Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Tre kronors väg 2, Kvarnholmen, Nacka
Typ
Bostadsrätt
KVM
85 kvm
Avgift
4 604 SEK / mån
Rum
3.5 rum

Välplanerad 3,5:a med 14 kvm balkong och enastående utsikt över Stockholms inlopp!

Upplev något unikt på Kvarnholmens bästa läge! Välkommen att upptäcka en häpnadsväckande bostad i en snygg fastighet signerad Peab Bostad. Här har man med omsorg valt frontläge mot Stockholm på Kvarnholmens högsta punkt och skapat bostäder med hög standard och spektakulära utsikter. Från samtliga fönster i bostaden har du vattenkontakt och från vardagsrummet når du bostadens kronjuvel, en stor balkong om 14 kvm vänd mot Stockholm. Här blickar du ut över Stockholms stadsiluett och farleden utmed Djurgården där båtar passerar på sin väg ut till skärgården samtidigt som du njuter av västläge med vackra solnedgångar. Här blir man lätt stående, förundrad över de ljuvligt vackra vyerna.

Lägenheten genomsyras av en modern och exklusiv interiör med stilrena detaljer. Bostaden är mycket välplanerad med stora sociala ytor i öppen planlösning och genomgående ljusinsläpp. Det rymliga och luftiga köket bjuder på smakfulla detaljer och praktisk köksö som än mer skapar den sociala känslan. Från köket och vardagsrummet träder man ut på balkongen. De två sovrummen är väl tilltagna med plats för dubbelsäng i de båda vilket skapar möjlighet till ett flexibelt boende. Båda sovrummen har utsikt mot Djurgården och i det ena finns ett burspråk som ger känsla av att sväva i den hänförande utsikten. Mellan de två sovrummen finns ett mindre rum även detta med fönster och havsutsikt. Det här rummet kan du med fördel använda som mindre sovrum, arbetsrum och klädkammare. Bostadens badrum är påkostat och stilfullt med dusch, och separat tvättdel.

Läget är perfekt mitt på Kvarnholmen intill centrum med bra utbud på både service och restauranger. Detta är ett lugnt och fridfullt men ändå stadsnära område där du står med den ena foten i skärgården och den andra i stan. Föreningen är välskött och med direktaccess via hissen når du garaget. Separat förråd ingår till bostaden.

Det här är ett boende av sällan skådat slag som förtjänar att upplevas på riktigt.

Allmän information

Antal rum

3.5 varav 2 Sovrum

Max antal sovrum

3

Boarea (BOA)

85 kvm

Areauppgift enligt

Säljaren och bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Tre kronors väg 2

Ort

Nacka

Kommun

Nacka

Beskrivning av förråd m.m.

Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 3 kvm.

Lägenhetsnummer

11403

Våningsplan

5 av 7

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Tre Kronors Backe

Organisationsnummer

769625-5798

Allmän information

Brf Tre Kronors backe är en äkta bostadsrättsförening (äger marken) som består av 47 lägenheter fördelade på två huskroppar. Bostäderna har byggts av Peab och stod inflyttningsklara våren 2018. Till varje lägenhet hör ett förråd. Bilen parkerar du smidigt i husets varmgarage och cykeln ställer du i husets cykelförråd. Mellan husen finns en grönskande innergård i söderläge med vacker utsikt över Stockholms inlopp.

Brf bildades

2017

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Tv, bredband och IP-telefoni via fiberanslutning (100 Mbit/s). Leverantör: Telia triple play. Tv och bredband ingår i månadsavgiften.

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme/ FTX med värmeåtervinning.

Kommande renoveringar

Då husen är helt nybyggda finns det inga planerade eller utförda renoveringar (Styrelsen, 2021-11-25).

Övriga utrymmen i föreningen

I föreningen finns cykelrum, barnvagnsrum, rullstolsrum, återvinningsrum samt en mysig innergård utrustad med vackra planteringar, utemöbler, grillar och en liten lekplats.

Antal lägenheter

47

Lån i BRF per kvm

12 024

Byggnader

Byggår

2018

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

4 604 SEK/månad. I avgiften ingår värme, vatten, bredband, tv och IP-telefoni.

Avgiftsförändringar

Inga planerade avgiftshöjningar (Styrelsen, 2021-11-25)

Andelstal

2,21787

Överlåtelseavgift

1190 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

476 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

400 SEK/månad

Försäkringskostnad

300 SEK/månad

Summa driftkostnad

700 SEK/månad

Antal personer i hushållet

2

Parkering

Parkeringsbeskrivning

I föreningen finns ett garage beläget. I garaget finns det 44 parkeringsplatser som kan hyras för 1 100 kr/mån, laddplats kan hyras för 1 850 kr/mån. Garaget nås direkt via hissen.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

75 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

83 kWh/m²

Energiklass

C

Besiktningsman

Johan Hall

Beskrivning

Områdesbeskrivning

Kvarnholmen mittemot Djurgården är en helt ny stadsdel med välbevarad karaktär och anrik historia i brytpunkten mellan innerstad och skärgård. Kvarnholmen har vuxit fram till en attraktiv och levande stadsdel med en stark identitet. Kvarnholmen planeras att bli en kulturell samlingsplats i Stockholm med lokalen "Munspelet" för konserter, scenkonst, mässor, och utställningar. Följer du strandpromenaden runt ön passerar du flera grönområdet och lekplatser, på södra sidan finns den fantastiska lekplatsen Lilla Kvarnholmen som är en miniatyr av Kvarnholmen och intill finns utomhusscen och boulebanor. Längs vattnet finns också utegym och lummiga skogsgläntor. På södra sidan byggs nya delar av Kvarnholmen upp och här finns det planer på att bygga en gästhamn och marina med kajakuthyrning, seglarskola samt en flytande swimmingpool.

Närcentrumet Spisbrödsfabriken ligger centralt på ön med stor COOP-butik, apotek, kemtvätt/skomakare, frisör, restauranger, gym och café/bageri Robin Delselius. Längs Kvarnholmsvägen finns ytterligare service som gym, sushibar, restaurang Molinari och restaurang Don Felice som sommartid även har utomhusbar med kvällssol och utsikt över vattnet. På kajen finns otroligt populära glassbaren SNÖ.

Grundskolan Ebba Brahe (F-9 samt gymnasium) finns i området, skolan erbjuder också förskola och i området finns ytterligare en förskola (Alexanderskolan). Ytterligare förskolor, skolor och gymnasium finns i närområdet.

Läs mer om Kvarnholmens framtidsplaner på www.kvarnholmen.com

Längs vattnet tar du dig snabbt till intilliggande Finnboda Hamn där ICA butik, möbelaffär och Café Slipen ligger och här kan du gå vidare längs vattnet hela vägen till Södermalm. Centrala Nacka med Sickla köpkvarter, köpcentret Nacka Forum, Ica Maxi, Nyckelvikens naturreservat, förskolor och gymnasium når man via nya Kvarnholmsbron som förbinder de två stadsdelarna.

Området har utmärkta kommunikationer in till Slussen och Nacka. Täta bussturer trafikerar i området där bussen tar dig direkt till Slussen eller Nacka Forum. Du kan enkelt och smidigt pendla in till City och Nybroplan på ca 20 minuter med pendelbåtarna vars hållplats ligger på kajen (SL-kort gäller). Båtarna går ofta under rusningstid och till sent in på kvällen. Morgonbåtarna bjuder på kaffe.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy