Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Augustendalsvägen 23, Nacka Strand, Nacka Strand
Typ
Bostadsrätt
KVM
74 kvm
Avgift
3 885 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välplanerad 3:a med fantastisk utsikt över Stockholms inlopp

Med fri utsikt över vattnet och båtarnas livliga skådespel, erbjuds nu en bostad värd att rikta era blickar till!

Här bor ni i en optimalt planerad 3:a med ett fantastiskt läge i hjärtat av Nacka Strand, ett område som stoltserar med ett attraktivt läge med kombinationen av urbant stadsliv och frisk skärgårdskänsla inpå knuten. Utöver de vackra vyerna och det strategiska läget, erbjuder lägenheten flertalet bekväma egenskaper såsom direktaccess med hissen ner till garaget och ett stort förråd beläget på samma våningsplan endast ett par meter från ytterdörren.

Bostadens planlösning är mycket genomtänkt och är uppdelad i en social och en privat del, där de sociala ytorna med kök och vardagsrum har placerats med det bästa utsiktsläget. Härifrån kliver ni ut på den rymliga balkongen och njuter av vyerna över vattnet med Djurgården och Lidingö i bakgrunden. Det stora köket erbjuder möjligheten att duka upp långbord för generösa middagar tack vare den öppna planlösningen. Den privata delen utgörs av två sovrum, en inre hall med generösa förvaringsmöjligheter samt ett väl tilltaget och helkaklat badrum utrustat med bl.a. golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten erbjuder en genomgående mycket hög materiell standard med bl.a. fullutrustat kök från Ballingslöv, ekparkettgolv och fönsterbänkar i natursten. Samtliga ytskikt går i sobra färgtoner, vilket bidrar till en mycket behaglig och smakfull interiör.

BRF The View är en stor och mycket välorganiserad förening med Nacka Strands bästa läge invid kajen. Direkt utanför byggnaden nere vid kajen når ni de goda båtkommunikationerna med såväl skärgårdsbåtar som pendelbåtar. Med SL-kortet tar ni er till Nybroplan, Djurgården, Frihamnen och Lidingö. På andra sidan byggnaden uppe vid torget finner ni bussarna som med täta turer tar er till Slussen på cirka 15 minuter. År 2030 beräknas också tunnelbanenätets blå linje stå klar med en station vid Nacka Forum/Nacka strand. Med bil tar det cirka 15-20 minuter att köra in till centrala Stockholm.

Området erbjuder ett stort serviceutbud med bland annat nyöppnad matbutik, frisör, skönhetssalong, blomsteraffär, SATS-gym, kemtvätt, bank, café och restauranger. Ett par minuter bort ligger Nacka Forum, ett av Stockholms största köpcenter med komplett service- och butiksutbud. Strax intill Nacka Strand finner ni naturreservatet Nyckelviken med dess vackra natur och ljuvliga promenadstråk och motionsspår. Här finns flera högt belägna utsiktsplatser med helt enastående vyer. Bland förskolor finns bl.a. Nacka Strands förskola och Skeppet att välja på. För de äldre barnen finns i området Nacka strands skola, åk 1-3 samt Internationella Engelska skolan, åk 4-9.

Välkommen att uppleva en bostad som verkligen är något utöver det vanliga!

Allmän information

Pris

Utgångspris

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

74 kvm

Areauppgift enligt

Säljaren och bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Augustendalsvägen 23

Ort

Nacka Strand

Kommun

Nacka

Lägenhetsnummer BRF

3-0902

Våningsplan

2 av 10

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf The View

Organisationsnummer

769630-9702

Allmän information

The View är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2015 och innehar fastigheten Sicklaön 13:79 med äganderätt. Föreningen består av 268 bostadsrättslägenheter (23 368 kvm) samt 2 lokaler (479 kvm).

Brf bildades

2015

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Obligatoriskt tillägg om 240 kr/mån för TV/bredband/tele (Ownit).

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme/ FTX

Utförda renoveringar

2021 billaddstolpar
2021 Övervakningskameror i garage
2021 Wifi i allmänna utrymmen
2021 Uppdatering av porttelefonsystemet

Kommande renoveringar

2022 Lokal för styrelsen ska upprättas.
2022 Uthyrning av lokal under närlivs-butiken kommer att ske från 1 maj 2022.

Övriga utrymmen i föreningen

I föreningen finns flertalet cykelförråd och barnvagnsrum.

Alla lägenheter är utrustade med tvättmaskin och torktumlare undantaget de så kallade "Studiolägenheterna" som saknar tvättmöjligheter i lägenheten. I föreningen finns det två tvättstugor en på Augustendalsvägen 23 och en på Augustendalsvägen 25 och är avsedda för Studiolägenheterna. Till varje lägenhet hör ett förråd, i de flesta fall ett så kallat Troax-förråd. Placering och storlek varierar beroende på lägenhetens läge i huset samt antal rum i lägenheten.

Antal lokaler

2

Antal lägenheter

268

Lån i BRF per kvm

13 224

Byggnader

Byggår

2017-2020

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 885 SEK/månad. I avgiften ingår Värme och kallvatten. Obligatoriskt tillägg om 240 kr för Tv/ bredband. Varmvatten och El debiteras efter förbrukning.

Avgiftsförändringar

Inga planerade avgiftsförändringar (Styrelsen, 2022-04-22)

Andelstal insats

0.32298%

Andel av månadsavgift

0,323%

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen har 244 st garageplatser varav 74 st innehar elladdsstolpe. I dagsläget har alla boende i Brf The View möjlighet att teckna avtal för en parkeringsplats i garaget. För de som bor i de så kallade Studiolägenheterna eller för den som önskar en extra parkeringsplats tecknas tidsbegränsade parkeringsavtal i mån av plats. Kostnaden är 1200kr/månad och elbilsplatserna kostar 1500kr/månad + förbrukning. MC-plats kostar 400 kr/månad. Ring Nabo på 010-288 00 00 för mer info. F.n. ingen kö till de vanliga garageplatserna (Styrelsen, 2022-04-22).

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

80 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

93 kWh/m²

Energiklass

D

Besiktningsman

Nicklas Karlsson

Beskrivning

Områdesbeskrivning

Nacka Strand är en växande stadsdel som förenar historia, nutid och framtid. Du kan ta en härlig tur med SL-båtarna som trafikeras frekvent mellan Nybroplan, Djurgården, Frihamnen och Lidingö där cykel får medtagas. På morgonen får du en kaffe på båten inkluderat i respriset. Från torget finner du bussar som tar dig till Slussen på ca 10-15 minuter och år 2030 förväntas också tunnelbanenätet inkludera Nacka, med station vid Nacka Forum/Nacka Strand.

Området erbjuder ett stort serviceutbud med bland annat frisör, skönhetssalong, blomsteraffär, SATS-gym, kemtvätt, bank, bageri och restauranger. Värt att nämna är Savör Bageri och, nere vid vattnet, populära Restaurant J samt pizzerian Da Antontio e Lucia. På kajen finns även allt för sommardagarnas aktiviteter- padelbanor, bergsklättring, fiske, minigolf från sommaren 2021 samt foodtrucks och trevliga sittplatser längsmed kajen. För hälsan finns Njuta SPA med behandlingar och det populära gymmet Boost. En liten promenad bort finns även vackra Hotell J som erbjuder övernattning, konferens och brunch. Ett par minuter bort ligger Nacka Forum, bestående av fyra plan med ca 150 butiker, restauranger och caféer. Ett givet utflyktsmål i närheten är naturreservatet Nyckelviken med dess vackra natur och härliga promenadstråk och motionsspår. Bland förskolor finns Nacka Strands förskola och Skeppet att välja på. För de äldre barnen finns i området Nacka strands skola, åk 1-3 samt Internationella Engelska skolan, åk 4-9.

Läs mer om området: www.nackastrand.se eller besök nackastrandinfo på instagram för händelser i området.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy