Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 150 000 SEK / Accepterat pris
Adress
Väderkvarnsgatan 6, Jakobsberg, Järfälla
Typ
Bostadsrätt
KVM
47 kvm
Avgift
2 941 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Optimalt planerad etta i centralt läge

ACCEPTERAT PRIS - Välkommen till Brf Vindmöllan och till den här trevliga bostaden i attraktivt område. Det centrala läget är oslagbart, då du bor med kort avstånd till centrum, pendeltåg, sporthall samt skolor och förskolor. Bara en cykeltur bort finner ni naturreservat, badstrand, skidbacke och Mälaren.

Lägenheten är 47 kvm och disponerar över hall, ett sovrum och vardagsrum i öppen planlösning med kök från Vedum. Rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Fina materialval såsom ekparkett, rostfria vitvaror, integrerad diskmaskin och genomgående vitmålade väggar.

Rumsbeskrivning

HALL
Ljus och välkomnande hall med parkettgolv och vitmålade väggar. Förvaning i garderob samt avhängare. I anslutning till hallen finns badrum.

BADRUM
Stilrent badrum med duschhörna, tvättställ på kommod med två lådor, wc-stol och spegelskåp med belysning. Utrustat med kombinerad tvättmaskin och torktumlare från Siemens under arbetsbänk. Vitt väggskåp från Vedum över arbetsbänk. Mörkgrått klinkergolv och vitt kakel på väggarna.

SOVRUM 1
Ljust sovrum med fönster, plats för dubbelsäng. Utrustat med rymlig garderob. Ekparkett och vitmålade väggar.

KÖK
Snyggt kök från Vedum i öppen planlösning mot vardagsrum. Bra arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter bakom de vita skåpluckorna. Den maskinella utrustningen består av rostfri kyl och frys, inbyggd ugn, inbyggd micro, infälld spishäll, spisfläkt och integrerad diskmaskin. Samtliga vitvaror från Siemens. Parkettgolv och vitmålade väggar med vitt kakel mellan arbetsbänk och överskåp. Ekparkett och vitmålade väggar.

VARDAGSRUM
Trevligt vardagsrum i öppen planlösning med köket. Här finns plats för soffgrupp, media möbel samt matplats. Ekparkett och vitmålade väggar.

ÖVRIGT
Till bostaden hör ett källarförråd.

Dokument (pdf)

Planlösningar 6063 Stadgar 6063 Årsredovisning 2020

Länkar

Film

Allmän information

Pris

2 150 000 SEK (Accepterat pris)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

47 kvm

Gatuadress

Väderkvarnsgatan 6

Ort

Järfälla

Kommun

Järfälla

Lägenhetsnummer BRF

11009

Våningsplan

0 av 5

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Vindmöllan

Organisationsnummer

769630-6708

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Gemensamma utrymmen
Det finns styrelserum, miljörum, cykel- och barnvagnsförråd samt förråd.
Överlåtelseavgift
1 163 kr betalas av köpare.
Pantsättningsavgift
465 kr
Antal lägenheter i förening
126
Ägande i föreningen
Föreningen accepterar delat ägande. Juridisk person accepteras ej.
Allmänt om föreningen
Brf Vindmöllan består av 126 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt. Föreningen äger marken.

TV OCH BREDBAND
Telia Triple-play, fast kostnad

BYGGNADSÅR
2016

TILLÅTER FÖRENINGEN DELAT ÄGANDE
Ja

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 126

Antal lägenheter

126

Byggnader

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

2 941 SEK/månad. I avgiften ingår värme, kallvatten. Tillkommer 220 kr för telia trippleplay samt 61kr för varmtvatten.

Andelstal

0,64600

Överlåtelseavgift

1 163 SEK

Pantsättningsavgift

465 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

100 SEK/månad

Försäkringskostnad

150 SEK/månad

Summa driftkostnad

250 SEK/månad

Antal personer i hushållet

1

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen har 62 parkeringsplatser i garage som uthyres till medlemmar för 800 kr/mån. Kö administreras av styrelsen.

Beskrivning

Övrigt

NÄROMRÅDET
I området finns mindre park med bänkar. 5 min promenadavstånd till Centrum och pendeltåg. I området finns en kvartersrestaurang, kvartersbutik, bageri och pizzeria samt bowlinghall.

KOMMUNIKATIONER
Pendeltåget går mellan Nynäshamn och Bålsta. Dagtid går tågen 4-8 ggr per timme och kvällstid 2 ggr per timme. Tåget tar 19 minuter till Stockholm Central. Det finns också bussar som trafikerar norra och västra delen av Stockholm. Läs mer på www.sl.se

Avståndet till Stockholm City är ca 19 km.

NÄRSERVICE
Jakobsbergs Centrum är ett väl ansett centrum där man hittar nästan allt man kan tänkas behöva. I den inglasade gallerian Stråket finns ett 100-tal butiker, mataffärer och systembolaget. Läs mer på www.jakobsbergscentrum.se
I centrum finns också flera restauranger, konditori, biograf, skräddare, frisörer, banker, bibliotek, apotek, folktandvård, sjukhus, postservice och närpolis mm.

Strax utanför centrala Jakobsberg ligger Barkarby Handelsplats som växer hela tiden. Här finns bland annat IKEA, Bauhaus, Elgiganten samt Stockholm Quality Outlet med mängder av märkesbutiker.

FRITID OCH NATUR
Ett nät av natursköna gång- och cykelvägar binder samman Järfälla kommun, här är det aldrig långt till naturen och inom cykelavstånd finns både badplatser och stora friluftsområden. Järvafältet, Görväln och undersköna Ängsjö för att nämna några. För den träningsintresserade finns Sats sportsclub, Friskis & Svettis och badhus nära centrum och Komethallen i Veddesta. I närområdet kommer Lillängsparken ligga och i den kommer en aktivitetspark finnas.

Pendeltåg Jakobsberg 1 km
Busstorget Jakobsbergs station 650 m
Jakobsbergs centrum 1 km
Järfälla gymnasieskolor 300 m
Jakobsbergs simhall 300 m
IKEA Barkarby 2 km
Stockholm Quality Outlet Barkarby 1,7 km
ICA Kvantum Viksjö 2,2 km
ICA Maxi Barkarbystaden 2,4 km
Görvälns slott 3,5 km
Brukets skidanläggning 4 km

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl