Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
P O Hallmans gata 17, Kungsholmen, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
102.9 kvm
Avgift
4 953 SEK / mån
Rum
3 rum

Underbar balkong - Öppen planlösning - Utsikt mot barnhusviken - Hög standard

ACCEPTERAT PRIS!

Välkommen till denna unika bostad med underbar utsikt mot park och Barnhusviken. Här bor ni i en insynsskyddad bostad med genomgående hög standard, flertalet höga ljusinsläpp och en vidsträckt balkong som blir ett extrarum under sommarmånaderna. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum i kombination med den generösa takhöjden ger lägenheten en perfekt social yta med underbar rymd. Köket är fullt utrustat med stora öppna ytor, exklusiva materialval och full maskinell utrustning. Det fint renoverade badrummet håller även det mycket hög standard samt är utrustat med badkar och tvättmaskin/torktumlare. I bostaden finns två mycket rymliga och lättmöblerade sovrum. Förvaring finns det gott om i väl tilltagen klädkammare och flera garderober. Till bostaden hör dessutom ett rymligt förråd.

Ni flyttar in i en mycket välskött förening med god ekonomi och mycket låg belåning om 1463 kr/kvm. Föreningens 85 bostadsrätter är fördelade i två separata huskroppar med torn och lågdelar som går under namnen Drottningen och Kungen. Uppe i föreningens torn finns två terrasser med magisk utsikt över Stockholm. Uppe i tornen finns även bastu med dusch, gym och plats för relax och möten. Föreningen har även tvättstuga, cykelrum och soprum. Läs gärna mer på föreningen hemsida: https://varbrf.sbc.se/sterikstorn

Lägenheten är belägen i det ytterst attraktiva Sankt Eriksområdet. Inom kort gångavstånd når ni både city och centralstationen samt även Fridhemsplan med utmärkta kommunikationer såsom flertalet busslinjer samt tunnelbanans blåa- och gröna linje. I bostadens närområde finns en galleria med stor välsorterad matbutik, Systembolaget, apotek, restauranger samt gym. I området har ni även Västermalmsgallerian, flertalet stora matbutiker, flera gym samt ett brett utbud av caféer, barer och restauranger. Ni har omedelbar närhet till fina Grubbensparken som ligger omsluten inne i Sankt Eriksområdet.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy