Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Sommarvägen 1, Råsunda/Vireberg, Solna
Typ
Bostadsrätt
KVM
51 kvm
Avgift
2 771 SEK / mån
Rum
2 rum

Välplanerad 2:a med insynsskyddande grönska utanför fönster och balkong med eftermiddagssol!

Varmt välkomna till Sommarvägen 1 och denna optimalt planerade 2:a! Lägenheten disponeras av ett vardagsrum och kök i halvöppen planlösning med fönsterpartier som skänker ett fantastiskt ljusinsläpp till hela bostaden. Utanför fönsterna vilas blicken på grönskande natur sommartid och i princip ingen insyn. Köket är fullt utrustat och för en enklare vardag har här en tvättmaskin installerats. Gott utrymme ges till en härlig matplats vid fönsterpartierna som binder samman kök och vardagsrum. I vardagsrummet ryms en stor soffa framför TV-väggen och det ges även möjlighet för övrigt möblemang, såsom bokhylla eller skrivbord. Från vardagsrummet nås den underbara balkongen i sydväst/västerläge med sol från lunch till sen kväll. Sovrummet är väldisponerat med plats för dubbelsäng, övrigt möblemang och en hel vägg med garderober. Det stambytta badrummet rymmer ett badkar och i hallen ges gott om såväl avhängningsmöjligheter såsom förvaring i de flera garderoberna.

Brf Sommarvägen förvärvade fastigheterna Ekensberg 2 och Ekensberg 3 2004. Föreningen är äkta, äger marken och består av 88 lägenheter, 6 lokaler, 10 garageplatser, 8 parkeringsplatser utomhus och en fantastisk innergård som ligger skyddad mot trafik. Föreningen följer en underhållsplan och har gjort fertalet större renoveringar de senaste åren såsom stambyte 2006, fasad- fönster- och balkongrenovering 2009, takrenovering 2015, hissrenovering 2016 samt ombyggnationer utav 6 nya lägenheter i port 3. Föreningen har en låg skuldsättning och en god kassa på nästan 4 miljoner kronor (2019).

På sommarvägen bor Ni inom några minuter från all tänkbar service och kommunikation. Fastigheten angränsar till Råsundas lugna villakvarter men endast fem minuters promenad till Stråket och Råsunda torg med affärer, restauranger och pubar. I den absoluta närheten finns även Råsundaskolan samt flertalet förskolor! På promenadavstånd finner Ni även Solna Centrum med dess rika utbud av butiker, service och kommunikationer såsom tunnelbana, tvärbana och bussar. För storhandlingen ligger även Ica Maxi i Solna Business Park endast några minuter bort där även pendeltåget har en station. Räcker inte Solna Centrums 120 lokaler till så finns Westield Mall of Scandinavia och Friends Arena inte alls långt bort. För sköna dagar ute i naturen ligger Råstasjön, Lötsjön, Skytteholmsparken och Hagaparken i närheten och är väl värda ett besök för picknick eller motion. Lägenhetens läge gränsar till Sundbyberg med sitt pittoreska centrum även det är på bekvämt avstånd.

Varmt välkommen på visning! För att inte missa eventuella förhandsvisningar samt viktig information ombes att anmäla intresse via hemsidan eller till ansvarig fastighetsmäklare Robert Sundström på 076-897 57 95

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy