Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Mariehamnsgatan 10, Vån 2, Akalla, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
105 kvm
Avgift
6 177 SEK / mån
Rum
5 rum

Stor femma i barnvänligt område!

Nu har jag äran att förmedla en sällsynt stor och välplanerad bostad i Akalla. Med sina 105 kvm finns allt du behöver i denna lägenhet. Du möts direkt av en rymlig hall med gott om förvaringsutrymmen. Mittemot entrén hittar du det extra rum som tidigare varit förrådsrum men har nu gjorts om till ett smart hemmakontor. Till höger om hallen möts du av den kaklade gästtoaletten som även har en egen dusch.

När du fortsätter in i bostaden möts du av än mer möjligheter till förvaring, vilket uppskattas i en stor familjelägenhet.

Bostadens hjärta är det stora och lättmöblerade vardagsrummet med parkett i original. Här har du plats med en stor soffa, bänk, TV och ytterligare möbler om du önskar det. Fönsterpartierna mot den mysiga baksidan bjuder på gott om ljusinsläpp till vardagsrummet.
Via vardagsrummet når du två av de stora sovrummen, som båda kan rymma varsin dubbelsäng om du önskar. Även här har du fönster ut mot baksidan, som uppskattas av grannskapet. Ytterligare ett stort sovrum hittar du via köket, vilket bekräftar bilden av en lägenhet med generösa utrymmen.

Köket ger dig utrymme för matplats för minst sex personer, samt stora side by side kyl/frys. Självklart finns det diskmaskin och generöst med skåp och luckor för alla kökstillbehör.

Området
När du kommer till Akalla slås du av den grönska området bjuder på, inte minst från stora "Akalla stadspark". Bara ett stenkast bort hittar du den populära och mysiga "Akalla 4H Gård" och en fin golfbana som lockar till sig massor med familjer och barn. Har du barn så är du i princip granne med Akalla grundskola F-9 samt flertalet uppskattade förskolor.

Precis runt hörnet i Akalla centrum finns Ica, Lidl, restauranger och en mängd småbutiker.

Känner du för att handla eller bara njuta av ett modernt shoppingcentrum ligger Kista Galleria bara en station bort. Här finns allt du behöver i form av shopping, service och inte minst restauranger från alla världens hörn. Eftersom bostaden ligger nära T-banan så kan du enkelt och bekvämt ta dig till stan (Fridhemsplan) på ca 15 minuter!

Varmt välkommen till ditt nya boende!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy