett eget plan med plats för ytterkläder och även barnvagn om så är fallet.
En trappa upp så möts du av stora öppna ytor, ljuset skiner in från fönster i tre olika väderstreck samt allt är nyrenoverat så ni behöver bara flytta in era möbler. På detta plan finner ni stort vardagsrum där både matbord, soffor och tv-häng får plats. Härifrån tar ni er även ut på balkongen som bjuder på sol hela dagen. Hela detta plan har genomgående ekparkett. Köket är även det helt renoverat och har mörka köksluckor, gott om förvaring, integrerad kyl och frys samt diskmaskin. Njut av ljuset som skiner in medans ni lagar mat. Här kan flera samlas och laga maten då det finns en köksö som kan användas som frukostbord alt extra matlagningsyta.
Från köket når man tvättstugan med ny tvättmaskin och torktumlare. Även på detta plan finns ett badrum med golvvärme och dusch. Så snyggt renoverat även det.

Går vi upp en trappa till så möts vi av fyra välplanerade sovrum med stora fönster i varje rum för att även här få stort ljusinsläpp. 3 av 4 sovrummen rymmer dubbelsängar. Här finns det även ett mindre vardagsrum som barnen kan ha för sig själva om så önskas.
På detta plan finns även det stora badrummet. Här bjuds det på badkar, golvvärme, spotlights i taket och dubbla handfat. Har jag sagt att allt är så snyggt renoverat. Fina mässingval i badrummen är bara en av detaljerna som finns i detta boende.

Utanför husknuten finns Erstaviks naturreservat med mysiga skogar och badstränder vid. Kort promenad åt andra håller når du det barnvänliga Viol badet i Vårgärdssjön. Frilufsalternativen är många på sommaren med gott om
motionsspår, segling för vuxna och barn via KSSS, golfbana med en 9-hål och en 18- hålsbana, tennisbanor ute och inne samt en idrottsplats med fotbollsplan och simhall. På vintern har du tillgång till en slalombacke som ligger några minuter bort
och du kan även njuta av fin skridskoåkning på Baggensfjärden eller på en av alla sjöar som är i närheten, På golfbanan vintertid har det anlagts ett konstsnöspår som öppnar så fort vädret tillåter, http://www.saltisskidor.se

Saltsjöbaden är en oas som från början byggdes som en kurortför stockholmarna av familjen Wallenberg. Idag är det en välkänd förort som byggt ut till ett eget litet samhälle med tillgång till det mesta i form av service i Saltsjöbadens centrum. Där
finns bland annat två livsmedelsbutiker, systembolag, apotek, järnaffär, en blomsterhandel och två restauranger. Samhället andas skärgård och båtlivet var man än är i Saltsjöbaden. Det är början av skärgården och du tar dig lätt vidare ut med båt.
Som boende på Skyttevägen 13 F erbjuds ett rymligt och bekvämt boende mellan storstad och skärgård!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy