Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 695 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Kungsgatan 44, Centrum, Borås
Typ
Bostadsrätt
KVM
44 kvm
Avgift
2 914 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Stilfull och central tvåa i attraktiv förening!

Välkommen till Kungsgatan 44 och denna kvadratsmarta och stilfulla tvåa!

Här erbjuds ett modernt och snyggt kök i öppen planlösning mot det trevliga vardagsrummet samtidigt som man har ett väl tilltaget sovrum med såväl stora garderober samt en rymlig walk-in-closet. Förutom detta har man i bostaden ett helkaklat badrum där det även är förberett för installation av tvättmaskin.

Lägenheten är belägen längsmed Kungsgatan i centrum och passar perfekt för studenter eller den som gillar stadens puls och vill ha nära till allt. Föreningen har även väldigt förmånliga och låga avgifter där avgiften för denna bostad endast är 2 914 kr/månad och inkluderar värme, vatten och kabel-TV. Föreningen förvaltar även ett antal parkeringar på innergården (400 kr/mån) samt ett garage där parkeringsplats finns att hyra (ca 650 kr/mån).

**OBS, detta är en kommande försäljning. För mer info och boka privatvisning, kontakta ansvarig mäklare.**

Välkommen hem!

Dokument (pdf)

Planlösningar

Länkar

Prospekt

Allmän information

Pris

1 695 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

44 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Kungsgatan 44

Ort

Borås

Kommun

Borås

Lägenhetsnummer

204205001-1302

Våningsplan

3 av 4

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Mjölner 9

Organisationsnummer

769618-3495

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
BRF Mjölner 9, Boråsär en äkta bostadsrättsförening med 15 lägenheter i Borås. Föreningen bildades år 2008.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Utförda renoveringar

Lagt nytt tak och isolerat vind.
Stambyte gjort 2011.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 15
Antal lokaler: 2

Antal lägenheter

15

Byggnader

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

2 914 SEK/månad. I avgiften ingår I avgiften inkluderas värme, VA samt Kabel-TV.

Andelstal

7,7588

Andelstal insats

9,56935

Andel av månadsavgift

3,85795

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen förvaltar parkeringar på innergården som går att hyra för ca 400 kr/mån samt ett garage under byggnaden med infart på innergården. Här kan man hyra en parkeringsplats för ca 650 kr/mån.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy