Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 4 495 000 SEK
Se budhistorik

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 495 000 SEK / Bud
Adress
Klövergatan 2D, Tannefors/centralt, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
88 kvm
Avgift
4 370 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

UNDERBAR TREA NÄST HÖGST UPP MED FIN BALKONG I SOLIGA SÖDER

Med svårslagen utsikt, ett stenkast från citykärnan och med grönskande omgivningar inpå knuten, ligger denna spektakulära trerummare om hela 88 välplanerade kvadratmeter. Bostaden upplevs lyxig, unik och social tack vare sin generösa takhöjd, stora balkong samt den genomgående höga materiella standarden.

Bostaden ligger näst högt upp i huset på våning 7 och har stort fönsterparti samt utgång till balkong i söderläge med fin utsikt ut mot Stångån.

Här bjuds det på ett riktigt härligt ljusinsläpp från de stora fönstren, generös takhöjd om 2,50 m samt ett stort och luftigt sällskapsrum med stor öppning in mot köket. Två bra sovrum där båda har flertalet garderober med skjutdörrar. Det finns även två skjutgarderober i hallen. Badrumsmiljö med dusch och egen tvättdel. Bostaden har genomgående fin vitlaserad askparkett och släta, vitmålade väggar vilket bidrar till en harmonisk känsla.

I anslutning till lägenhetsdörren finns hissen som bekvämt tar er ner till garaget, som finns i huset. Till bostaden ingår även ett rymligt källarförråd.

Här finner du ett av Linköpings i särklass bästa lägen! Bo precis intill Stångån och med vackra stråk längs med ån och med ett promenadavstånd till citykärnan med dess fantastiska utbud.

Rumsbeskrivning

Hall
Ljus och välkomnande entré med fint, vitlaserat askgolv samt vita målade väggar. Direkt till höger finns en stor skjutgarderob och längre in i hallen finns ytterligare en stor skjutgarderob.

Det vitlaserade askgolvet och de vita väggarna är genomgående i hela lägenheten

Kök och sällskapsrum
Kök med öppen planlösning mot matplats och sällskapsrummet. Köket är från Marbodal och går i den vita linjen och erbjuder bra med förvaring, Bänkskiva i grå laminat med vitt kakel ovanför som stänkskydd. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, mikro, inbyggnadsugn, induktionshäll, utdragbar köksfläkt och diskmaskin. Matbordet finner sin rätta placering invid burspråket. Härifrån kan ni njuta av såväl er middag som av utsikten utöver ån.

Duschrum
generöst badrum med vitt kakel på väggarna och grått klinker på golvet. Tvättställ med kommod samt spegelskåp över. Dusch med duschvägg i klarglas samt elektrisk handdukstork. Här finns även en tvättdel med tvättmaskin och torktumlare samt arbetsbänk och väggfasta skåp.

Sovrum
Sovrum 1 är bra i storlek och har en rymlig garderob med skjutdörrar.
Sovrum 2 är det större sovrummet och erbjuder en stor garderob med skjutdörrar.

Garderobsinredningen är från Elfa, vilket gör att ni enkelt kan anpassa den utefter era behov.

Dokument (pdf)

Planlösningar Signerad Revisionberättelse Brf Brandstationen 3 Signerad ÅR 2020 Brf Brandstationen 3 180209_Stadgar Brf Brandstationen 3

Länkar

Prospekt

Allmän information

Pris

4 495 000 SEK (Bud)

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

88 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Klövergatan 2D

Ort

Linköping

Kommun

Linköping

Beskrivning av förråd m.m.

Till lägenheten finns ett källarförråd

Lägenhetsnummer

71604

Våningsplan

7 av 8

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Uteplatser

Balkong

Stor och härlig balkong i bästa söderläge. Fin utsikt mot ån.

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brandstationen 3

Organisationsnummer

769635-9640

Allmän information

Brf Brandstationen 3 är en nybildad och stabil förening från 2018-2019, belägen i hjärtat av Tannefors, Brandstationen. Föreningen består av totalt 83 st lägenheter samt 3 st lokaler.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Obligatoriskt tillägg om 220 kr för Telia Triple Play, tv och internet.

Övriga utrymmen i föreningen

Föreningen har en trivsam innergård.
I huset finns barnvagnsrum.
Till varje lägenhet hör ett förråd.

Antal lägenheter

83

Byggnader

Byggår

2020

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

4 370 SEK/månad. I avgiften ingår Värme och kallvatten

Avgiftsförändringar

Ingen avgiftsändring finns inplanerad.

Andelstal

1,33

Andelstal insats

Uppgiften har ej gått att få fram

Andel av månadsavgift

Uppgiften har ej gått att få fram

Överlåtelseavgift

1 190 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

476 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är inte pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

400 SEK/månad

Försäkringskostnad

150 SEK/månad

Vatten och avlopp

130 SEK/månad

Summa driftkostnad

680 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Garage finns att hyra av föreningen och är belägen i två plan, källare. 1 100 kr/garageplats samt 1 300 kr/garageplats med el.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta