Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
6 995 000 SEK / Utgångspris
Adress
Tideliusgränd 7, Södermalm, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
77 kvm
Avgift
4 088 SEK / mån
Rum
3 rum

Hörnlägenhet med stor balkong och fönster i 2 väderstreck

Välkommen hem till denna fantastiska hörnlägenhet med en stor balkong och fönster i 2 väderstreck. Här erbjuds en mycket hög materiell standard, väl tilltagna ytor för sociala sammanhang samt en stor balkong om ca 10 kvm.

Den modernt smakfulla interiören präglas genomgående av vitlaserad parkett i ask och vitmålade väggar, vilket bidrar till en hög trivselfaktor. Lägenhetens påkostade kök är utrustat med rostfria vitvaror från Siemens. Här inryms en stor matplats för 6-8 personer med stora fönsterpartier. Köket smälter samman med vardagsrummet där de generösa ytorna tillsammans med de vida fönsterpartierna skapar en härlig rymd. Från vardagsrummet finns utgången till den mycket tilltalande balkongen. Lägenheten bjuder också på två rymliga sovrum, där det ena är försedd med en stor skjutdörrsgarderob för förvaring.

Badrummet är helkaklat med väggar i vitt och klinker i grått. I badrummet finns en tvättdel med tvättmaskin och torktumlare (Siemens), dusch, arbetsbänk och förvaring. Hallen är mycket rymlig, med plats för avhängning.

Alla medlemmar i föreningen har tillgång till den mysiga innegården, där det finns gott om plats för trevliga grillkvällar.

Lägenheten är belägen i ett väldigt lugnt och barnvänligt område med näst intill ingen biltrafik. Perfekt för barnfamiljen eller för dig som söker ett lugnt boende. Fantastiskt läge med anslutning till Rosenlundsparken med flera lekparker. På gångavstånd ligger charmiga och populära Mariatorget och Götgatan med dess utbud av caféer och restauranger. Vill du ha lite mer puls finner du Medborgarplatsens uteserveringar i närheten. Bra shopping finns att tillgå på närbelägna Götgatsbacken, i Ringens köpcentrum och i Skrapan. Fina promenadstråk finns nära längs Hammarbykanalen och Årstaviken. Närheten till kommunikationer är perfekt! Med gångavstånd tar du dig till Södra Station, flera bussar och tunnelbana, både röd och grön linje. Södermalms största matbutik ICA kvantum ligger ett par minuter bort och all service finns i direkt närhet så som restauranger, förskolor/skolor, gym, apotek osv.

Rumsbeskrivning

Hall - Via säkerhetsdörr når du en spatiös och välkomnande hall med vitlaserad parkett i ask och vitmålade väggar. Här finns gott om förvaring via garderober och plats för avhängning.

Vardagsrum - Ljust och rymligt rum med vitlaserad parkett i ask och vitmålade väggar. Öppen planlösning mot matplats. Från vardagsrummet når man den stora balkongen.

Köket - Trevligt Marbodal kök med vitlaserad parkett i ask och vitmålade väggar. Köket är utrustat med rostfri kyl, rostfri frys, inbyggd ugn och mikrovågsugn, induktionshäll, integrerad diskmaskin. Vita luckor med infällt grepp och grå bänkskiva i laminat.

Sovrum1 - Stort sovrum med vitlaserad parkett i ask och vitmålade väggar. Plats för stor säng, inbyggda garderober samt övrigt möblemang. Fantastisk förvaring tack vore garderobsvägen med skjutdörrar.

Sovrum2 - Rymligt rum med vitlaserad parkett i ask och vitmålade väggar. Här finns det plats för säng och övrigt möblemang.

Badrum - Stort och lyxigt badrum med grått klinkergolv och vita helkaklade väggar. Här finns toalett, handfat med kommod, stor spegel med belysning, dusch samt handdukstork. Tvättdel med tvättmaskin och torktumlare (Siemens), arbetsbänk samt överskåp och hylla med goda förvaringsmöjligheter. Infällda spotlights i tak.

Balkong - Lägenheten har en balkong om ca 10 kvm.

Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 4 kvm.

Dokument (pdf)

Planlösningar Årsredovisning 2020 Stadgar

Länkar

Film

Allmän information

Pris

6 995 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

77 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Tideliusgränd 7

Ort

Stockholm

Kommun

Stockholm

Beskrivning av förråd m.m.

Till lägenheten hör ett förråd.

Lägenhetsnummer BRF

30903

Våningsplan

-1 av 5

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Rosenlundshöjden

Organisationsnummer

769632-8843

Allmän information

BRF Rosenlundshöjden är en äkta bostadsrättsförening och äger marken. Föreningen omfattar två hus, underbyggda av ett gemensamt garage. Föreningen består av 90 lägenheter Båda husen har entré från Tideliusgränd och har två trapphus var. Mellan husen finns en väl skyddad gård som tillhör föreningen. I de nedre planen finns ett förråd för varje lägenhet. Juridiska personer godkänns inte som medlemmar. Delat ägande är OK

Brf bildades

2016

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Huset är anslutet till Telia-triple play som inkluderar bredband, tv och IP-telefoni.

Uppvärmning och ventilation

3-glasfönster. Fjärvärme. Frånluftsventilation.

Utförda renoveringar

Föreningen har inte utfört några renoveringar då byggnaden är nyproducerad.

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns cykel, rullstols samt barnvagnsrum i varje hus, sopsug som nås via gård samt miljörum för källsortering i garagevåning. Det finns även en brf-lokal (sammanträdesrum) samt ett antal uthyrningsbara förråd på nedre plan.

Antal lägenheter

90

Lån i BRF per kvm

14 600

Byggnader

Byggår

2019

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

4 088 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten
För bredband tillkommer en obligatorisk kostnad på 220/mån.

Andelstal insats

1.15907

Andel av månadsavgift

1,15907%

Överlåtelseavgift

1207,5 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

350 SEK/månad

Försäkringskostnad

200 SEK/månad

Summa driftkostnad

550 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Garaget har 42 platser, samtliga är utrustade för laddning av elbil. Dessutom finns några platser för motorcyklar. Garage nås via hissen hela vägen ner.
30 stycken garageplatser 2000kr/st.
12 Stycken dubbelplatser (familjeplatser, två stycken bilar får plats så med andra ord 24 stycken platser) för 2400kr/st.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration ej utförd

Beskrivning

Områdesbeskrivning

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta