Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
5 000 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Bassänggatan 3, City, Malmö
Typ
Bostadsrätt
KVM
92.5 kvm
Avgift
4 568 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välplanerad fyra med genomgående planlösning och två inglasade balkonger!

På ett nytt och spännande cityläge, alldeles intill Malmö Live, saluförs denna ljusa och välplanerade fyra med Malmö kanal, kajen och innerstans nöjen runt hörnet. På tredje våningen, där bostaden är belägen, kommer man högt upp över stadslivet nedan. Här väntar en alldeles fantastisk lägenhet i nyskick med två inglasade balkonger, ljusa ytskikt och en genomgående planlösning.

Interiört finns väldisponerade ytor med vardagsrum, kök och matplats i ett, stilrent Marbodal kök i passande vitt, stort och helkaklat badrum med tvättmöjligheter, gäst toalett master bedroom med egen balkong samt ytterligare två sovrum. I rum efter rum finns det släta vitmålade väggar och tak, fönsterbänkar i kalksten, pudervit ekparkett samt ett härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier som nästan går från golv till tak.

Man kan inte undgå att dra blicken till den inglasade balkongen intill vardagsrummet som lockar en ut lika mycket som in i hemmet. Det är inte svårt att föreställa sig alla de variationsrika sommarkvällar som har spenderats i goda vänners lag när glasdörren öppnats mot den 13 m² stora balkongen i söder. I praktiken ett extra sällskapsrum stora delar av året.

Här bor vi med alla tänkbara moderna bekvämligheter samtidigt som vi avnjuter en omedelbar närhet till Gamla Västers atmosfär, myllrande och nöjesfyllda Lilla torg, nya konserthuset, Malmö Live, Saluhallen samt Slottsparkens lugn. Det centrala läget är anpassat efter livsnjutaren livssyn med nöjen, shopping, ett rikt restaurangutbud och resande via Centralstationen alldeles runt hörnet. Ett tillfälle att bo mellan vatten och stadsliv där spännande promenadstråk börjar utanför husentrén.

Varmt välkomna på visning!

Rumsbeskrivning

HALL
Den funktionella och inbjudande hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med släta vitmålade väggar och tak samt klädavhängning. Här finns det gott om svängrum och det mesta man kan kräva av en hall - klädhängare, smart garderobsförvaring bakom skjutdörrar och säkerhetsdörr.

BADRUM
Alldeles intill entrén finns ett stort och helkaklat badrum med ljusgrått klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Inredningen består av wc, duschhörna med vikbara dörrar i klarglas, tvättställ med underskåp och handdusch, badrumsskåp med integrerad belysning och elektrisk handdukstork. Tvättstationen är inredd med vägghängda förvaringsskåp ovan arbetsbänk med tvättmaskin och torktumlare undertill. Ovan arbetsytorna finns det även belysning som skänker tvättbestyren ljus.

SOVRUM 1/Master bedroom
Mittemot entrén finns lägenhetens master bedroom - ett stort, harmoniskt och rogivande rum med parkettgolv och ljusa väggar. Rummet har garderobsförvaring bakom skjutdörrar, fint ljusinsläpp och plats för stor säng. En glasdörr leder ut till den gårdsvända balkongen som är inglasad och klädd med trallrutor på golvet.

SOVRUM 2/Kontor
Ett mysigt och fint rum med bra förvaring och plats för säng och nattduksbord. Fungerar utmärkt som barnrum, gästrum, kontor eller avlastningsrum.

SOVRUM 3
Sovrummet är beläget närmst badrummet och är i dagsläget inrett som ett avlastningsrum.

KÖK
Köket samspelar med vardagsrummet på ett fint sätt i den öppna planlösningen med en stor matplats däremellan. Ett ljust, öppet och modernt Marbodalkök med serveringsmöjlighet till såväl matplatsen som balkongen. Inredningen består av vita skåpsluckor med beslag i borstat stål, arbetsbänkar i vit kompositsten med vitt kakel ovan arbetsbytorna. Utrustningen består av induktions, diskmaskin, fläkt, kyl och frys i fullhöjd samt integrerad ugn och mikrovågsugn.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt - ett socialt, stilrent och rymligt rum med parkettgolv och ljusa väggar. Här erbjuds mycket dagsljus och gott om plats för soffa och matgrupp. Öppningsbar glasdörr leder ut till den sköna balkongen och skapar en fin koppling mellan umgänge inne och ute.

GÄST-WC
Intill vardagsrummet finns passande nog en gäst-wc med tvättställ med underskåp och handdusch, vägghängd spegel, vägguttag och wc. Klinker på golvet i grått samt vitmålade väggar och tak.

BALKONG 1
Via vardagsrummet leds man ut till en 12 m² stor, underbar och inglasad balkong med plats för loungedel, odlingslådor och mer därtill. Här skymtar du Centralstationen åt ena hållet och kajen om man sticker ut huvudet åt andra hållet. Här finns förutsättningar till unika underhållningsmöjligheter! Balkongen är inredd med Bergo golvplattor, dubbel eluttag och led belysning på väggen. Balkonginglasningen utfördes december 2021 är av typ Windoor system 410-10.

BALKONG 2
Från master bedroom når du den andra inglasade balkongen som vetter mot den lugna innergården vilket ger en bra utomhusyta för avkoppling med morgonkaffet i handen. Den 4 m² stora balkongen är inredd med Bergo golvplattor och inglasades samtidigt som den andra med samma glassystem.

Dokument (pdf)

Planlösningar Brf KAJ 306 ED Årsredovisning 2020 Brf KAJ 306 Energideklaration Brf KAJ 306 Stadgar 2017 Årsredovisning, 2021

Länkar

Film

Allmän information

Pris

5 000 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Boarea (BOA)

92.5 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Bassänggatan 3

Ort

Malmö

Kommun

Malmö

Lägenhetsnummer BRF

C1201

Våningsplan

3 av 5

Markägare

Marken är tomträtt

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf KAJ 306

Organisationsnummer

769635-1126

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf KAJ 306 är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2017. Föreningen förvaltar fastigheten Trollhättan 4 som består av ett flerbostadshus. Fastigheten är upplåten med tomträtt, nuvarande avtal gäller tom 2032-12-31. Byggnationen omfattar 102 bostadsrättslägenheter och 5 lokaler på adresserna Bassänggatan 1 och 3, Beijerskajen 2A-F samt 4 och Nordenskiöldsgatan 5 A-C samt 7 A-C.

EKONOMI
Nabo sköter den ekonomiska förvaltningen. Engångsavgifter i samband med en överlåtelse;
Överlåtelseavgift 2,5 % av gällande prisbasbelopp, säljaren betalar (1 208 kr år 2022).
Pantsättningsavgift 1 % av gällande prisbasbelopp per pant (483 kr år 2022).

Föreningen planerar inte för någon avgiftshöjning i dagsläget. (kontrollerad 2021-11-18 enligt föreningens hemsida)
Föreningen har gemensamt elabonnemang och debiterar respektive bostadsrättsinnehavare för dennes förbrukning.
Mätare för individuell varmvattenmätning till varje lägenhet, kostnaden för varmvatten tillkommer till avgiften kvartalsvis.

UNDERHÅLL OCH RENOVERINGAR
Nybyggnation 2018-2020.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Miljöhus på innergården, gemensamt barnvagns- och cykelrum. På gården finns enklare lekutrustning, plantering, sittbänkar och cykelställ.

KABEL- TV OCH BREDBAND
Föreningen är ansluten till TV och bredband (100/100) via Tele2, en obligatorisk kostnad om 188 kr/månad tillkommer på avgiften.

GARAGE OCH PARKERING
Föreningen har ett eget garage med 44 stycken platser för medlemmar att hyra till en kostnad om ca 1 200 kr/månaden.
Kösystem tillämpas. Föreningen har tre separata kölistor, MC, El-bil och vanlig garageplats för bil.

För alla medlemmar i föreningen finns medlemskap hos Sunfleet under de första 10 åren (t.om. 2027), poolbilarna finns placerade i närliggande garage. En rörlig avgift tillkommer för nyttjaren.

ÖVRIGT
Samtliga lägenheter har tvättmaskin och torktumlare. I vissa lägenheter kombinerad tvätt-/torktumlare.
I avgiften ingår bostadsrättstillägg. Du behöver således inte teckna särskilt bostadsrättstillägg när du tecknar din egen hemförsäkring.

KONTAKT
Hemsida: https://www.kaj306.se/
Email: styrelsen@kaj306.se

Uppgifterna är hämtade från ekonomisk plan, årsredovisning samt säljmaterial för projektet. Spekulanter uppmanas dock att ta kontakt med föreningen för kontroll av ovanstående uppgifter.

Brf bildades

2017

Juridisk person kan accepteras

Föreningen kan acceptera juridisk person efter särskild prövning

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Antal lokaler

5

Antal lägenheter

102

Byggnader

Byggår

2020

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

4 568 SEK/månad. I avgiften ingår Kallvatten, Bostadsrättstillägg
Ingår i avgiften: kallvatten och bostadsrättstilläggsförsäkring.
Obligatoriskt tillägg TV, telefon och bredband 188 kr/mån.
Summa: 4 568 kr/mån.

Tillägg: Kostnad för varmvatten samt förmånlig gemensam hushållsel tillkommer. Baserat på beräknad snittförbrukning per lägenhet, retroaktiv reglering med anledning av faktisk förbrukning kommer att ske. Nuvarande ägare betalar 500kr/mån inkl hushållsel, varmvatten och värme.

Beskrivning månadsavgift

Obligatoriskt tillägg om 188 kr/mån avseende Tv, bredband och telefoni tillkommer.

Andelstal

1,203%

Överlåtelseavgift

1 208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration pågår

Energiprestanda, primärenergital

76 kWh/m²

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta