Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Narvavägen 35, Östermalm, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
86 kvm
Avgift
3 400 SEK / mån
Rum
4 rum

Unikt tillfälle på Narvavägen - Ägarlägenhet

På bästa adress erbjuds här en unik möjlighet att köpa en ägarlägenhet där även juridisk person kan godkännas som köpare samt möjlighet för ägare att hyra ut lägenheten! Mycket smakfullt och nyligen renoverat hem, beläget i lugnt läge mellan två innergårdar med altan. Vardagsrum och kök i öppenplan med vackra fönster och altandörr. Stort allrum/sovrum, Master Bed-room i bra storlek med ingång till lyxig Walk-in Closet och gästrum/ytterligare barnrum erbjuder upp till 3 möjliga sovrum. Stort badrum med fönster och tvättmaskin, torktumlare. Separat gästtoalett. Möblerbar hall för fåtölj eller skrivbord även det med fönster. Genomgående mycket bra förvaring. Ägarlägenhet med lagfart (ej belåningsbar). Välkomna till detta fantastiska boende i representativ fastighet anno 1888 på bästa adress och med en ägarform som är svår att hitta !

Rumsbeskrivning

- HALL -
Välkomnande hall med bra plats för avhängning för ytterkläder. Säkerhetsdörr.

- KÖK/VARDAGSRUM -
Mycket trivsamt kök i öppen plan mot vardagsrumsdel och utgång till altanen. Plats för såväl stort matbord som soffgrupp. Köket är utrustat med alla bekvämligheter så som diskmaskin, spis, spisfläkt, ugn, kyl och frys. Bra förvaring och generösa arbetsytor i sten.

- ALLRUM/SOVRUM -
Mycket rymligt rum som idag används som barnrum.

- MASTER BED-ROOM/SOVRUM -
Harmoniskt sovrum i bra storlek med ingång till fantastisk Walk-in Closet/klädkammare samt separat garderob.

- SOVRUM/GÄSTRUM -
Även detta sovrum i bra storlek med plats för såväl stor säng som förvaring. Kan med fördel användas som kontor för den som så önskar.

- BADRUM -
Mycket snyggt stort helkalklat badrum med två fönster. Badrummet är utrustat med handfat, vägghängd toalett, handduksvärmare, separat duschhörna. Tvättmaskin och torktumlare med bra arbetsyta. Kaklade väggar och klinker golv med värmegolv.

- GÄSTTOALETT -
Separat gäst-wc utrustat med handfat och toalett. Kaklade väggar och klinker på golv.

Genomgående ett fantastiskt hem i bästa läge. Välkomna!

Dokument (pdf)

Planlösningar

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Boarea (BOA)

86 kvm

Gatuadress

Narvavägen 35

Ort

Stockholm

Kommun

Stockholm

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Ägarlägenhet

Information om bostadsrättsförening

Juridisk person kan accepteras

Ja

Byggnader

Byggår

1888

Ekonomi

Månadsavgift

3 400 SEK/månad. I avgiften ingår värme, vatten

Andelstal

257/5000

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy