Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Bollmoravägen 10, Centrala Tyresö
Typ
Bostadsrätt
KVM
27.5 kvm
Avgift
2 300 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Toppenfin etta i centralt läge!

Detta är en REDO bostad, kontakta ansvarig mäklare för mer information eller för chans till förhandsvisning.

Planerar du att flytta hemifrån?
Då är du välkommen till Bollmoravägen 10 och denna välplanerade etta på 27,5 kvm med tillhörande balkong. Här erbjuds du en renoverad lägenhet i bra skick och kan utan tvekan flytta in och trivas från första stund!

- Ett stenkast från Tyresö Centrum.
- Högt upp i huset.
- Goda kommunikationer med täta avgångar.
- En perfekt första lägenhet.
- Välplanerad och nyrenoverad.

I bostaden möts du av en hemtrevlig och rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter genom garderober. I hallen finns det även plats för en större byrå och andra enklare möblemang så som hatthylla eller sittbänk. Från hallen når vi sedan ett helkaklat badrum med vitt och blått kakel på väggarna och blått klinker på golv. Här finns dusch, wc, handfat med kommod samt spegelskåp.

Vidare in i bostaden möts vi av ett helrenoverat kök från år 2019 med bra arbetsytor för den matlagningsintresserade samt gott om förvaring genom över och underskåp. Köksluckorna går i en beige ton med tillhörande svarta knoppar samt vita kakelplattor på vägg. I köket finns en mindre integrerad diskmaskin, ugn, spishäll, fläkt, kyl och frys samt plats för en micro. I köket har man även gjort plats för en tvättmaskin i ett utav underskåpen. Vid köket ryms en matgrupp om 3-4 personer.

Bakom en avskärmande vägg finner vi plats för en större säng och nattduksbord. Här finns även utrymme för ytterligare förvaring genom byrå samt plats för tv och tv-bänk. Väggarna går i en mörkare beige ton och skapar en lugn och mysig känsla med den ljusa ekparketten på golv. Bostaden erbjuder en trevlig och generös balkong med sol från morgon till lunch. Här kan en mindre matgrupp eller soffgrupp nyttjas samt ett flertal fina planteringar.

OMRÅDET:
Fastigheten är centralt belägen med busshållplats 30 meter från porten samt promenadavstånd till allt som kan önskas.
Centrum med matbutiker, systembolag, detaljhandel, restauranger, caféer samt vårdcentral finns bara ett par minuter bort.
Direktbussar till Stockholm City avgår under pendlingstider och utmärkta kommunikationer emot Gullmarsplan (Stockholm), Handen, Nacka och övriga Tyresö finns att tillgå dygnet runt.
Inom ett par minuter finns även flertalet gym, simhall, ishall, rackethall och olika typer av friluftsaktiviteter så som golf och motionsslingor.

Söker du efter ett fint och centralt boende med all bekvämlighet på ett par minuters gångavstånd?
Kontakta ansvarige mäklare och anmäl ditt intresse via formuläret!

VÄLKOMMEN HEM

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

1

Boarea (BOA)

27.5 kvm

Gatuadress

Bollmoravägen 10

Ort

Centrala Tyresö

Kommun

Tyresö

Beskrivning av förråd m.m.

Till bostaden hör ett förråd.

Lägenhetsnummer

193

Våningsplan

5

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Gösen HSB

Organisationsnummer

712400-0444

Allmän information

Gösens fastigheter är de första husen som byggdes vid Bollmora Centrum år 1959-61. Varje huskropp består av två sammanbyggda punkthus om 8 våningar. Brf Gösen består av 2 fastigheter: Gösen 2: Bollmoravägen 2-4 Gösen 10: Bollmoravägen 10-12. Bostadsföreningen Gösen har 210 bostadsrättslägenheter samt 4 lokaler.

FÖRENINGENS EKONOMI OCH PLANERADE FÖRÄNDRINGAR
HSB Stockholm ställer som krav på köparen/na att man deponerar en medlemsavgift per köpare på 500 kronor. Om köparen upptar nya lån tillkommer en pantförskrivningsavgift på 1 % av prisbasbelopp. Köparen betalar en administrativ överlåtelseavgift på 2,5 % av prisbasbeloppet.
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad.

Lån av verktyg.
Föreningen har även flertalet verktyg som går att låna ut för medlemmarna. Bland annat slagborr och borrmaskin samt även skottkärra, extra bord osv.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

125:-/mån obligatorisk avgift för Telenor gällande kollektiv bredbandsanslutning.

Utförda renoveringar

Fastigheterna har underhållits väl och de senaste åren har bland annat nedanstående större arbeten utförts:
Isolering av fasader samt ny plåtbeklädnad har gjorts. I samband med plåtbeklädnaden byttes även fönster.
Stambyte har genomförts och sedan har badrummen blivit helkaklade i samtliga lägenheter.
Fastighet är ansluten till Telenor och det tillkommer en avgift om 125:- /mån för kollektivt bredband. Finns i samtliga lägenheter. Sopprum finns samt MC- och mopedhus. Renovering av trapphus bestående av målning, rörelsestyrd belysning, nya portar i ekträ och Aptus porttelefonisystem har installerats. Nya p-platser har skapats samt breddning av befintliga p-platser har utförts. Samtliga p-platser har även fått el-uttag. Markytorna har totalrenoverats med bl a nya planteringar under 2006. Samtliga hissmotorer har bytts mellan 2005-2007.
Nya p-platser med eluttag.
Nytt ventilationssystem, nya undercentraler i båda husen, nytt fläktsystem som återvinner värme och sparar rejält med pengar (2009-2010).
Renovering av balkonger. Målning av träpanel, fösterbleck samt blästring och målning av balkongtak.
Lagning av sprickor i betongplattorna (balkongtak och golv) (2018)

För mer information om föreningen hänvisar vi till deras hemsida: https://www.hsb.se/stockholm/brf/gosen/om-gosen/

UTFÖRDA RENOVERINGAR I LÄGENHETEN:

2019-
Kök + diskmaskin och tvättmaskin
Ny kommod och spegelskåp.
Ommålning av alla väggar och tak.
Nytt golv i hela lägenheten.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 210
Antal lokaler: 4

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Det finns källarförråd, tvättstuga med torkrum, cykelförråd, övernattningslägenhet.

Antal lägenheter

210

Byggnader

Byggår

1959-61

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

2 300 SEK/månad

Andelstal insats

0,30403%

Överlåtelseavgift

1666 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

714 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning

145 P-plats med eluttag går att hyra för 250 kr/mån. Separat kö.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiklass

C

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy