Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Ulvsbygatan 7A, Norrstrand, Karlstad
Typ
Bostadsrätt
KVM
93 kvm
Avgift
4 570 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Gavelfyra med öppen spis och låg avgift!

Välplanerad fyrarumslägenhet med en uppdaterad 50-talscharm. Härligt vardagsrum med burspråk, marmordetaljer, parkettgolv och murad öppen spis. Bostadsrätten är belägen i en lugn del av området Norrstrand med närhet till mataffärer, apotek restauranger. Låg avgift och en välskött förening!

Rumsbeskrivning

HALL
Rymlig och fräscht vitmålad hall med grått laminatgolv. Gott om plats för avhängning samt förvaring i garderob.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum med härlig tidstypisk charm från burspråk samt öppen spis. Ljusinsläpp via fönster i öster samt söder där man också finner bostadsrättens rymliga balkong. På golvet ligger originalparketten i gott skick och väggarna är fräscht vitmålade.

DUSCHRUM
Renoverat 2014 i modernt snitt. Grått klinkergolv med elvärme och vitt kakel på väggarna samt infällda spotlights i tak. Här finns duschväggar, toalett samt handfat med kommod.

SOVRUM 1
Ljusinsläpp från fönster i Norrläge, Laminatgolv och vitmålad tapet med fondvägg. Förvaring i två platsbyggda garderober.

SOVRUM 2
Ljusinsläpp från fönster i österläge, Laminatgolv och vitmålad tapet med fondvägg. Förvaring i två platsbyggda garderober.

SOVRUM 3
Ljusinsläpp från fönster i söderläge, Laminatgolv och gråmålad tapet.

Dokument (pdf)

Planlösningar Årsredovisning 2020 7A-B

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Boarea (BOA)

93 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Ulvsbygatan 7A

Ort

Karlstad

Kommun

Karlstad

Beskrivning av förråd m.m.

Cykel förråd, Mindre källarförråd samt stort vindsförråd.

Lägenhetsnummer BRF

31

Våningsplan

1 av 3

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

HSB Brf Rudan i Karlstad

Organisationsnummer

773200-1685

Allmän information

Brf Rudan består av 45 bostadsrätter fördelade på 3 hus med totalt 6 trapphus, om totalt 2 953,5 kvm. Föreningen har även 11 uthyrningslokaler, 11 garage och 13 parkeringsplatser. Föreningens fastighets är fullvärdesförsäkrade hos
Länsförsäkringar där bostadsrättstillägg ingår, den ekonomiska förvaltningen sköts av HSB.

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

TV via Comhem ingår i månadsavgiften. Internet via Comhem eller Telenor betalas separat av bostadsrättsinnehavaren.

Uppvärmning och ventilation

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme
Frånluftsventilation

Byggnadskommentar

Flerbostadshus

Utförda renoveringar

2018 -Ny undercentral
2017 -Installation av belysning
2013 -Avloppsrör i källare
2005 -El motorvärmare
2001 -Fjärrvärme, termostat, antenn
1997 -Stambyte

Övriga utrymmen i föreningen

Till lägenheten hör ett stort vindsförråd och ett mindre förråd i källaren. Vidare finns cykelförråd, tvättstuga med torkrum, övernattningslägenhet samt föreningslokal.

Antal lägenheter

45

Byggnader

Byggår

1949

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

4 570 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten, Kabel-TV

Andelstal insats

2,83404

Överlåtelseavgift

1190 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

476 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

450 SEK/månad

Försäkringskostnad

200 SEK/månad

Summa driftkostnad

650 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Separat kö till föreningens garage och parkeringsplatser med motorvärmare. Plats med motorvärmare ca 180 kr i månaden inklusive el, garage ca 330-500 kr. Längs med Ulvsbygatan samt vid en större parkering några hus bort, finns gratis parkeringsmöjligheter.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

179 kWh/m²

Energiklass

E

Beskrivning

Områdesbeskrivning

Bo i ett attraktivt område där du får tillgång till både natur och Karlstads mittpunkt. Här bor du nära gröna naturområden, centrum och har tillgång till såväl badplats och motionsspår vid vackra Kroppkärrsjön som mysiga restauranger. Området är charmigt och lugnt med bebyggelse från olika tidsepoker. Vill du bo centralt men ändå inte mitt i stan så har du hittat rätt. Väljer du att gå tar det cirka 10-15 minuters väg in till centrum.

Skolor och barnomsorg
Norrstrands skolområde har förskolor, förskoleklasser, grundskolor, fritidshem och särskolor i Karlstads innerstad. Förskola och grundskola finns beläget i området. Det är dessutom nära till Sundsta-Älvkullegymnasiet som delvis är nyrenoverat.

Kommunikation
Det är mycket bra promenad- och cykelvägar samt goda bussförbindelser som gör att du snabbt tar dig till stadens olika delar.

Naturen och fritid
Från Norrstrand är det nära till grönområdet runt Sundstatjärn samt Sundsta Bad- och Idrottshus med bad, gym och hallar för olika idrottsaktiviteter. Norrstrands vackra och lummiga kyrkogård finns också i området. Närhet till Klarälven.

Affärer och restauranger
I stadsdelen har du gott om affärer form av, bensinstation, apotek, frisör, kyrka och restauranger belägna på Norrstrand.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy