Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 175 000 SEK / Utgångspris
Adress
Hundlokegränd 26, Vån 6, Hässelby / Lövsta Allé, Hässelby
Typ
Bostadsrätt
KVM
53 kvm
Avgift
3 428 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Harmonisk och välplanerad tvåa (möjlig mini 3:a) om 53 kvm med balkong i mysiga Lövsta Allé!

Nu presenterar jag stolt denna ljusa och mycket välplanerade tvårummare (möjlig mini 3:a) om 53 kvm i mysiga Lövsta allé. Bostaden präglas av den smarta planeringen där varje kvadratmeter har ett syfte och disponeras på bästa möjliga sätt och som pricken över i:et har vi den fantastiska balkongen med lummig utsikt. Ett perfekt hem för såväl singeln som paret med högt ställda krav, här samsas stil och funktion på ett fantastiskt sätt. Här är det enkelt att att bo och trivas - välkomna att stiga på!

En varm och välkomnande känsla välkomnar oss i den rymliga entréhallen som erbjuder plats för både hatt- och skohylla att hänga av sig på. Här finns ytterligare förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober med stilrena vita fronter. Strategiskt placerad intill entréhallen hittar vi badrummet med skön hotellkänsla. Här finns gott om plats för morgon- och kvällsrutin eller varför inte en spakväll med vänner - det här är ett badrum man vill spendera mycket tid i. Välutrustat med kombinerad tvättmaskin och torktumlare, arbetsbänk, spegelskåp med belysning, rymlig kommod med tvättställ samt dusch med vägg i klarglas. För att maximera harmonin ytterligare är det stilrent grått klinkers på golvet och vita kakelplattor på väggarna.

Den härliga känslan tar oss vidare till bostadens mittpunkt och centrum - vardagsrummet och köket som är i en fantastisk öppen planlösning. Här strålar ljuset in genom stora fönsterpartier och utgång till balkongen med lummig utsikt. Vardagsrummet erbjuder gott om plats för soffa, tillhörande soffbord och media-möbel. Bjud era gäster på fördrinken vid soffan eller om ni önskar ta den utomhus på balkongen finns även den möjligheten. Köket - det magnifika köket har allt man önskar sig och här kan även drömmen om att bli mästerkock slå in. Det är stilrent med vita släta skåpluckor och lådfronter med svart arbetsbänk i laminat och den maskinella utrustningen består av häll, ugn, mikro, integrerad diskmaskin samt kombinerad kyl och frys.

Bostadens harmoniska sovrum hittar vi helt utan insyn på andra sidan köket. Bädda upp dubbelsängen med de skönaste lakanen och avsluta dagen här med en kopp te - här kommer ni sova gott. Möblera med tillhörande sängbord och övrig sovrumsmöbel om så önskas. Stort fönsterparti som släpper in härligt med ljus som reflekteras fint mot de ljusa väggarna.

BRF Skogsstjärnan är stabil och solid förening med god ekonomi. Garages nås från hissen och kostar 900 kr/månad (MC-plats 450 kr/månad). Här bor man med närhet till både natur och stadsliv. Till Mälaren som erbjuder allt i form av bad, båtliv, fiske och promenadstråk är det ungefär 1500 meter. Här kan man välja på flera olika badstränder som Maltesholmsbadet, Lövstabadet och Hässelby allmänna bad. Mellan Maltesholmsbadet och Kaananbadet sträcker sig även en fin strandpromenad. Grimstaskogen ligger runt hörnet med fina motionsspår och möjligheter till jogging, promenader m.m.

För frågor om bostaden, föreningen och området kontakta ansvarig fastighetsmäklare Micaela Rebel!

Rumsbeskrivning

Entréhall

Mycket fin, ljus och inbjudande hall med bra avhängnings- och förvaringsmöjligheter. Platsbyggda garderober för ypperligare förvaringsmöjligheter. Väggarna är målade i vitt och parkett på golvet.

Vardagsrum

Ljust och härligt vardagsrum som är i en öppen planlösning med köket. Här finns plats för soffa, soffbord och tv-möbel. Parkett på golvet och ljust målade väggar. Utgång till den rymliga balkongen.

Kök

Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Köket är modernt med vita släta skåpluckor och lådor och ovanför arbetsbänk sitter det vitt kakel som stänkskydd. Parkett på golvet och ljust målade väggar. Sittplatser vid köksbar.

Sovrum

Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och övrig sovrumsmöbel om så önskas. Perfekta förvaringsmöjligheter platsbyggd garderob. Ljust målade väggar och parkett på golvet.

Badrum

Stilrent och rymligt badrum med grått klinkers på golvet och vitt kakel på väggarna. Här finns wc, tvättställ med kommod, spegel med inbyggd belysning, dusch med duschvägg i glas samt tvättmaskin med ovansittande arbetsbänk.

Dokument (pdf)

1094863-deklaration Skogsstja?rnan i Ha?sselby A?R 2020 Brf Skogsstjärnan stadgar

Länkar

Film

Allmän information

Pris

2 175 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

53 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Hundlokegränd 26, Vån 6

Ort

Hässelby

Kommun

Stockholm

Lägenhetsnummer

351/1501

Våningsplan

6 av 6

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Skogsstjärnan

Organisationsnummer

769629-0894

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
BRF skogsstjärnan ligger med närhet till både busshållplats och tunnelbana. Föreningen är uppdelad i tre etapper med totalt 127 lägenheter i olika storlekar (1-4 rok). Utomhus kommer det finnas lekplatser och sittbänkar. Här har du gångavstånd till skola och förskola, lekplats på gården och naturen runt knuten. Samtidigt finns city på bekvämt pendlingsavstånd med goda kommunikationer.

Lägenheterna är 29-89 kvm fördelade på 1-4 rok.

Gemensamma utrymmen:
- Flertalet cykelförråd
- Garage (c:a 900kr/mån)
- Gemensamma ytor såsom sandlådor, parkbänkar, planteringar och upplysta gångytor.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 127

Antal lägenheter

127

Byggnader

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 428 SEK/månad

Andelstal

0,74740%

Kommentar

Driftkostnaderna är schablonberäknade.

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

150 SEK/månad

Försäkringskostnad

100 SEK/månad

Summa driftkostnad

250 SEK/månad

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy