Länk kopierad!

Visningar

sön 23 jan 11:00 - 12:00
Boka tid på hemsida.

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 950 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Bojgränd 6, Lomma-centralt, Lomma
Typ
Bostadsrätt
KVM
51 kvm
Avgift
3 427 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Modern och stilren tvårummare vid Höje å i Lomma hamn.

Denna fantastiska och stilrena lägenhet i Lomma strandstad med närhet till Lomma beach och hamnen är en pärla. En modern tvåa med toppkvalitet på andra våningen med balkong in mot innergård. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger lägenheten ett ljust och luftigt intryck som förstärks av ett generöst fönsterparti och den helglasade altandörren ut mot balkongen. På balkongen skiner solen fram till eftermiddag och det lugna läget mot innergården ger många möjligheter till avkoppling. Närheten till Strandstadens utbud i form av restauranger, caféer och promenadstråk ger detta boende en hög levnadsstandard. Lomma beach och hamnen ligger runt hörnet med möjlighet till bad, surfing och segling.

Rumsbeskrivning

I populära Lomma Strandstad finns denna moderna och stilrena lägenhet i BRF Kryssaren.
Hela lägenheten som är byggd 2017 andas fräschhet och håller hög klass.. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger parkett i alla rum.

Hallen

I den välkomnande hallen finns gott om förvaringsmöjligheter i form av en garderob med skjutdörrar.

Kök

Från hallen når man ett kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Ett stilrent och modernt kök av märket Marbodal ger goda möjligheter till att laga fantastiska måltider och bullbak. Köksluckorna med släta vita luckor samt en maskinpark i svart från Bosch(2017). Laminatbänkar i grått med stor arbetsyta och gott om förvaringsmöjligheter gör detta kök praktiskt i alla avseenden. Kyl/frys, inbyggd ugn, mikrovågsugn, fläkt, induktionshäll och diskmaskin.(Siemens) ingår i utrustningen.

Vardagsrum

Ett öppet vardagsrum med ljusinsläpp från två håll . Den öppna planlösningen ger goda möjligheter till att placera möblemang på ett flexibelt sätt.
Plats för matplats, soffgrupp, bokhyllor och tv. Rummet pryds av utgången till en fantastisk balkong som vetter mot en harmonisk och grönskande innergård.
Här kan man njuta av sköna både dagar och kvällar.

Sovrummet

Ett sovrum som ger en harmonisk känsla med ett fint ljusinsläpp. Det finns plats för dubbelsäng och sängmöbler. Gott om förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob som går längs med kortsidan. Rummet ligger mot innergården och andas harnoni och lugn.

Badrum

Ett väl tilltaget och modernt badrum i toppskick med tvättfaciliteter som tvättmaskin och torktumlare( Siemens 2017). Arbetsbänk och överskåp.
Dusch med fällbara dörrar som ger svängom. Tvättställ med underskåp och toalett.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar -Brf Kryssaren Kryssaren i Lomma Årsredovisning 2019

Länkar

Film

Allmän information

Pris

2 950 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Max antal sovrum

1

Boarea (BOA)

51 kvm

Boareabeskrivning

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen. Denna area kan vara felaktig. Den köpare som anser att arean kan vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning.

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Bojgränd 6

Ort

Lomma

Kommun

Lomma

Beskrivning av förråd m.m.

Förråd i källaren ca 4 kvm.

Lägenhetsnummer

1101

Våningsplan

2 av 3

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Kryssaren i Lomma

Organisationsnummer

769629-9028

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Kryssaren i Lomma är en äkta förening som förvaltar den friköpta fastigheten Lomma 25:157 med adresserna Bojgränd 2-6, Kajgatan 4 A-F, 6 A-H och Skotgränd 1-27. Föreningen bildades 2015 och byggnaderna är uppförda 2016. Föreningen består av 68 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt.

EKONOMI
Bredablick sköter den ekonomiska förvaltningen. Engångsavgifter i samband med en överlåtelse; Överlåtelseavgift 2,5% av gällande prisbasbelopp, köparen betalar (1183 kr år 2020). Pantsättningsavgift 1% av gällande prisbasbelopp per pant betalas av pantsättaren (473 kr år 2020).

Huset har mätare installerade till varje lägenhet för att mäta el och varmvatten förbrukningen. El och varmvattnet debiteras respektive bostadsrättshavare relaterat till uppmätt förbrukning och debitering sker via månadsavin med tre månaders förskjutning.
I dagsläget finns inga beslutade avgiftshöjningar (kontrollerad 2020-07-02).

UNDERHÅLL OCH RENOVERINGAR
För övrigt inga större renoveringar eller underhåll planerade då föreningens byggnader är så pass nya.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen har en trevlig innergård. Här finns möjlighet att grilla då bord och stolar finns, cykelställ, sandlåda för barnen och gräsytor att springa på.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Digital-TV och bredband levereras via Telia, 100/100Mbit, Triple Play och tillkommer som ett obligatoriskt tillägg på månadsavgiften om 220 kr/mån.

GARAGE OCH PARKERING
Föreningen disponerar 68 parkeringsplatser i garaget (800kr/mån), 4 platser med laddning för el-bilar och 5 MC-platser (350 kr/mån). Kösystem tillämpas. Det finns även 2 öppna parkeringsplatser och 5 st gästparkeringar på gården.

ÖVRIGT
I föreningens försäkring ingår bostadsrättstillägg.

KONTAKT
Föreningens hemsida: https://kryssaren.socinet.com/

Uppgifterna är hämtade från berörd förening lämnad information. Spekulanter uppmanas dock att ta kontakt med föreningen angående kontroll av ovanstående uppgifter, planerade renoveringar samt eventuella avgiftsförändringar.

BYGGNADSÅR
2016

TILLÅTER FÖRENINGEN DELAT ÄGANDE
Ja

Brf bildades

2017

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Kabel-tv: Telia ingår i månadskostnaden

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme

Utförda renoveringar

Mindre reparation har utförts under året.
Gullins måleri har utfört måleriarbetet.

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns varmförråd till varje lägenhet i huset bredvid. Cykelparkering finns i både garaget och inne på gården. Barnvagnsrum/ förråd finns i trappan.

Antal lägenheter

68

Byggnader

Byggår

2017

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 427 SEK/månad. I avgiften ingår Bredband/kabel-tv 220 kr ingår i månadsavgiften.

Avgiftsförändringar

Det finns inga planer på att höja eller sänka avgiften( ordförande 2021-11-25)

Andelstal

1,0481000

Överlåtelseavgift

1 183 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

473 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

100 SEK/månad

Summa driftkostnad

100 SEK/månad

Antal personer i hushållet

1

Beskrivning

Service och kommunikationer

Lomma har nära till både Malmö och Lund. Den nya tågstationen i Lomma innebär att man åker tåg till Malmö på 7 minuter och till Helsingborg på 30 minuter.
Närheten till Kastrup via Öresundstågen och ett väl utbyggt vägnät gör att man når både till kontinenten och övriga Sverige på ett smidigt sätt.

Områdesbeskrivning

Lomma är den kommun i landet som har vuxit mest de senaste åren och det är många som väljer att bosätta sig här. Området erbjuder bland annat närhet till havet, bra utbildning, god omsorg och spännande aktiviteter. Lomma centrum lockar med ett rikt utbud av restauranger, caféer och butiker. Här finns även Lommas moderna bibliotek som erbjuder ett gediget utbud av kulturevenemang för såväl vuxna som barn. I området finns också fräscha idrottslokaler som erbjuder massor av olika träningsalternativ. Den nära kontakten med Öresund erbjuder fina möjligheter till ett rikt friluftsliv och hög boendekvalitet. Var du än befinner dig har du aldrig längre än några kilometer till drygt milslånga kusten. För dig som pendlar erbjuds också goda bussförbindelser till både Lund och Malmö.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta