Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Erik Rosenbergs väg 84, Almby, Örebro
Typ
Bostadsrätt
KVM
87 kvm
Avgift
5 038 SEK / mån
Rum
3 rum

Trea på Erik Rosenbergs Väg med balkong i söderläge!

Välkommen in i denna lägenhet om 87 kvadratmeter! Bostaden utgörs av tre rum och kök som tillsammans bildar en luftig och hemtrevlig bostad med ett ljusinsläpp som är svårt att motstå. Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt. Här finner vi öppna ytor med gott om plats för möblemang. Köket är fullutrustat och har generösa arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter. Badrummet är renoverat 2018 och har golvvärme. Vidare i lägenheten finns även ett varmförråd inne i lägenheten såväl ett större kallförråd på gården.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här trean finns en mysig och insynsskyddad balkong som verkligen höjer livskvaliteten för er som boende. Här kan ni njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från det mindre sovrummet och erbjuder lättmöblerade ytor där ni kan njuta av en kopp kaffe i soligt söderläge.

Föreningen BRF Rosenberget är välskött och har en härlig gemenskap. Här finns flera lekparker varav en alldeles intill bostaden. Där finns bl.a. rutchkanor, gungor, klätterställningar, sandlådor samt fast utegrill och träbord för gemenskap. Vidare får ni tillgång till en gemensam odlingsyta och föreningen tänker långsiktigt då man har investerat i laddstolpar för elbilar.

Här bor ni i ett av Almbys bästa lägen med Almby skola, Örebro universitet, mataffär och Oset inom gångavstånd. En kortare tur med cykel tar er bekvämt in till stadskärnan och allt vad Örebro har att erbjuda.

I reparationsfonden finns hela 21 988 kr att tillgå för renoveringar!

* Planritningen är beställd och finns uppladdad inom kort.

Vi ses på visningen!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy