Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Kungsholmsgatan 52, Kungsholmen, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
35 kvm
Avgift
1 480 SEK / mån
Rum
1 rum

Charmig sekelskifteslägenhet med ljusa generösa fönsterpartier i ett toppläge - Möjlig 2:a

Underbar sekelskiftslägenhet i ett tryggt och fantastiskt läge på Kungsholmen. Här finner du en lägenhet med en genomgående planlösning som har härliga sekelskiftedetaljer såsom speglar i dörrposter, djupa fönsternischer, furugolv och stuckatur. Lägenheten bjuder på en generös takhöjd om 3,05 m vilket bidrar med en fantastisk rymd och gör att lägenheten upplevs som större än sina kvadrat. Bostaden består av ett rymligt allrum som ger plats för en vardagsrumsdel och en säng. Det rymliga rummet har även två stora fönsterpartier vilket skänker ett naturligt ljus in i lägenheten. Bostaden är smakfullt renoverat med exklusiva materialval som carraramarmor i både kök och badrum. Det separata köket är välutrustat med diskmaskin, spis, ugn och kyl/frys. I köket får ni även plats med sittplatser för 4-6 personer där det går att bjuda på storslagna middagar. Badrummet upplevs lyxigt och är utrustat med en dusch, handukstork samt med smarta inbyggda hyllplan. Lägenheten passar för såväl singelboende som för par. Till lägenheten tillhör två förråd.

Bostaden kan göras om till en riktigt bra tvåa (Se alternativ planlösning).

Här flyttar du in i en ytterst välskött förening med mycket bra ekonomi. I föreningen finns förutom en stor grönskande innergård bland annat bastu, gemensamhetslokal och garage. Fastigheten är i mycket gott skick där stora renoveringar nyligen är utförda och 2021 köpte även föreningen upp ett gemensamt elavtal som bidrar med billigare el för medlemmar.

På Kungsholmsgatan 52 bor du med en attraktiv adress belägen strax intill grönskande Kronobergsparken och vackra Rådhusparken. Fastigheten har ett lugnt läge med allt innerstan har att erbjuda precis utanför dörren. Med Fridhemsplan och City på kort gångavstånd hittar du Kungsholmens bästa matbutiker samt Västermalmsgallerian och City med shopping. Det finns en mångfald av trevliga fik och välbesökta restauranger i närområdet med exempelvis populära Phil´s Burger. Du har även ett kort gångavstånd till Centralstationen samt Kungsgatan. För dig som föredrar ett aktivt liv finns flertalet gym samt Kronobergsparken och vackra promenadstråk som du når med någon minuts promenad. Runt om Kungsholmen finns ca 1 mil vackra löparspår och på vägen passerar du vackra Norr Mälarstrand, grönskande Rålambshovsparken samt strandpromenaden i Hornsberg. Kommunikationerna utanför är oslagbara med en mängd bussar som passerar utanför dörren samt tunnelbanans blå samt gröna linje som ligger mindre än 5 minuter bort.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy