Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 595 000 SEK / Utgångspris
Adress
Fridensborgsvägen 127, Järvastaden, Solna
Typ
Bostadsrätt
KVM
45 kvm
Avgift
3 059 SEK / mån
Rum
2 rum

Ljus och fin 2:a med stor balkong i bästa solläge! Garage finns i huset!

Varmt välkomna till en välplanerad 2:a med stor och solig balkong i populära Järvastaden! Här bor ni i ett expansivt område i fastighet byggd 2018 med direkt närhet till härlig natur och Igelbäckens naturreservat. Vidare har ni även närhet till Sundbyberg, Arenastaden och Mall of Scandinavia, det kan inte bli bättre!

Bostaden erbjuder en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum med en trevlig matplats vid köket. Väl tilltaget vardagsrum med plats för soffgrupp framför mediabänken samt matplats intill köksdelen. Från vardagsrummet når ni bostadens trevliga balkong där du kan lapa sol från förmiddag till kväll. Köket är stilrent och går i vitt med komplett maskinell utrustning bestående av diskmaskin, inbyggd mikro och ugn, spishäll med fläkt ovan i samt kyl/frys i rostfritt. All maskinell utrustning från Siemens. Stort och modernt badrum med tidlösa materialval och färger, här erbjuds dusch med vikbara glasdörrar, kombinerad tvättmaskin/torktumlare med arbetsbänk samt väggfast skåp ovan, handfat med kommod med spegelskåp ovan. Ett luftigt och rogivande sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande sängbord samt inbyggd garderob. Inbjudande ljus hall med goda förvaringsmöjligheter i inbyggd dubbelgarderob med skjutdörrar Genomgående ekparkettgolv och ljust målade väggar.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett källarförråd.

GARAGE/PARKERING
104 garageplatser (950kr/mån), 3 Mc-platser (450kr/mån), 5 platser med elbilsuttag (1450kr/mån), 26 parkeringsplatser (500kr/mån). Föreningen har lediga platser för både elbilar och vanliga bilar (enl föreningens hemsida & kontakt med styrelsen 2021-12-02). I övrigt råder Solna boendeparkering i området.

NÄROMRÅDET
Järvastaden är en ny och modern stadsdel med caféer, restauranger, cykelhandlare, gym och barnomsorg på plats och det fylls på i takt med att stadsdelen växer. En promenad i området ger dig känslan av en levande stadsdel med karaktär. Det är som en liten stad uppbyggd av kvarter med olika personligheter, med allt från flerfamiljshus med modern arkitektur till småhus. Här och var finns det gröna stråk och vackra parker, till exempel Spegeldammsparken, som gör att du känner dig som hemma. Fantasifyllda lekplatser, där Mulle Meck är den absoluta favoriten, gör att vardagen fylls av skratt och lek. För de som gillar en aktiv livsstil passar området perfekt. Igelbäckens naturreservat, med dess rika naturliv och vackra vandringsleder, finns inom räckhåll och Ursviks motionsgård erbjuder äventyrliga löpspår. Det finns även ett 4 km vackert cykelspår som går genom Igelbäckens naturreservat och leder till Kista. Även kring närliggande Råstasjön finns härliga promenadvägar samt grönområden för picknick och lek.

KOMMUNIKATIONER
I järvastaden finns ett väl utbyggt kommunikationsnät. Ulriksdals pendeltågsstation nås på ca 15 min promenad från lägenheten och närmaste tunnelbanestation är Hallonbergen. Bra bussförbindelser (505, 157 och 540) till bla Ulriksdals station, Solna centrum, Bergshamra, Hallonbergen och Universitetet. För den bilburne nås E18, E4 och E20 direkt med påfart utanför Järvastaden. Goda kommunikationer till Arlanda och Kista nås på bekvämt cykelavstånd. För mer information ang kommunikationsnätet i Järvastaden besök: http://www.jarvastaden.se/kommunikationer.


Varmt välkommen på visning!

Julian Andersson - Skandiamäklarna

Rumsbeskrivning

HALL
Välkomnande hall med vitmålade väggar och ekparkett. Goda förvaringsmöjligheter finns i inbyggda garderob och skåp.

BADRUM
Stort och lyxigt badrum som är helkaklat i vitt med mörkt klinker till golv. I badrummet har man en rejäl tvättdel med kombimaskin. Ovanför maskinerna har man ett praktiskt avlastningsbord med ett stort skåp vilket ger bra förvaringsmöjligheter. Vidare är badrummet utrustat med infällbar duschvägg, tvättställ och spotlights.

SOVRUM
Stort sovrum! Här får man plats med en rejäl dubbelsäng. Vidare är det ekparkett och vitmålade väggar. I sovrummet finn en inbyggd garderob vilket ger bra möjligheter för förvaring.

VARDAGSRUM
Lättmöblerat och luftigt vardagsrum med öppen planlösning till köket. Här får ni ypperliga möjligheter till sociala sammanhang! Vidare har man utgång till den mysiga balkongen som vetter mot innergården. Ekparkett och vitmålade väggar.

KÖK
Praktiskt kök med gott om arbetsytor! Köket är utrustat med integrerad diskmaskin, inbyggd ugn och mikro, fläkt samt kyl/frys. Här är det öppen planlösning mot vardagsrummet. Mellan köket och vardagsrummet får man utan problem plats med ett matbord för ca 6 personer on så önskas.

INFO
Lägenheten är registrerad som 1 rum och kök i föreningen med disponeras i dagsläget som 2 rum och kök.

Dokument (pdf)

Planlösningar Årsredovisning 2019 Energideklaration Stadgar Årsredovisning 2020

Länkar

Film

Allmän information

Pris

2 595 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

45 kvm

Areauppgift enligt

Ek. Förvaltaren

Gatuadress

Fridensborgsvägen 127

Ort

Solna

Kommun

Solna

Lägenhetsnummer BRF

61102

Våningsplan

1 av 5

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Blåbärsskogen

Organisationsnummer

769630-8373

Allmän information

Kvarteret Blåbärsskogen ligger på ett av Järvastadens mest eftertraktade lägen och består av totalt 130 lägenheter. Blåbärsskogen blir ett U-format kvarter som ligger mellan ett skogsparti i söder och Spegeldammsparken i norr.

Brf bildades

2016

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Föreningen har Telia TriplePlay 500/500 och tv-paket Lagom. Obligatorisk avgift är 220 kr och debiteras på månadsavin.

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme och mekanisk frånluft med återvinning.

Byggnadskommentar

Bostadsrättstillägg ingår via föreningens försäkring hos Trygg Hansa.

Kommande renoveringar

Inga kommande renoveringar planerade.

Information från föreningem 2021-12-02.

Övriga utrymmen i föreningen

Föreningen har cykel- och barnvagnsrum, städrum samt rullstolsförråd. Till medlemmarnas förfogande finns även styrelserum, övernattningsrum och källsortering.

Antal lägenheter

130

Byggnader

Byggår

2018

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 059 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

Ink. värme, kallvatten. Obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån förTv & bredband tillkommer.
Varmvatten debiteras månadsvis efter individuellt uppmätt förbrukning.

Avgiftsförändringar

Ingen avgiftshöjning planerad i dagsläget enl kontakt med styrelsen 2021-12-02.

Andelstal

0,0051380

Andel av månadsavgift

0,51447%

Överlåtelseavgift

1 208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning

104 garageplatser (950kr/mån), 3 Mc-platser (450kr/mån), 5 platser med elbilsuttag (1450kr/mån), 26 parkeringsplatser (500kr/mån). Föreningen har lediga platser för både elbilar och vanliga bilar (enl föreningens hemsida & kontakt med styrelsen 2021-12-02).

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

61 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

63 kWh/m²

Energiklass

C

Besiktningsman

Kjell-Åke Henriksson

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta