Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Årstaskogs väg 7A, Liljeholmen/Årstaberg, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
110 kvm
Avgift
5 606 SEK / mån
Rum
4 rum

4:a i gavelläge med balkong om 15 kvm & uthyrningsdel!

Varmt välkomna till denna nyproducerade 4:a i populära Årstaberg! Bostaden ligger i gavelläge med fönster i hela tre väderstreck som ger ett fantastiskt ljusinsläpp och bidrar till en känsla av rymd oavsett årstid. Här har du möjlighet att förvärva en unik bostad med möjlig uthyrningsdel (med egen igång) vilket ger stor flexibilitet till dig som bor i lägenheten. Om ytan inte behövs för dig just nu, kan den separata lägenheten vid hyrning bidra till att du bor i princip gratis.

Nu erbjuds en sällsynt chans att bli de första att få flytta in i denna mycket välplanerade 4:a med tre bra sovrum, två badrum och härliga umgängesytor som flyter samman. Lägenheten har förgyllts med flera påkostade materialval vilket gör att bostaden sticker ut ur mängden. I ett såhär välbyggt projekt kan man räkna med viss kvalitet, så som generös takhöjd, fina materialval och genomtänkt planlösning med mycket förvaring. Bostaden har en generös balkong om 15 kvm, där ni kan njuta av spektakulära solnedgångar. På balkongen finns plats för matbord, loungedel och plats för att odlingar och grönska! Denna underbara balkong flyter samman med rymligt vardagsrum i en öppen planlösning mot ett stilrent kök med en matplats för det stora sällskapet. Här kan man umgås 12-15personer utan att det blir för trångt.

Lägenheten säljs på ritning med möjlig inflyttning redan i januari 2022! Missa inte denna fantastiska lägenhet i en förening med garage, hiss, takterrass med milsvid utsikt och bilpool. Modernt boende med genomgående fin arkitektur och exklusiva materialval i både de gemensamma utrymmena samt i bostäderna. På Årstaskogs väg bor ni citynära, samtidigt som ni har naturen inpå knuten. På några minuter tar ni er till Årstaskogens naturreservat eller badbryggorna på Liljeholmskajen, likväl som till pendeltåg, tvärbana, tunnelbana och bussar. Precis intill ligger nybyggda Sjöviksskolan med klasser från F-9, dit tar ni er på 1 minut till fots utan att stora vägar med trafik behövs korsas. Från Årstaskogs väg kan ni hoppa på cykeln eller ta en promenad till Södermalm, över bron är ni framme på bara några minuter då det endast är ca 1 km över Årstabron.

Lägenheten passar även den mest kräsna med krav på hög kvalitet och förstklassiga detaljer - välkomna hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy