Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Hjärnegatan 5, högst upp!, Kungsholmen, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
37 kvm
Avgift
2 356 SEK / mån
Rum
1 rum

Sekelskifte - högst upp - gårdsbalkong i söderläge

Underbar sekelskiftesetta högst upp i huset med balkong i söderläge mot lugn gård. Här bor ni i en utmärkt planerad bostad med stora sociala ytor och rymliga rum som präglas av bevarade tidstypiska karaktärsdrag såsom generös takhöjd om ca 3,2 m, stuckatur, takrosett, stora fönsterpartier, speglade dörrar samt höga golvlister. Den enastående takhöjden och de höga fönsterpartierna ger lägenheten en underbar rymd som måste upplevas på plats. Vardagsrummet upplevs luftigt och lättmöblerat. Härifrån leder pardörrar er ut till bostadens möblerbara balkong. I anslutning till vardagsrummet har ni ett sovloft stort nog för dubbelsäng och under loftet har ni dessutom en utmärkt arbetsplats med full ståhöjd. Bostaden har ett stort separat kök med plats för matbord och gott om såväl bänkytor som skåpförvaring. Badrummet är helkaklat och utrustat med dusch. Förvaringsutrymmen finns det gott om och till bostaden hör dessutom två förråd varav ett vindsförråd och ett källarförråd.

Bostaden kan göras om till en riktigt bra tvåa. Se alternativ planlösning.

Lägenheten är del i brf Skörden vilket är en stabil och välskött äkta förening som äger marken. Här är majoriteten av de större renoveringarna redan utförda och inget större underhåll är planerat. Lån per kvm: 4995 kr. Läs gärna mer på föreningens hemsida: http://brfskorden.blogspot.com/

Hjärnegatan är en liten och lugn enkelriktad gata på nedre Kungsholmen i Rådhusområdet varifrån ni har närhet till det mesta. Inom kort gångavstånd når ni både city och centralstationen samt även Fridhemsplan med utmärkta kommunikationer såsom flertalet busslinjer samt tunnelbanans blåa- och gröna linje. I bostadens närområde finns även en nya galleria med stor välsorterad matbutik, Systembolaget, apotek, restauranger samt gym. I området har ni även Västermalmsgallerian, flertalet stora matbutiker, flera gym samt självklart ett brett utbud av caféer, barer och restauranger.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy