Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Akasialiden 10, Motala
Typ
Bostadsrätt
KVM
86 kvm
Avgift
6 536 SEK / mån
Rum
3 rum

Central trea i etage med stor inglasad balkong och dubbla kaklade badrum

Centralt beläget på Akasialiden 10 erbjuds denna trerummare på 86 kvadratmeter boarea, med en spännande planlösning fördelad på två våningsplan. Första våningen erbjuder kök med matplats intill fönster, vardagsrum med utgång till stor inglasad balkong där ni har fin utsikt över Motala, kaklat badrum/wc med tvättmaskin samt hall med garderober och trappa till övre plan. En våning upp finns den mer privata delen av bostaden med två stora sovrum, hall med garderober och kaklat duschrum/wc. Entrédörr till trapphuset finns på båda våningsplanen.

Hiss finns i trapphuset och tar er bl.a. till den gemensamma tvättstugan samt till lägenhetensförrådet som är i bra storlek. Inom föreningens område finns även samlingslokal, övernattningsrum, bastu och en trivsam innergård. Föreningen hyr ut parkeringsplatser/garage enligt kösystem. Besök gärna föreningens hemsida för ytterligare information, bilder mm: https://akacian.hemsida24.se/

I avgiften ingår värme, vatten, sophämtning, tv, telefoni och internet via ComHem/Tele2 samt avsättning till lägenhetens inre reparationsfond. I lägenhetens inre fond finns fn 8818 kr som den boende kan använda för renovering. Föreningen har ett gemensamt elabonnemang vilket innebär att elen debiteras på avgiftsavin. Avläsning sker en gång per år vilket ligger till grund för debiteringen, fn 568 kr/mån. Det finns solpaneler på garagetaken.

På Akasialiden 10 bor ni i en populär HSB-förening, mycket centralt och bekvämt beläget med närhet till Motala centrum, nya Coop-butiken, centralstationen och pendeln, elljusspår i Bondebacka med mera.

Tillträde enligt överenskommelse, snabbt tillträde är möjligt om så önskas.

Välkommen att höra av dig vid intresse och boka in er på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy