Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Östersundsgatan 6, Vån 4 (31042), Vällingby Parkstad / Råcksta
Typ
Bostadsrätt
KVM
46 kvm
Avgift
2 425 SEK / mån
Rum
2 rum

Välkomna till denna mycket välplanerade tvårummare med stor balkong högst upp i huset!

I nyproducerad fastighet från 2017, högst upp i huset presenterar jag nu stolt denna tvårummare om 46 kvm. Bostaden stoltserar med sina påkostade, stilsäkra och minutiöst utformade materialval och som pricken över i:et har vi den stora soliga balkongen. Optimalt planerad där varje kvadratmeter har ett syfte och disponeras på bästa sätt. Kanske är det därför den upplevs mycket större än vad den är? Detta hem är perfekt för såväl singeln som paret med högt ställda krav. Smidigt läge med närhet till kommunikationer, service och grönområde. Välkommen att stiga på!

Vi öppnar säkerhetsdörren och kliver in i bostaden och välkomnas av den ljusa och öppna entréhallen. Redan i hallen möts vi det härliga ljuset som strålar in genom de stora fönsterpartierna och skapar en magisk hemmakänsla som genomsyrar hela bostaden. Här finns gott om utrymme för både hatt- och skohylla för era ytterkläder och skor. Dessutom finns ytterligare förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober. Från hallen når vi bostadens hjärta - nämligen köket och vardagsrummet som är fint integrerat med varandra och bjuder in till samvaro med familj och vänner. Bara ett litet kliv ut genom dörren når man också den stora balkongen som bjuder in till umgänge i goda vänners lag där både lounge-grupp och växter får plats. Varför inte ställa ut en mysig fåtölj under sommarhalvåret för extra behag? Här är möjligheterna många, här går skapa er alldeles egna café-känsla där ni kan bjuda över era vänner på en god fika tillsammans. Njut en stund av lugnet och den friska luften - här kommer ni att trivas!

Vardagsrummet badar i härligt ljusinflöde från stora fönsterpartier som reflekteras fint mot de ljust målade väggarna. Här finns det gott om plats för soffgrupp, tillhörande soffbord och media-möbel. Låt oss ta en titt på det luxuösa köket - det här är verkligen ett drömkök med stilsäkra vita släta skåpluckor och lådfronter med ordentliga arbetsytor på rostfri arbetsbänk med vita kakelplattor på vägg som stänkskydd. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, diskmaskin samt mikro, ugn och kombinerad kyl/frys.

Bostadens harmoniska sovrum ligger helt insynsskyddat och är placerat i fil intill köket. Här får man plats med stor dubbeläng, tillhörande sängbord och andra mysiga trivselmöbler och dekorationer efter eget tycke och smak - låt fantasin flöda och skapa ert egna drömsovrum. Förvaringsmöjligheter finns genom fyra stora garderober med ljusa dörrar. Även här slås man av ljuset som flödar in genom det stora fönsterpartiet som reflekteras fint mot de ljusa väggarna. Ta en kaffe i sängen och börja dagen på ett harmoniskt sätt! Tillsist har vi bostadens stilrena badrum, som är strategiskt placerat intill hallen, med påtaglig hotellkänsla som innehar wc, tvättställ med komod, spegelskåp med inbyggd belysning, dusch med duschvägg i glas samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Här är det grått klinkers på golvet och vita kakelplattor på väggarna.

BRF Råckringen har god ekonomi, välskötta fastigheter och stora hyresintäkter. Garage och förråd under husen som enkelt nås med hissen till källarvåning, garageplatserna fördelas enligt kösystem, 770 kr/mån. Hemköp i föreningens lokal på entréplan mot Jämtlandsgatan, kontrakt tecknat på 10 år. Utöver det finns postombud. Vällingby Parkstad är ett lugnt familjevänligt område som erbjuder ett boende i en ny, dynamisk stadsdel med tunnelbanan precis runt knuten. Här finns även närheten till Grimsta naturreservat som erbjuder grönområden, motionsspår, Kaanan-badet, ridcenter och utegym. Det är även enkelt att ta sig vidare till fler butiker, mataffärer, nöjen och service i både Vällingby Centrum och Bromma Blocks.

För frågor om bostaden, föreningen, området eller om ni vill boka visning - kontakta ansvarig fastighetsmäklare Micaela Rebel!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy