Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Solgatan 8C, Skoghall, Skoghall
Typ
Bostadsrätt
KVM
53 kvm
Avgift
3 084 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fräsch tvårummare med inglasad balkong på fina solgatan!

Varmt välkommen till Solgatan och denna tvåa med stor inglasad balkong med ett centralt läge i Skoghall. Lägenheten är välplanerad och i mycket fint skick. Här erbjuds ett kök med bra förvaring, kaklat duschrum med tvättmaskin, ett fint sovrum, hall med bra förvaringsmöjligheter och ett stort vardagsrum med utgång till balkongen. Vindsförråd och källarförråd tillhör lägenheten.

Här bor du med centralt läge och kort gångavstånd till såväl centrumkärnan som bussförbindelser. I centrum finns ett brett handelsutbyte med restauranger, caféer, affärer, vårdcentral, tandläkare, systembolag och flera mataffärer. I närheten finns fina strövområden samt bad och båtliv i Vänern. Busskommunikationen går med täta avgångar in till Karlstad, Bergviks handelsområde och till övriga delar på Hammarö.

Välkommen att göra en intresseanmälan!

Rumsbeskrivning

HALL
Rymlig hall med bra plats för klädavhängning samt plats för passande möblemang. Tapetserade väggar och parkettgolv.

KÖK
Ljust och trevligt kök som erbjuder goda förvaringsmöjligheter i över- och underskåp samt fina arbetsytor. Köket har vita snickerier med kakel över arbetsytorna och bänk i rostfritt/laminat. Den maskinella utrustningen består av spis, ugn, fläkt samt kombinerad kyl/frys. Ljust tapetserade väggar och parkettgolv.

VARDAGSRUM
Vardagsrum i bra storlek med gott om plats för soffa samt tillhörande möblemang. Fint och naturligt ljusinsläpp tack vare fönster i två väderstreck och utgång till den inglasade balkongen. Ljusa väggar och parkettgolv.

SOVRUM
Ett trivsamt sovrum men plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Ljust tapetserade väggar med en fondvägg i mörkare nyans och parkettgolv.

DUSCHRUM
Duschrum med kaklade väggar och plastmatta. Här finns wc, handfat, duschhörna samt toppmatad tvättmaskin. Fönster för ljusinsläpp samt vädring.

Dokument (pdf)

Planlösningar Årsredovisning 2020 Stadgar reg hos Bolagsverket 20190619 Energideklaration

Allmän information

Pris

Utgångspris

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

53 kvm

Gatuadress

Solgatan 8C

Ort

Skoghall

Kommun

Hammarö

Lägenhetsnummer BRF

142

Våningsplan

1 av 3

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Cleve

Organisationsnummer

773200-0604

Allmän information

Föreningen har ett gemensamt elabonnemang med separata elmätare för varje lägenhet. Hushållselen läses av och regleras kvartalsvis av föreningen med debitering på avin för månadsavgiften. Vid ägarbyte debiteras 200 kr/månad under de första månaderna för att sedan övergå till debitering enligt förbrukning.

Bostadsrättsförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavaren..

FÖRSÄKRING
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i försäkringsbolaget Trygg-Hansa.

Föreningen har ett centralt läge med kort gångavstånd till såväl centrumkärnan och bussförbindelser. I centrum finns ett brett handelsutbyte med restauranger, café, affärer, vårdcentral, tandläkare, systembolag och flera mataffärer. I närheten finns fina strövområden samt bad och båtliv i Vänern. Busskommunikationen går med täta avgångar in till Karlstad, Bergviks handelsområde och till övriga delar på Hammarö.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Kabel TV och bredband via ComHem. 110 kr/mån
Det går även att välja bredband från Bredbandsbolaget.

Uppvärmning och ventilation

Markvärmepump och mekanisk frånluft

Byggnadskommentar

Flerfamiljshus

Utförda renoveringar

Gjorda renoveringar:
Under 1985-1987 genomfördes en omfattande stamrenovering av föreningens fastigheter. Husen fick då ny fasad, nya fönster samt nytt tak. Även badrum och kök renoverades vid detta tillfälle.
2018 Klinkers och målning i tvättstugor med tillhörande torkrum.
2019 Installation av ett nytt kodlåssystem i entré- och källardörrar.
Utbyte av tvättmaskiner och tumlare.

Övriga utrymmen i föreningen

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Det finns tio tvättstugor varav en är mattvättstuga. Alla tvättstugor är utrustade med torktumlare och/eller torkrum. Tillgång till en övernattningslägenhet med plats för 4 personer, toalett och eget pentry. Även festlokal.

Antal lokaler

13

Antal lägenheter

242

Byggnader

Byggår

1952

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

3 084 SEK/månad. I avgiften ingår vatten och värme (el läses av och regleras kvartalsvis)

Andelstal

0,37271

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är inte pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

350 SEK/månad

Försäkringskostnad

150 SEK/månad

Tv och bredband (comhem)

110 SEK/månad

Summa driftkostnad

610 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Parkering 100kr/mån.
Parkering med motorvärmare 150kr/mån.
Kallgarage på 13 m² inkl. motorvärmare kostar 275 kr/mån.

Det finns varmgarage på olika storlekar till olika hyror. Det är ytor från 12.96 m² upp till 34.96 m². Kölista finns.

Gästparkering finns.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

58 kWh/m²

Energiklass

D

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy