Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Vintrosagatan 7, Hagsätra, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
114 kvm
Avgift
6 840 SEK / mån
Rum
5 rum

Stor och välplanerad femma med direkt närhet till tunnelbanan

Välkommen till Vintrosagatan 7 och denna fina och mycket välplanerade bostad om hela 114 kvm.

Nu har ni chansen att slå till på en av de största lägenheterna i området. Ett perfekt hem för den stora barnfamiljen. Här erbjuds ni tre väl tilltagna sovrum som alla rymmer dubbelsäng och förvaring. Ett trivsamt vardagsrum med stora fönsterpartier som skapar ett härligt ljusinsläpp och anslutning till balkong med eftermiddags och- kvällssol. Plats för både soffgrupp och matplats om så önskas. Perfekt för både familjehäng och trevliga middagar. Här finns även ett kontor, ett halvrum som kan nyttjas efter behov och ett stort kök med bra arbetsytor, förvaring och matplats för ca 6-8 personer. Renoverat badrum (2013) med wc, dusch och bekvämligheter som tvättmaskin och golvvärme samt ytterligare en separat wc i hallen. Bra förvaring med kapprum, klädkammare och garderober som kompletteras av ett stort vindsförråd.

Brf Vinterrosen är en stabil förening med god ekonomi. Låg belåning och flera kvarvarande hyresrätter (dold tillgång som i framtiden kommer inbringa stort kapital till föreningen). Inom föreningen finns bastu och relaxavdelning, tvättstuga, gemensamhetslokal med bibliotek och pingisbord samt snickarbod för mindre arbeten.

På Vintrosagatan 7 bor ni med direkt närhet till Hagsätra centrum som erbjuder ett brett utbud med bland annat café, matbutiker, restauranger, gym, vårdcentral och bibliotek. Ett boende här förenar omedelbar närhet till stadens puls med fritidsaktiviteter i närliggande motionsspår och friluftsområdet Älvsjöskogens naturreservat. Även utomhusbad på Älvsjöbadet och Hagsätra IP med fotbollsplaner finns i närheten. Ett optimalt boende med livskvalitet oavsett ålder, samt lugn ro och trygghet.

Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy