Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Fasanvägen 29, Saltängen, Nacka, Nacka
Typ
Bostadsrätt
KVM
67.5 kvm
Avgift
3 764 SEK / mån
Rum
3 rum

Smakfullt renoverad 3:a med balkong i söderläge

När man kliver in i lägenheten slås man direkt av den moderna och smakfulla känsla som genomsyrar denna nyrenoverade (2020) 3:a om 67,5 kvm. Det är genomgående nya golv med bl.a. ljusbetsad fiskbensparkett. Det ena sovrummet har fått en vacker beige heltäckningsmatta i ull och smakfullt målade väggar i mörkgrönt. Det andra sovrummet har pergogolv i schackrutigt mönster (grått). Bra förvaring till båda sovrummen med inbyggda garderober. Samtliga ytskikt (väggar och tak) är målade. Badrummet har fått nya badrumsmöbler, tvättställ och tvättmaskin. Tillsammans med det moderna köket med smarta lösningar, smakfulla badrummet, sovrummet med hotellkänsla samt den flexibla planlösningen blir detta hem något utöver det vanliga.

Denna 3:a om 67,5 kvm disponeras med två sovrum, kök med öppen planlösning mot vardagsrum, helkaklat badrum med kombinerad tvätt-och torkumlare och delvis möblerbar hall. Vardagsrummet har stora fönsterpartiet i två väderstreck vilket ger ett härligt ljusinsläpp och balkongen i söderläge blir den bästa platsen för solälskaren. Det här en bostad du inte får missa.

Köket är påkostat från HTH med bänkskiva i laminat, vitvaror från Siemens och Neff. Praktiskt med gott om arbetsyta och förvaring. Det är två skafferier och flera praktiska finesser, t ex ugnsluckan som glider in under ugnen vid öppning. Ett stort plus är den öppna planlösningen mot vardagsrummet vilket ger en modern känsla till hela rummet. Vardagsrummet möbleras med både soffgrupp och matplats för den som önskar. Från vardagsrummet når man balkongen. Båda sovrummen har plats för dubbelsäng och inbyggda garderober. Badrummets ytskikt är från stambytet.

I området finner du ICA Maxi, Nacka Forum, samt Ektorp Centrum som har ett brett utbud av mataffärer, butiker, café/restaurang samt träningsmöjligheter på AIM gym. Här bor man även nära det breda utbudet i Sickla.
Bussar till Slussen tar dig till city på 15-20 min.

Välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy