Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 995 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Elgentorpsvägen 23, Tullinge - Centralt, Tullinge
Typ
Bostadsrätt
KVM
45 kvm
Avgift
3 205 SEK / mån
Rum
1.5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Rymlig 1,5 med bästa läget

Varmt välkomna till denna mycket välplanerade 1,5 i centrala delarna av Tullinge. Här bor du i en utomordentligt välskött förening som har såväl pool, bastu som gym att tillgå för de boende. Lägenheten disponeras med en stor rymlig entré. Badrum med duschkabin och toppmatad tvättmaskin. Vardagsrum med stort ljusinsläpp och fin yta samt avskärmad alkov med plats för dubbelsäng samt enklare möblemang. Från vardagsrummet finns även utgång till lägenhetens smultronställe, dess terrass. Här sitter man och njuter i söderläge och har dessutom mycket bra odlingsmöjligheter. Rymligt kök med bra förvaring tillika arbetsytor och matplats.

I avgiften ingår dessutom bredband, TV, telefoni och bostadsrättstillägg.

För mer info, kontakta ansvarig mäklare!

Rumsbeskrivning

ENTRÉ
Stor och rymlig entré med linoliummatta och bra avhängning.

BADRUM
Badrum med kaklade väggar och våtrumsmatta på golvet. Här finns en nyare duschkabin, handfat, spegelskåp samt toppmatad tvättmaskin.

VARDAGSRUM
Ljust och härligt vardagsrum med ekparkett och utgång till lägenhetens oerhört trivsamma terrass i bästa tänkbara solläge (söder), med finfina odlingsmöjligheter. Vardagsrummet har utöver en fin yta för soffgrupp även en rymlig alkov med plats för stor dubbelsäng samt enklare sängmöblimang.

KÖK
Kök med bra arbetsytor och fint ljusinsläpp. Vitvaror i form av spis med keramikhäll, diskmaskin, kyl & frys (-14/-15) samt spisfläkt. Bra matplats i anslutning till köket. Linoliummatta.

Dokument (pdf)

Planlösningar Årsredovisning Akvarellen 2020

Länkar

Film

Allmän information

Pris

1 995 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

1.5 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

45 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Elgentorpsvägen 23

Ort

Tullinge

Kommun

Botkyrka

Beskrivning av förråd m.m.

Det finns ett källarförråd som hör till lägenheten.

Lägenhetsnummer

197

Våningsplan

4 av 7

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Akvarellen

Organisationsnummer

716418-7168

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Två terrasshus på 5 till 8 våningar inkl nedre botten med 247 bostadsrätter.

Akvarellen är en förening med många mervärden. Föreningen erbjuder sina medlemmar att nyttja bl.a pool, gym, tvättstugor, övernattningslägenhet samt samling/festlokal. Aktiviteter sker löpande under året, bl.a gemensamma utflykter samt vattengympa.

Lägenheter från ett rum och kök upp till fem rum och kök. I anslutning till lägenheterna finns väl tilltagna terrasser. I varje lägenhet finns anslutning till bredband.

Inomhusgarage under båda husen. Runt omkring är en kuperad naturtomt som sluttar mot söder. Inom området finns ett daghem och en restaurang.

Väl utbyggd kommunal och kommersiell service. I Tullinge centrum finns det livsmedelsaffärer, bank, post, mäklare, bibliotek, tandvård, apotek, vårdcentral mm.

TV OCH BREDBAND
Från och med mars 2017 ingår bredband 250/100, grundutbud på 17 TV-kanaler och IP-telefoni i månadskostnaden.

FÖRSÄKRING
Föreningen har kollektivt tecknat fördelaktiga avtal för bostadsrättstillägget på hemförsäkringarna vilket också ingår i avgiften.

Juridisk person kan accepteras

Nej

TV/internet

Ingår i månadsavgiften.

Utförda renoveringar

Föreningen har nyligen bytt ut undercentralen, målat om trapphusen och bytt samtliga hissar i föreningen.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 247
Antal lokaler: 29

Antal lägenheter

247

Byggnader

Byggår

1989

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 205 SEK/månad. I avgiften ingår Värme, vatten, TV, Internet, telefoni samt bostadsrättsförsäkringstillägg.

Andelstal

0,26016

Inre reparationsfond

1 898 SEK

Överlåtelseavgift

1190 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

476 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

300 SEK/månad

Försäkringskostnad

100 SEK/månad

Summa driftkostnad

400 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

PARKERING TILLHÖRANDE BOSTADEN
Varmgarage med hiss direkt till våningsplanet hyrs för 400 kr/mån. Parkering utomhus kostar 200 kr/mån. Det finns även gästparkeringar i området.

Beskrivning

Områdesbeskrivning

Akvarellen är en mycket uppskattad bostadsrättförening som ligger endast två stenkast från Tullinge Centrum. Ett enklare centrum, men innehar det mesta som behövs. Så som Apotek, vårdcentral, tandläkare, blomsteraffär, konditori, bank, snabbköp med mera. Från Tullinge C kan du åka pendeltåg mot såväl Stockholm C som Södertälje. Detta tar ca 25 minuter åt vardera håll.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta