Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 090 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Boplatsvägen 5, vån 3, Brotorp/Järvastaden, Sundbyberg
Typ
Bostadsrätt
KVM
34 kvm
Avgift
2 289 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Högst upp i huset med generösa sällskapsytor, separat alkov och stor balkong!

- Högst upp i huset
- Stor balkong i fritt läge
- Minimal insyn
- Öppen planlösning
- Låg avgift
- Stabil Brf med god ekonomi
- Garage under huset

Välkomna till ett boende i toppskick med välplanerade ytor med smakfulla materialval. Här bor ni på en lugn och stillsam gata med nära till grönområden och kommunikationer. Bostaden erbjuder en stor balkong i fritt läge högst upp i huset, öppen och social planlösning, ett stilrent och modernt kök, badrum med kombinerat tvättmaskin och torktumlare, sovalkov som går att skärma av samt goda förvaringsmöjligheter.

Brf Löparen i Sundbyberg är en välskött och stabil bostadsrättsförening med friköpt mark och toppmoderna fastigheter från 2017. Utöver fina lägenheter disponerar medlemmarna bland annat över mysiga innergårdar, utrymme för cykelförvaring samt ett varmgarage med 63 platser varav 8 avsedda för el samt 3 platser utomhus. Finns även bil att tillgå genom Sunfleet bilpool.

På Boplatsvägen har ni nära till naturreservatet i Ursvik och Råstasjön med fina promenad och joggingstråk, samtidigt som man har nära till kommunikationer och service och endast en kort bit till city. Det finns mataffärer samt busshållplats på kort avstånd från bostaden. På promenadavstånd finner ni även Westfield Mall of Scandinavia.

Rumsbeskrivning

BALKONG
Stor balkong i fritt läge med plats för loungemöblemang.

KÖK
Kök med goda arbetsytor ovan arbetsbänk och god förvaring bakom ljus skåpsluckor. Vidare finner ni; diskho, häll, fläkt, ugn, mikrovågsugn och kyl/frys. Matplats invid fönsterparti. Parkettgolv och målade väggar.

VARDAGSRUM/SOVALKOV
Vardagsrum i öppen planlösning mot kök skapar en luftig och inbjudande atmosfär. Här inryms med enkelhet soffgrupp med tillhörande möblemang. Härifrån når ni bostadens balkong. Separat sovalkov som med enkelhet går att skärma med med skjutdörr om så önskas. Förvaring via skjutdörrsgarderob.

BADRUM
Klinkergolv med komfortgolvvärme och helkaklade väggar. Handfat med kommod och spegelskåp med belysning ovan, WC, dusch samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

HALL
Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter direkt till höger. Säkerhetsdörr är installerad.

FÖRRÅD
Källarförråd.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar Årsredovisning 2020

Allmän information

Pris

2 090 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

1

Boarea (BOA)

34 kvm

Areauppgift enligt

Förvaltarens information

Gatuadress

Boplatsvägen 5, vån 3

Ort

Sundbyberg

Kommun

Sundbyberg

Lägenhetsnummer

00431

Våningsplan

3 av 4

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Löparen i Sundbyberg

Organisationsnummer

769630-4802

Allmän information

Som boende i föreningen har du fritt medlemskap utan anslutningsavgift i Sunfleets bilpool till och med den 28 februari 2023.

Brf bildades

2015

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

I månadsavgiften ingår bredband 50mbit samt ett digitalt basutbud av TV-kanaler från ComHem. Boende kan utöver detta utöka tjänsten genom att själv kontakta ComHem.

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme och värmepump-frånluft (el). FX ventilation.

Kommande renoveringar

Föreningen är nybyggd och har därför inte behövt genomföra några renoveringar än. Inga planerade renoveringar i dagsläget 2021-12-02.

Övriga utrymmen i föreningen

Till varje lägenhet hör ett förråd. Storlekarna på förråden varierar beroende på lägenhetsstorlek. Föreningen har även cykelställ på gården, cykelrum och rullstols/barnvagnsrum.

Antal lägenheter

121

Byggnader

Byggår

2017

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

2 289 SEK/månad. I avgiften ingår Förbrukningskostnader för kall- och varmvatten ingår i månadsavgiften enligt schablon. Även bredband 50mbit samt ett digitalt basutbud av TV-kanaler från ComHem ingår i avgiften.

Beskrivning månadsavgift

Varje lägenhet har en egen elmätare och faktureras invidiviellt efter faktiskt förbrukning. Ett multimedia och elskåp är placerat i varje lägenhet.

Avgiftsförändringar

Föreningen har inga planerade avgiftsförändringar i dagsläget (2021-12-02) enl kontakt med styrelsen.

Andelstal

0,0056910

Andel av månadsavgift

0,56886%

Överlåtelseavgift

1 190 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

476 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen har 63 parkeringsplatser i garage inomhus och tre parkeringsplatser utomhus. Hyran är för närvarande 1 020 kr per månad för garageplatserna och 612 kr per månad för utomhusplatserna. Av de 63 parkeringsplatserna i garaget så är 6 st avsedda för elbilar och har tillgång till laddare, då är avgiften istället 1 620 kr per månad. Det finns även möjlighet att hyra en mindre plats avsedd för MC för 255 kr per månad, totalt fyra st platser av den typen finns. Avgiften betalas i samband med avin för avgiften. Det står 6 personer i kö i dagsläget (2021-12-10) för parkeringsplatserna.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

96 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

109 kWh/m²

Energiklass

D

Besiktningsman

Sofia Forsgren

Beskrivning

Service och kommunikationer

Buss 540 och 505 som anknyter till både pendeltåg och T-bana.

Områdesbeskrivning

Här bor ni i barnvänliga Järvastaden med bra kommunikationer. Du kan cykla in till stan på ca 20 min och till Kista C på ca 15 min. Här byggs en helt ny stadsdel nära både stan och naturen. Mellan husen ligger grönområden, cykelvägar och mycket mer. Vill man ta en promenad kan man med fördel promenera ner till Råstasjön och omgivningarna vid vattnet. Ursviks motions gård ligger på gångavstånd med flera banor för sprint eller skidor. Järvastaden finns även den omtalade Mulle Mecks lekpark. I parken finns också det populära barnbiblioteket. Det finns idag redan flera skolor och butiker. Bland annat finns det restaurang, ICA, gym och café. Området är belägen nära Ulriksdals station (9 min med pendeltåg till Stockholms C) och fantastiska rekreationsområden som Hagaparken, Ulriksdal och Igelbäckens naturreservat. Busshållsplats (540 som går till Universitetet via Bergshamra som har T-bana) och ICA (ska byggas ut med postservice) finns precis utanför huset. I närheten finns Friends Arena och Mall of Scandinavia.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy