Länk kopierad!

Visningar

tis 7 dec 17:30 - 18:30
Varmt välkommen att boka in dig på visning på vårt kontor i Nacka Strand för genomgång av material, tillval och mer info om projektet.

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 000 000 SEK / Utgångspris
Adress
Östra Gräsvägen 8-10, Ektorp, Nacka, Nacka
Typ
Bostadsrätt
KVM
63 kvm, biarea 7 kvm
Avgift
3 695 SEK / mån
Rum
2.5 rum

Högst upp i huset med balkong i västerläge

Säkra din bostad genom att skriva bokningsavtal redan idag.

En fantastisk 2,5:a om 63+7 kvm högst upp i huset. Bostaden erbjuder ett rymligt sovrum, stilrent badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt en mysig balkong i västläge. Biytan utgörs av det extrautrymme som kommer vid takkuporna i denna lägenhet. Inredningen går i sobra färger och här har man tänkt högt vad gäller kvalitét samt hållbarhet genom att välja så lokalt producerade material som möjligt.

Ta frukostbrickan i handen och på nakna fötter kliv ut på din rymliga balkong, sätt dig bekvämt i vilstolen och njut av lugnet under ekarna. Andas ut en liten stund och samla kraft inför dagen. Bilen kan du om du önskar lämna i garaget för att ta cykeln eller bussen till jobbet. Placeringen i Ektorps villakvarter med skola och förskola runt hörnet gör det smidigt för dig med barn. Om du gillar utomhusaktiviteter så finns både Skuruparken och Nyckelvikens naturreservat på promenadavstånd och bastusjön så nära att du snudd på kan gå dit i din badrock.

Det gemensamma för Ektorpsbackens bostäder är att de ritats fram med stort engagemang och dig som skall bo här framför ögonen. Målbilden för Aros Bostads duktiga arkitekt, Morten Johansson, har varit att skapa bostäder med god balans mellan design och funktion - hem som ger det bästa förutsättningar för ett trivsamt liv i harmoni.

Allmän information

Pris

4 000 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

2.5 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

63 kvm

Biarea (BIA)

7 kvm

Areauppgift enligt

Ritning(ar)

Gatuadress

Östra Gräsvägen 8-10

Ort

Nacka

Kommun

Nacka

Lägenhetsnummer

01-1302

Våningsplan

4 av 4

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

BRF Ektorpsbacken

Organisationsnummer

769640- 1723

Allmän information

Välkommen hem till Brf Ektorpsbacken i Nacka. Föreningen kommer att bestå av 52 st bostadsrättslägenheter. Föreningen äger marken, fastigheterna Sicklaön 73:49 och Sicklaön 73:50. Huset kommer att byggas i hållbara material där bjälklag består av betong och trä samt en fasad av Thermofuru och målad panel. Föreningen erbjuder 31 st garageplatser (varav 12 st försedda med laddstolpe) och 6 st parkeringsplatser utomhus.

Brf bildades

2021

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Multimediauttag i sovrum och vardagsrum för TV, data och IP-telefoni.

Uppvärmning och ventilation

Bergvärme/ FX-ventilationssystem

Övriga utrymmen i föreningen

Garage med tillgång till hiss, barnvagnsförråd, cykelrum, rullstolsrum, miljörum för källsortering samt plats för cykelvård. Utomhus kommer det finnas en gemensam trädgård med uteplatser och odlingslådor.

Antal lägenheter

52

Lån i BRF per kvm

13 975

Byggnader

Byggår

2023

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 695 SEK/månad. I avgiften ingår värme och vatten. Multimediauttag i vardagsrum och sovrum för TV, data och IP-telefoni.

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Garage kommer att finnas under byggnaden med direkt-access via hiss. 31 st garageplatser varav 12 st försedda med laddstolpe. Kostnaden för garage är 1000 kr/mån, med laddstolpe 1400kr/mån och utomhusparkering 600kr/mån.

Beskrivning

Områdesbeskrivning

I Ektorps centrum, endast några minuters promenadavstånd från bostaden, finner du ett gott utbud av butiker, restauranger, kaféer och gym. Här hittar du populära caféet Gateau och intill centrumet ligger Ektorp Sushi. Ektorp centrum är ett av kommunen klassade framtidsområden där de planerar att expandera och skapa ett attraktivt torg och mötesplats. Nära tillhands ligger också även Nacka Forum med stort shoppingutbud, flera mataffärer och övrig service.

Området är känt för sina bra goda kommunikationer med flertalet busslinjer vid Ektorps centrum samt motorvägsbussarna som ligger nära tillhands. Med buss tar det ca 15-20 minuter in till Slussen. Från Ektorpsbacken är det även gångavstånd även till Saltsjöbanan (Saltsjö Duvnäs station).

Här bor du nära kommunikationer men har ändå närheten till naturupplevelser. Nyckelviken, Långsjön, Bastusjön och Skurusundet ligger alla på bekvämt avstånd. Här kan man du bada, promenera i naturen, njuta av båtlivet och koppla av. Om olyckan skulle vara framme finner du Nacka sjukhus och Nacka närakut runt hörnet.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta