Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Tre kronors väg 2, Kvarnholmen, Nacka
Typ
Bostadsrätt
KVM
85 kvm
Avgift
4 604 SEK / mån
Rum
3.5 rum

Välplanerad 3,5:a med 14 kvm balkong och enastående utsikt över Stockholms inlopp!

Upplev något unikt på Kvarnholmens bästa läge! Välkommen att upptäcka en häpnadsväckande bostad i en snygg fastighet signerad Peab Bostad. Här har man med omsorg valt frontläge mot Stockholm på Kvarnholmens högsta punkt och skapat bostäder med hög standard och spektakulära utsikter. Från samtliga fönster i bostaden har du vattenkontakt och från vardagsrummet når du bostadens kronjuvel, en stor balkong om 14 kvm vänd mot Stockholm. Här blickar du ut över Stockholms stadsiluett och farleden utmed Djurgården där båtar passerar på sin väg ut till skärgården samtidigt som du njuter av västläge med vackra solnedgångar. Här blir man lätt stående, förundrad över de ljuvligt vackra vyerna.

Lägenheten genomsyras av en modern och exklusiv interiör med stilrena detaljer. Bostaden är mycket välplanerad med stora sociala ytor i öppen planlösning och genomgående ljusinsläpp. Det rymliga och luftiga köket bjuder på smakfulla detaljer och praktisk köksö som än mer skapar den sociala känslan. Från köket och vardagsrummet träder man ut på balkongen. De två sovrummen är väl tilltagna med plats för dubbelsäng i de båda vilket skapar möjlighet till ett flexibelt boende. Båda sovrummen har utsikt mot Djurgården och i det ena finns ett burspråk som ger känsla av att sväva i den hänförande utsikten. Mellan de två sovrummen finns ett mindre rum även detta med fönster och havsutsikt. Det här rummet kan du med fördel använda som mindre sovrum, arbetsrum och klädkammare. Bostadens badrum är påkostat och stilfullt med dusch, och separat tvättdel.

Läget är perfekt mitt på Kvarnholmen intill centrum med bra utbud på både service och restauranger. Detta är ett lugnt och fridfullt men ändå stadsnära område där du står med den ena foten i skärgården och den andra i stan. Föreningen är välskött och med direktaccess via hissen når du garaget. Separat förråd ingår till bostaden.

Det här är ett boende av sällan skådat slag som förtjänar att upplevas på riktigt.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy