Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Kungsängsgatan 41E, Centrum, Uppsala
Typ
Bostadsrätt
KVM
48.5 kvm
Avgift
2 750 SEK / mån
Rum
2 rum

Renoverad tvåa / Generös takhöjd / Radhuskänsla / Stor insynsskyddad uteplats

Varmt välkommen till denna centrala, unika och smakfullt renoverade tvåa med låg avgift, egen ingång, generös takhöjd om 2,7 meter och med en stor insynsskyddad uteplats. Den egna ingången och den insynsskyddade uteplatsen i sydväst skapar en radhuskänsla mitt i stan. Lägenheten är centralt belägen i ett lugnt område ett stenkast från Fyrisån med fina promenadstråk och den natursköna stadsparken, men även med närhet till stadskärnan och tågstationen som båda ligger på kort promenadavstånd, vilket gör att det är enkelt att ta sig till allt vad Uppsala stad har att erbjuda samt med bästa tänkbara pendlarläge.

Kök och vardagsrum i öppen planlösning bjuder in till sociala tillställningar. Köket erbjuder generösa arbetsytor, gott om förvaring samt med plats för matbord i anslutning till vardagsrumsdelen. Stort sovrum som nås från både hall och vardagsrum skapar ett genomgående flöde i lägenheten. I sovrummet finner ni smart platsbyggd förvaring och plats för arbetshörna. Via sovrummet fortsätter man ut till den rymliga uteplatsen där ni kan samlas i bästa solläge med lugnt läge in mot innergården. Vidare invändigt finner ni en stor rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter och garderober från golv till tak. Nyrenoverat helkaklat badrum utrustat med bl.a. tvättmaskin och handdukstork. Bostaden har genomgående vitlaserade ekparkettgolv, moderna ytskikt och kulörer i gråskala på väggarna som ger ett ljust och harmoniskt intryck. Ett hem att trivas i helt enkelt!

Detta är en modern och väl underhållen fastighet i en stabil och omtyckt förening.
Till bostaden hör ett förråd beläget på källarplan där ni även hittar garaget som nås från hissen. På källarplan finns tvättstugor, bastu och relaxavdelning samt ett motionsrum. Föreningen har även ett generöst antal med parkeringsplatser.

Missa inte att anmäla intresse för löpande uppdatering rörande bostaden och möjlighet till förhandsvisning. Bostäder i denna klass är mycket attraktiva och kan säljas redan innan visning.

Välkommen hem.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy